|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:49 am
[ Kaku ] *wchodzi drzac lekko przez lekki mrozik w pokoju* brr..Hey wszystkim domokun hejka kaku, papaty opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:50 am
[ Kaku ] mhm, ide ubrac cos cieplejszego. jutro zdaje ustny angielski, glupio byloby rozchorowac sie dzien wczesniej stare ja mam jutro ustny polski crying papa opcoosiu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:51 am
Lethiel oczywiście ze chce !!!!!!!! heart heart heart ale nie moowiąc O_o ... nic byś nie zrozoomial z tego belkotu i pomieszania z poplątaniem gonk xd xd xd zrozoomial bym 3nodding w koncu mam Cie na co dzien xd xd xd bry Kaku pa opcy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:51 am
Lethiel [ Kaku ] mhm, ide ubrac cos cieplejszego. jutro zdaje ustny angielski, glupio byloby rozchorowac sie dzien wczesniej stare ja mam jutro ustny polski crying papa opcoosiu dlaczego nie mam mojego rysunq w sigu a mam wpisany jego adres w profilu..... ktoś mi go skasował? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:55 am
Azram Lethiel oczywiście ze chce !!!!!!!! heart heart heart ale nie moowiąc O_o ... nic byś nie zrozoomial z tego belkotu i pomieszania z poplątaniem gonk xd xd xd zrozoomial bym 3nodding w koncu mam Cie na co dzien xd xd xd bry Kaku pa opcy xd khem... stare .. argh.. xd xd xd dziadu !!!! xd heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:55 am
Lethiel [ Kaku ] mhm, ide ubrac cos cieplejszego. jutro zdaje ustny angielski, glupio byloby rozchorowac sie dzien wczesniej stare ja mam jutro ustny polski crying papa opcoosiu heh, moge odetchnac bo opowiadalem tydzien temu. geez, mialem komisje trzech tenorow i urodzonych kosynierow. jakbym trafil na sniadanie do hanibala lectera, eda geina i alberta fisha stressed ale ogolnie duzo zalezy od komisji i od tego czy przez nerwy zapomnisz o czym mowic. podejdz spokojnie a masz gwarancje wysokiej oceny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:56 am
Setsuna Dragonclaw [ Kaku ] *wchodzi drzac lekko przez lekki mrozik w pokoju* brr..Hey wszystkim domokun hejka kaku, papaty opcy hey, czesc Azram.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:58 am
[ Kaku ] heh, moge odetchnac bo opowiadalem tydzien temu. geez, mialem komisje trzech tenorow i urodzonych kosynierow. jakbym trafil na sniadanie do hanibala lectera, eda geina i alberta fisha stressed ale ogolnie duzo zalezy od komisji i od tego czy przez nerwy zapomnisz o czym mowic. podejdz spokojnie a masz gwarancje wysokiej oceny. hm.. ja .. spokojna ?? O_o ... tja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:00 am
heh... nie mam sie czym pochwalic bo w koncu jutro nie zdaje matury tylko pisze egzamin gimnazjalny ^^"
ile przedmiotoow sie zdaje na maturze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:01 am
Setsuna Dragonclaw heh... nie mam sie czym pochwalic bo w koncu jutro nie zdaje matury tylko pisze egzamin gimnazjalny ^^" ile przedmiotoow sie zdaje na maturze? polski i jezyk ustne obowiązkowo ... jezykoow ile chcesh. na jakim poziomie chcesh.. potem pisemne ploski i język obowiazkowo.. na jakich poziomach sobie wybierzesz.. i przynajmniej jeden dodatkowy jaki chcesh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:03 am
Lethiel [ Kaku ] heh, moge odetchnac bo opowiadalem tydzien temu. geez, mialem komisje trzech tenorow i urodzonych kosynierow. jakbym trafil na sniadanie do hanibala lectera, eda geina i alberta fisha stressed ale ogolnie duzo zalezy od komisji i od tego czy przez nerwy zapomnisz o czym mowic. podejdz spokojnie a masz gwarancje wysokiej oceny. hm.. ja .. spokojna ?? O_o ... tja xd dlaczego nie, nie szybko nadarzy sie kolejna okazja, kiedy pozwola mowic ci przed tak swiatlym gronem przez 15 minut i nikt ci nie przerwie xd ok..moze koniec o maturze :XP: przesluchalem dzisiaj plytke sistars 'sila siostr'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:04 am
[ Kaku ] Lethiel [ Kaku ] heh, moge odetchnac bo opowiadalem tydzien temu. geez, mialem komisje trzech tenorow i urodzonych kosynierow. jakbym trafil na sniadanie do hanibala lectera, eda geina i alberta fisha stressed ale ogolnie duzo zalezy od komisji i od tego czy przez nerwy zapomnisz o czym mowic. podejdz spokojnie a masz gwarancje wysokiej oceny. hm.. ja .. spokojna ?? O_o ... tja xd dlaczego nie, nie szybko nadarzy sie kolejna okazja, kiedy pozwola mowic ci przed tak swiatlym gronem przez 15 minut i nikt ci nie przerwie xd ok..moze koniec o maturze :XP: przesluchalem dzisiaj plytke sistars 'sila siostr' swietny pomysl.. koniec o matooshe xd ... a hh nie lubiu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ja zniq cos moze z matoorka zrobic sweatdrop crying sweatdrop xp pa Kotq ;* heart CU all 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Setsuna Dragonclaw heh... nie mam sie czym pochwalic bo w koncu jutro nie zdaje matury tylko pisze egzamin gimnazjalny ^^" ile przedmiotoow sie zdaje na maturze? polski i jezyk ustne obowiązkowo ... jezykoow ile chcesh. na jakim poziomie chcesh.. potem pisemne ploski i język obowiazkowo.. na jakich poziomach sobie wybierzesz.. i przynajmniej jeden dodatkowy jaki chcesh 3nodding ..jesli staniesz przed wyborem jezyka, nie wybieraj rozszerzonego ustnego, bo jak sie okazauje 'nikt' nie bierze tego pod uwage, a poprzeczka jest naprawde duzo wyzej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:05 am
Azram dobra ja zniq cos moze z matoorka zrobic sweatdrop crying sweatdrop xp pa Kotq ;* heart CU all 3nodding papatki :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|