|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:39 am
Jaswinder ]Goth bless[ Czesc wszystkim przybylym... *wstaje z ziemi* Ehehehe... przysnelo mi sie sweatdrop xd *wyciaga stary i zakurzony album ze zdjeciami i wymachuje jedna fotka* A wiecie kto to? blaugh xd  eek eme... może... ty? blaugh Nie, ale masz jeszcze jedna szanse Taki maly tips: zawsze chodzil z opaska na twarzy 3nodding i do dzis jest mistrzem chaos u
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:40 am
Falcone ................. powrocilem .......... porysowałem se troche i ten niby beznadziejny dzien nabrał troche koloru 3nodding ......... *przytuuuuuuuul* whee a cio rysowaleś ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lorak Hejo Co tam u was slychac xd o czym gadacie ?? Kochanie!! heart tesknie za toba idioto heart domokun Ja za Toba tez tesknilem kochana :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 BeeWolf Zero ale mi sie nic niechce od bardzo dawna jestem zrezygnowany icze sie i cos bo tak trzeba. ale serio to ja nie mam pomysłu, juz mi sie niechce :0 xp Tysiace razy to miałem , naprawdę przechodzi. Tylko każdy ma inny na to spos�b. Staniesz na nogi , m�wię Ci. Ale my sie nierozumiemy ja mam tak od roku czasu tylko sie maskuje... bo po co innym truc zycie. Ble ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Jaswinder ]Goth bless[ Czesc wszystkim przybylym... *wstaje z ziemi* Ehehehe... przysnelo mi sie sweatdrop xd *wyciaga stary i zakurzony album ze zdjeciami i wymachuje jedna fotka* A wiecie kto to? blaugh xd  eek eme... może... ty? blaugh Nie, ale masz jeszcze jedna szanse Taki maly tips: zawsze chodzil z opaska na twarzy 3nodding i do dzis jest mistrzem chaos uhehehehehehe... ze tesh pamietasz takie rzeczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Jaswinder ]Goth bless[ Czesc wszystkim przybylym... *wstaje z ziemi* Ehehehe... przysnelo mi sie sweatdrop xd *wyciaga stary i zakurzony album ze zdjeciami i wymachuje jedna fotka* A wiecie kto to? blaugh xd  eek eme... może... ty? blaugh Nie, ale masz jeszcze jedna szanse Taki maly tips: zawsze chodzil z opaska na twarzy 3nodding i do dzis jest mistrzem chaos uproste blaugh xd 4laugh *wiesz na szyji Zera* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:41 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ Ok zrobiłam majme. A co u was?? czy znowu mam sie dopraszac zauwarzenia? stare *przytuuul lenooś* blaugh whee blaugh Kuźde... Głodna jestem... NIECH MI KTOŚ ZROBI HOT DOGA!!! crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Nie, ale masz jeszcze jedna szanse Taki maly tips: zawsze chodzil z opaska na twarzy 3nodding i do dzis jest mistrzem chaos uZmiany i ich manifestacje nie mają mistrza , można co najwyżej pożyczyc ich moc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Jaswinder ]Goth bless[ Czesc wszystkim przybylym... *wstaje z ziemi* Ehehehe... przysnelo mi sie sweatdrop xd *wyciaga stary i zakurzony album ze zdjeciami i wymachuje jedna fotka* A wiecie kto to? blaugh xd  eek eme... może... ty? blaugh Nie, ale masz jeszcze jedna szanse Taki maly tips: zawsze chodzil z opaska na twarzy 3nodding i do dzis jest mistrzem chaos u0...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:42 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Hejo Co tam u was slychac xd o czym gadacie ?? Kochanie!! heart tesknie za toba idioto heart domokun Ja za Toba tez tesknilem kochana :* kochanie a wiesz co masz jutro zrobic? heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:42 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ Ok zrobiłam majme. A co u was?? czy znowu mam sie dopraszac zauwarzenia? stare *przytuuul lenooś* blaugh whee blaugh Kuźde... Głodna jestem... NIECH MI KTOŚ ZROBI HOT DOGA!!! crying crying xd ja wlasnie wroocilam z kuchni z sucha boolka xd chcesz kawalek ?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:43 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ Ok zrobiłam majme. A co u was?? czy znowu mam sie dopraszac zauwarzenia? stare *przytuuul lenooś* blaugh whee blaugh Kuźde... Głodna jestem... NIECH MI KTOŚ ZROBI HOT DOGA!!! crying crying na mnie nie licz bo sie omi obrazi ale chłopaki moze hotdoga zrobia... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:43 am
BeeWolf [ Kaku ] widzial juz ktos house of flying daggers? ta ja zrezygnwany czlowiek... zajebisty film xp ja sie niezałamuje ja sie załamałem xp i jestem jak moj awatarek a przez co przemawia jego zajebistosc? ma jakies przeslanie? odwolania? fajnie sie kroja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|