|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:23 am
[ Kaku ] mhm, nic tak nie odpycha jak klnaca dziewczyna 3nodding przy mnie jush przeklinac przestali xd .. bo dostawali opiespsh albo kopniaczka whee xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:24 am
siema elo ponownie ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:25 am
Lethiel [ Kaku ] mhm, nic tak nie odpycha jak klnaca dziewczyna 3nodding przy mnie jush przeklinac przestali xd .. bo dostawali opiespsh albo kopniaczka whee xd whee co za metody wychowawcze. ..ale pewnie bijesz jak baba ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:25 am
Gosiak siema elo ponownie ^^ heart *przytuuuuuuuuul* whee 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:26 am
Gosiak siema elo ponownie ^^ heart Hey blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zieeeeew. Bry wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Lethiel [ Kaku ] mhm, nic tak nie odpycha jak klnaca dziewczyna 3nodding przy mnie jush przeklinac przestali xd .. bo dostawali opiespsh albo kopniaczka whee xd whee co za metody wychowawcze. ..ale pewnie bijesz jak baba ;p hm.. nio lapki to ja mam slabe i bic bije jak baba .. oni nic nie czooją crying xd ale kopniaczki :> .. z reshta.. spytaj Azrama blaugh whee blaugh mwhahahaha :> ... przykopać potrafie wink domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:27 am
PointZer0 Zieeeeew. Bry wszystkim... Hey Zero,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Zieeeeew. Bry wszystkim... *skok na Zero* *przytuuuuuuuuuuuuul ogromniasty*- witaj Zeroosiu !! 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] PointZer0 Zieeeeew. Bry wszystkim... Hey Zero, Hej Kaku. Coś ciekawego się działo ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:28 am
[ Kaku ] Gosiak siema elo ponownie ^^ heart Hey blaugh elo elo Lethiel & Kaku *patrzy o czym rozmowa aby sie jakos wtrynic * *szykuje lokcie ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:28 am
Lethiel PointZer0 Zieeeeew. Bry wszystkim... *skok na Zero* *przytuuuuuuuuuuuuul ogromniasty*- witaj Zeroosiu !! 4laugh whee Hejka Lethiel , a ogromniasty to za co ? eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:29 am
Eh.e.. heloł... to ja zrezygnowyany czlowiek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Eh.e.. heloł... to ja zrezygnowyany czlowiek xp A co się uczyniło żeś taki markotny ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel PointZer0 Zieeeeew. Bry wszystkim... *skok na Zero* *przytuuuuuuuuuuuuul ogromniasty*- witaj Zeroosiu !! 4laugh whee Hejka Lethiel , a ogromniasty to za co ? eek xd bo cie lubie xd heart xd po za tym ja chce kogos przytulic tak poshadnie whee .. a nie ma nikogo pod reką xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|