|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:43 am
Lethiel Falcone ................. powrocilem .......... porysowałem se troche i ten niby beznadziejny dzien nabrał troche koloru 3nodding ......... *przytuuuuuuuul* whee a cio rysowaleś ?? rozne rzeczy whee ........ moze kiedys wam pokarze moje rysunki ........ wink [img]http://img.photobucket.com/albums/v186/KageNoYami/zero.png[img] boze jak dawno temu to było sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:43 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Hejo Co tam u was slychac xd o czym gadacie ?? Kochanie!! heart tesknie za toba idioto heart domokun Ja za Toba tez tesknilem kochana :* kochanie a wiesz co masz jutro zrobic? heart xd No wiem mam wstawic dzwiekoszczelne sciany zeby nie bylo slychac twoich ekscesow heart domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:44 am
Gosiak ~~lena-undesaid~~ Gosiak ~~lena-undesaid~~ Ok zrobiłam majme. A co u was?? wlasnie zrobilam gotowca na bilogie i siedze z nadzieja ze beda te same pytania ^^ jhakos nie bardzocvhce mi sie uczyc o ukl wydalniczym ^^ a ja dzisiaj miałam sprawdzian do kto sie kompletnie nie przygotowałam xd No i wyszło na to, ze pomyliłam oczod siatk#261; i zamiast 'przewłuchowy' napisałam 'tunel słuchowy' xd tez dzis sie wybralam na sprawdzian z trygonometrii supelnie na sucho bez przygotowania w szkole popytalam kumpli o to jak sie cos robi i o zadania i mysle ze calkiem dobrze mi posdzlo napewno zalicze ^^ nom ja tez... Bo to było nie tylko z budowy oka i ucha blaugh Najwyzej 3 dostane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:45 am
PointZer0 ]Goth bless[ Nie, ale masz jeszcze jedna szanse Taki maly tips: zawsze chodzil z opaska na twarzy 3nodding i do dzis jest mistrzem chaos uZmiany i ich manifestacje nie mają mistrza , można co najwyżej pożyczyc ich moc xd Heh... stary dobry Zero 3nodding Dobra, a teraz kolejna zagadka (wylaczajac Zero i Setsu) jezeli ktos zgadnie za pierwszym razem kto to to dostanie 500g 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf PointZer0 BeeWolf Zero ale mi sie nic niechce od bardzo dawna jestem zrezygnowany icze sie i cos bo tak trzeba. ale serio to ja nie mam pomysłu, juz mi sie niechce :0 xp Tysiace razy to miałem , naprawdę przechodzi. Tylko każdy ma inny na to spos�b. Staniesz na nogi , m�wię Ci. Ale my sie nierozumiemy ja mam tak od roku czasu tylko sie maskuje... bo po co innym truc zycie. Ble ... xp A ja tak miałem raz przez rok. okrąglutki rok. I jest dobrze. Więc mów co chcesz , ja wiem swoje , zwłaszcza że nie jesteś jakimś kretynem , jednym z tych których setki mijam na ulicy każdego dnia , i który przy najmniejszym dole płacze albo ucieka w kawałki Linkin Parku. Zrozum to , a pierwszy krok zrobisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj Sayooś *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lethiel Falcone ................. powrocilem .......... porysowałem se troche i ten niby beznadziejny dzien nabrał troche koloru 3nodding ......... *przytuuuuuuuul* whee a cio rysowaleś ?? rozne rzeczy whee ........ moze kiedys wam pokarze moje rysunki ........ wink boze jak dawno temu to było sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] BeeWolf [ Kaku ] widzial juz ktos house of flying daggers? ta ja zrezygnwany czlowiek... zajebisty film xp ja sie niezałamuje ja sie załamałem xp i jestem jak moj awatarek a przez co przemawia jego zajebistosc? ma jakies przeslanie? odwolania? fajnie sie kroja? pierwsze ja kocham Tewgo typu filmy biggrin ... po drugie uwielbiam chińskie kino. ogladałem przyczaiony tygrys ?? to jest film w tym stylu, nie bede ci opowiadał, bo stracisz przyjemnosci z ogladania ale serio warto bo to genialna rozrywka. whee przesłanie ma karzdy film, Kroja no sa zajefajne sceny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:46 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Hejo Co tam u was slychac xd o czym gadacie ?? Kochanie!! heart tesknie za toba idioto heart domokun Ja za Toba tez tesknilem kochana :* kochanie a wiesz co masz jutro zrobic? heart xd No wiem mam wstawic dzwiekoszczelne sciany zeby nie bylo slychac twoich ekscesow heart domokun heart stare a moze porozmawiamy o twojej eksmisji kochanie? heart domokun stare jesli nie wezmiesz jutro tych papieroow to cie zabije domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ PointZer0 ]Goth bless[ Nie, ale masz jeszcze jedna szanse Taki maly tips: zawsze chodzil z opaska na twarzy 3nodding i do dzis jest mistrzem chaos uZmiany i ich manifestacje nie mają mistrza , można co najwyżej pożyczyc ich moc xd Heh... stary dobry Zero 3nodding Dobra, a teraz kolejna zagadka (wylaczajac Zero i Setsu) jezeli ktos zgadnie za pierwszym razem kto to to dostanie 500g 3nodding heart  Ibris
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ PointZer0 ]Goth bless[ Nie, ale masz jeszcze jedna szanse Taki maly tips: zawsze chodzil z opaska na twarzy 3nodding i do dzis jest mistrzem chaos uZmiany i ich manifestacje nie mają mistrza , można co najwyżej pożyczyc ich moc xd Heh... stary dobry Zero 3nodding Dobra, a teraz kolejna zagadka (wylaczajac Zero i Setsu) jezeli ktos zgadnie za pierwszym razem kto to to dostanie 500g 3nodding heart  proste ....... tylko nie Miss Karina wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:47 am
Ah, jeszcze jedno! Zapomnialem o Falconie - jego tez wylaczam z konkursu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ PointZer0 ]Goth bless[ Nie, ale masz jeszcze jedna szanse Taki maly tips: zawsze chodzil z opaska na twarzy 3nodding i do dzis jest mistrzem chaos uZmiany i ich manifestacje nie mają mistrza , można co najwyżej pożyczyc ich moc xd Heh... stary dobry Zero 3nodding Dobra, a teraz kolejna zagadka (wylaczajac Zero i Setsu) jezeli ktos zgadnie za pierwszym razem kto to to dostanie 500g 3nodding heart  może omi? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|