|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 12:29 pm
Sei chan Ozzy ubierz się bo sie przeziębisz! ups.. redface zapomniałem że ja taki goły chodze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 12:30 pm
Ozzwald Sei chan Ozzy ubierz się bo sie przeziębisz! ups.. redface zapomniałem że ja taki goły chodze... Ech, skleroza nie boli tylko się trzeba nachodzić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 12:30 pm
IDEM coś zjem .... Potwierdz trajda !! Christoff
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 12:32 pm
BeeWolf IDEM coś zjem .... Potwierdz trajda !! Christoff ???? a jak??? bo jeszce nic nie przyszło....????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 12:35 pm
BeeWolf IDEM coś zjem .... Potwierdz trajda !! Christoff smacznego ja też na szybko skocze coś oszamać bede za 10 min
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 12:36 pm
Ozzwald BeeWolf IDEM coś zjem .... Potwierdz trajda !! Christoff smacznego ja też na szybko skocze coś oszamać bede za 10 min Też macie pory na jedzenie kolacji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 12:40 pm
*Wygląda przez okno*Ladna pogoda*Idzie w kierunku goracyh źródeł* Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 12:41 pm
Dobra ja musze uciekać... crying Na razie kupiłem sandałki (fajne co?? wink ) reszte kupie jak przyjdzie trade od BeeWolf'a (dzięki jeszcze raz wielkie jak nie wiem co) obiecuje że oddam pewnego dnia... sweatdrop jak w końcu będę miał neta na chacie to będzie prościej.... crying sweatdrop crying sweatdrop
Dobra to idę.... Nara-zie....*macha wszystkim obecnym*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 12:45 pm
Christoff_Gangrell Dobra ja musze uciekać... crying Na razie kupiłem sandałki (fajne co?? wink ) reszte kupie jak przyjdzie trade od BeeWolf'a (dzięki jeszcze raz wielkie jak nie wiem co) obiecuje że oddam pewnego dnia... sweatdrop jak w końcu będę miał neta na chacie to będzie prościej.... crying sweatdrop crying sweatdrop Dobra to idę.... Nara-zie....*macha wszystkim obecnym* Papa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 12:58 pm
wróciłem niestety będe pisał ze sporym opuźnieniem bo mam potworne lagi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 1:00 pm
Ozzwald wróciłem niestety będe pisał ze sporym opuźnieniem bo mam potworne lagi crying Co to są lagi??? *Idzie w stronę damskiej przebieralnii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 1:02 pm
Sei chan Ozzwald wróciłem niestety będe pisał ze sporym opuźnieniem bo mam potworne lagi crying Co to są lagi??? *Idzie w stronę damskiej przebieralnii* hmm jagby to wytłumaczyć... przerzucało cie kiedyś samoistnie na wcześniejsze strony gai tak że nie mogłaś dostać się do ostatniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 1:04 pm
Ozzwald Sei chan Ozzwald wróciłem niestety będe pisał ze sporym opuźnieniem bo mam potworne lagi crying Co to są lagi??? *Idzie w stronę damskiej przebieralnii* hmm jagby to wytłumaczyć... przerzucało cie kiedyś samoistnie na wcześniejsze strony gai tak że nie mogłaś dostać się do ostatniej No mam to dzisiaj prawie cały czas ale tak bardzo mi to nieprzeszkadza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 1:05 pm
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald wróciłem niestety będe pisał ze sporym opuźnieniem bo mam potworne lagi crying Co to są lagi??? *Idzie w stronę damskiej przebieralnii* hmm jagby to wytłumaczyć... przerzucało cie kiedyś samoistnie na wcześniejsze strony gai tak że nie mogłaś dostać się do ostatniej No mam to dzisiaj prawie cały czas ale tak bardzo mi to nieprzeszkadza. i to zjawisko można zaklasyfikować jako lag
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 1:08 pm
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald wróciłem niestety będe pisał ze sporym opuźnieniem bo mam potworne lagi crying Co to są lagi??? *Idzie w stronę damskiej przebieralnii* hmm jagby to wytłumaczyć... przerzucało cie kiedyś samoistnie na wcześniejsze strony gai tak że nie mogłaś dostać się do ostatniej No mam to dzisiaj prawie cały czas ale tak bardzo mi to nieprzeszkadza. i to zjawisko można zaklasyfikować jako lag Wredne to to. *Powoli zanurza się w goracych źródłach*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|