|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:58 am
Setsuna Dragonclaw Falcone ]Goth bless[ Dobra, to teraz wylaczajac starych bywalcow (sami wiedza ze nimi sa xd ) Pierwszy kto odgadnie kto to, dostanie 700g - kazdy ma tylko jedna szanse i licze tylko 10 pierwszych glosow... Czas - START   miss karina i Yumehayla whee ty to cicho badz xp wiem zle przeczytałem crying .......sorka cieniu sweatdrop ....... tereaz juz sie nie odzywam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Dobra, to teraz wylaczajac starych bywalcow (sami wiedza ze nimi sa xd ) Pierwszy kto odgadnie kto to, dostanie 700g - kazdy ma tylko jedna szanse i licze tylko 10 pierwszych glosow... Czas - START   1. to miss karina a ten droogi to LH heart nie.. to mooj braciszek whee Yume?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:59 am
BeeWolf PointZer0 Dobra , będę mykał , dobranoc wszystkim xd Narazie... a ja ide na kolacje .. pogapic sie w TV xd moze coś glupiego puszcza na moim poziomie. ~~lena-undesaid~~ nie karina tylko MAłpaKarina....AlboKariMAłpa.... I Yumcio dobsh,.,, sweatdrop a ja prosze o mowienie do mnie 'Lena'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:59 am
moze lepiej zrob liste kto sie nie moze odzywac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:00 pm
Falcone wiem zle przeczytałem crying .......sorka cieniu sweatdrop ....... tereaz juz sie nie odzywam xp ja chce moowic !! xd .. ja wiem!! *dalej podskakooje machając lapką* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no przepraszałem sad ......... zle przeczytałem ............ sweatdrop juz teraz sie nie odezwe ......... obiecuje sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra dzieci... jeszcze ostatni raz. Zasady te same, a nagroda zwiekszona do 1k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Dobra dzieci... jeszcze ostatni raz. Zasady te same, a nagroda zwiekszona do 1k  neeeeeeee gonk Kage jak mozesz nam to robic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:01 pm
]Goth bless[ Dobra dzieci... jeszcze ostatni raz. Zasady te same, a nagroda zwiekszona do 1k  he he ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Dobra dzieci... jeszcze ostatni raz. Zasady te same, a nagroda zwiekszona do 1k  O.o *zaslania lapka usta* mffmfmffhmmgmmf !!!!! whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Dobra dzieci... jeszcze ostatni raz. Zasady te same, a nagroda zwiekszona do 1k  umm ciekawe... chyba tego pana nigdy nie widzialem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw ]Goth bless[ Dobra dzieci... jeszcze ostatni raz. Zasady te same, a nagroda zwiekszona do 1k  neeeeeeee gonk Kage jak mozesz nam to robic crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|