|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:50 am
|
|
|
|
|
|
|
to miss karina , lenooś sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone proste ....... tylko nie Miss Karina wink no tak xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:51 am
3 raz powtasham.. Kariiiiś !!! whee xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:51 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Ja za Toba tez tesknilem kochana :* kochanie a wiesz co masz jutro zrobic? heart xd No wiem mam wstawic dzwiekoszczelne sciany zeby nie bylo slychac twoich ekscesow heart domokun heart stare a moze porozmawiamy o twojej eksmisji kochanie? heart domokun stare jesli nie wezmiesz jutro tych papieroow to cie zabije domokun Kochanie ja nie mam problemow z punktualnoscia i donoszeniem roznych rzeczy w odpowiednie miejsca stare Say prosze uaktualnij plan gildii i mnie przenies spowrotem do mojego pokoju czyli nr 30... albo jego tam przenies stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:52 am
[ Kaku ] mhm, widzialem przyczajonego tygrysa, tez lubie kino azjatyckie, ale prym wiedzie hero. mam nadzieje, ze w house.. nie biegaja po drzewach? stare No jak bys kurna zgałd biegaja po drzewach jest scena w lesie .. no to niedrzewa były tylko bambusy głupie, i rzucali sie tyczkami biggrin Hero był zajebisty. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf PointZer0 A ja tak miałem raz przez rok. okrąglutki rok. I jest dobrze. Więc mów co chcesz , ja wiem swoje , zwłaszcza że nie jesteś jakimś kretynem , jednym z tych których setki mijam na ulicy każdego dnia , i który przy najmniejszym dole płacze albo ucieka w kawałki Linkin Parku. Zrozum to , a pierwszy krok zrobisz. To niepozytywnie. Agry.... mnie to wqrfia... BO nie mam ochoty na nic, szukam czegoś co mnie pchnie zeby działąć, cos robić... : ... Doła ... :0 ..doła to maja guwianry, modlace sie do Brata Pita, ja niepłacze, Agry, jestem wkurzony. jakiś dzis mam jeszcze dzień podły : ... czekam teraz tylko na sesje wakacje i Omege. Musze sie wyładować. A kiedy będziesz miał liste biggrin ... chłone anime biggrin .. Listę zacznę kolekcjonować po maturach , a Omega to Cię napewno pchnie do działania, przynajmniej w jednym tego słowa znaczeniu domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:53 am
Setsuna Dragonclaw stare Say prosze uaktualnij plan gildii i mnie przenies spowrotem do mojego pokoju czyli nr 30... albo jego tam przenies stare planami itp zajme sie dopiero po maturze wiec przykro mi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra, to teraz wylaczajac starych bywalcow (sami wiedza ze nimi sa xd ) Pierwszy kto odgadnie kto to, dostanie 700g - kazdy ma tylko jedna szanse i licze tylko 10 pierwszych glosow... Czas - START
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja ciem jeszcze konqrs! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:54 am
Dobra , będę mykał , dobranoc wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rolleyes Karol uspokoj sie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Dobra, to teraz wylaczajac starych bywalcow (sami wiedza ze nimi sa xd ) Pierwszy kto odgadnie kto to, dostanie 700g - kazdy ma tylko jedna szanse i licze tylko 10 pierwszych glosow... Czas - START   1. to miss karina a ten droogi to LH heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Dobra, to teraz wylaczajac starych bywalcow (sami wiedza ze nimi sa xd ) Pierwszy kto odgadnie kto to, dostanie 700g - kazdy ma tylko jedna szanse i licze tylko 10 pierwszych glosow... Czas - START   edit kurwa zle4 prtzeczytałem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|