|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:47 am
]Goth bless[ PointZer0 ]Goth bless[ Nie, ale masz jeszcze jedna szanse Taki maly tips: zawsze chodzil z opaska na twarzy 3nodding i do dzis jest mistrzem chaos uZmiany i ich manifestacje nie mają mistrza , można co najwyżej pożyczyc ich moc xd Heh... stary dobry Zero 3nodding Dobra, a teraz kolejna zagadka (wylaczajac Zero i Setsu) jezeli ktos zgadnie za pierwszym razem kto to to dostanie 500g 3nodding heart  xd nie no Kage nie badz taki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ PointZer0 ]Goth bless[ Nie, ale masz jeszcze jedna szanse Taki maly tips: zawsze chodzil z opaska na twarzy 3nodding i do dzis jest mistrzem chaos uZmiany i ich manifestacje nie mają mistrza , można co najwyżej pożyczyc ich moc xd Heh... stary dobry Zero 3nodding Dobra, a teraz kolejna zagadka (wylaczajac Zero i Setsu) jezeli ktos zgadnie za pierwszym razem kto to to dostanie 500g 3nodding heart  kariś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Heh... stary dobry Zero 3nodding Dobra, a teraz kolejna zagadka (wylaczajac Zero i Setsu) jezeli ktos zgadnie za pierwszym razem kto to to dostanie 500g 3nodding heart  xp tao? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ah, jeszcze jedno! Zapomnialem o Falconie - jego tez wylaczam z konkursu razz za pozno stare ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:48 am
Gosiak ]Goth bless[ PointZer0 ]Goth bless[ Nie, ale masz jeszcze jedna szanse Taki maly tips: zawsze chodzil z opaska na twarzy 3nodding i do dzis jest mistrzem chaos uZmiany i ich manifestacje nie mają mistrza , można co najwyżej pożyczyc ich moc xd Heh... stary dobry Zero 3nodding Dobra, a teraz kolejna zagadka (wylaczajac Zero i Setsu) jezeli ktos zgadnie za pierwszym razem kto to to dostanie 500g 3nodding heart  Ibris neeee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ]Goth bless[ PointZer0 ]Goth bless[ Nie, ale masz jeszcze jedna szanse Taki maly tips: zawsze chodzil z opaska na twarzy 3nodding i do dzis jest mistrzem chaos uZmiany i ich manifestacje nie mają mistrza , można co najwyżej pożyczyc ich moc xd Heh... stary dobry Zero 3nodding Dobra, a teraz kolejna zagadka (wylaczajac Zero i Setsu) jezeli ktos zgadnie za pierwszym razem kto to to dostanie 500g 3nodding heart  proste ....... tylko nie Miss Karina wink Kurde, za pozno dodalem ze bez Ciebie tez blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Hejo Co tam u was slychac xd o czym gadacie ?? Kochanie!! heart tesknie za toba idioto heart domokun Ja za Toba tez tesknilem kochana :* kochanie a wiesz co masz jutro zrobic? heart xd No wiem mam wstawic dzwiekoszczelne sciany zeby nie bylo slychac twoich ekscesow heart domokun heart stare a moze porozmawiamy o twojej eksmisji kochanie? heart domokun stare jesli nie wezmiesz jutro tych papieroow to cie zabije domokun Kochanie ja nie mam problemow z punktualnoscia i donoszeniem roznych rzeczy w odpowiednie miejsca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun ]Goth bless[ Heh... stary dobry Zero 3nodding Dobra, a teraz kolejna zagadka (wylaczajac Zero i Setsu) jezeli ktos zgadnie za pierwszym razem kto to to dostanie 500g 3nodding heart  xp tao? XD karis !!!! whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ah, jeszcze jedno! Zapomnialem o Falconie - jego tez wylaczam z konkursu razz ja ciem jeszcze zagadek! duuużo zagadek..!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:49 am
]Goth bless[ proste ....... tylko nie Miss Karina wink Kurde, za pozno dodalem ze bez Ciebie tez blaugh teraz bede juz cicho siedział sweatdrop ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Falcone ]Goth bless[ PointZer0 ]Goth bless[ Nie, ale masz jeszcze jedna szanse Taki maly tips: zawsze chodzil z opaska na twarzy 3nodding i do dzis jest mistrzem chaos uZmiany i ich manifestacje nie mają mistrza , można co najwyżej pożyczyc ich moc xd Heh... stary dobry Zero 3nodding Dobra, a teraz kolejna zagadka (wylaczajac Zero i Setsu) jezeli ktos zgadnie za pierwszym razem kto to to dostanie 500g 3nodding heart  proste ....... tylko nie Miss Karina wink Kurde, za pozno dodalem ze bez Ciebie tez blaugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Gosiak ]Goth bless[ PointZer0 ]Goth bless[ Nie, ale masz jeszcze jedna szanse Taki maly tips: zawsze chodzil z opaska na twarzy 3nodding i do dzis jest mistrzem chaos uZmiany i ich manifestacje nie mają mistrza , można co najwyżej pożyczyc ich moc xd Heh... stary dobry Zero 3nodding Dobra, a teraz kolejna zagadka (wylaczajac Zero i Setsu) jezeli ktos zgadnie za pierwszym razem kto to to dostanie 500g 3nodding heart  Ibris neeee blaugh moze... Eurina?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf [ Kaku ] BeeWolf [ Kaku ] widzial juz ktos house of flying daggers? ta ja zrezygnwany czlowiek... zajebisty film xp ja sie niezałamuje ja sie załamałem xp i jestem jak moj awatarek a przez co przemawia jego zajebistosc? ma jakies przeslanie? odwolania? fajnie sie kroja? pierwsze ja kocham Tewgo typu filmy biggrin ... po drugie uwielbiam chińskie kino. ogladałem przyczaiony tygrys ?? to jest film w tym stylu, nie bede ci opowiadał, bo stracisz przyjemnosci z ogladania ale serio warto bo to genialna rozrywka. whee przesłanie ma karzdy film, Kroja no sa zajefajne sceny biggrin mhm, widzialem przyczajonego tygrysa, tez lubie kino azjatyckie, ale prym wiedzie hero. mam nadzieje, ze w house.. nie biegaja po drzewach? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:50 am
PointZer0 A ja tak miałem raz przez rok. okrąglutki rok. I jest dobrze. Więc mów co chcesz , ja wiem swoje , zwłaszcza że nie jesteś jakimś kretynem , jednym z tych których setki mijam na ulicy każdego dnia , i który przy najmniejszym dole płacze albo ucieka w kawałki Linkin Parku. Zrozum to , a pierwszy krok zrobisz. To niepozytywnie. Agry.... mnie to wqrfia... BO nie mam ochoty na nic, szukam czegoś co mnie pchnie zeby działąć, cos robić... : ... Doła ... :0 ..doła to maja guwianry, modlace sie do Brata Pita, ja niepłacze, Agry, jestem wkurzony. jakiś dzis mam jeszcze dzień podły : ... czekam teraz tylko na sesje wakacje i Omege. Musze sie wyładować. A kiedy będziesz miał liste biggrin ... chłone anime biggrin ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|