|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:37 am
Jaswinder ninja *przytuuuul* 4laugh *przytuuuuuuul Jas* witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:38 am
Lethiel wlasnie PP !! O_o ... aaaaaargh xd w trakim razie jutro masz sie uczyć !!! sproobooj sie pojawic na mojej matoorze to cie skopie :> heart wystarczy mi ze bedziesh ze mna myślą wink .. masz sie uczyc a nie marnowac czas na mnie 3nodding tak latvo sie mnie nie pozbedziesh wink wpadne chvile przed Tvoja matoorka i znikam toosh po... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:40 am
~~lena-undesaid~~ Azram Lethiel Kitty ShadowCat ja nigdy nie uzbieram na OMFG a tym bardziej na Nitemare Bustier crying wrrrrrrr........ *wtoola sie w Azrama* trzymaj mnie bo wydrapie jej oczy ...echh... *przytuuuuuul* heart :* heart SPOKӊ! I TO JUŻ! O.o ... O.o ... O.o .. dostalam blue boxa ... O_o .. znowu !!!! wczoraj tesh mialam O_o ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:40 am
witka ninja Kitty ShadowCat opcy Lethiel Kitty ShadowCat ja nigdy nie uzbieram na OMFG a tym bardziej na Nitemare Bustier crying wrrrrrrr........ *wtoola sie w Azrama* trzymaj mnie bo wydrapie jej oczy ...Lethi o co Ci chodzi??? xd ja nie wiem.. ja jej nic nie zrobiłam, a ona.... esh... shkoda gadać... jeszcze raz ci dziękooje opcuś heart 4laugh no zastanowmy sie... oprocz pewnego zasadniczego argumentu ktoory tu stoi no to nie wiem co moglo sie stac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:41 am
Azram Lethiel wlasnie PP !! O_o ... aaaaaargh xd w trakim razie jutro masz sie uczyć !!! sproobooj sie pojawic na mojej matoorze to cie skopie :> heart wystarczy mi ze bedziesh ze mna myślą wink .. masz sie uczyc a nie marnowac czas na mnie 3nodding tak latvo sie mnie nie pozbedziesh wink wpadne chvile przed Tvoja matoorka i znikam toosh po... sad ja bede od 15.. bo moze byc wczesniej sad .. a wyniki nie wiadomo kiedy.. sad .. ty sie uczyc muszish !!! heart scream heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:42 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Azram Lethiel Kitty ShadowCat ja nigdy nie uzbieram na OMFG a tym bardziej na Nitemare Bustier crying wrrrrrrr........ *wtoola sie w Azrama* trzymaj mnie bo wydrapie jej oczy ...echh... *przytuuuuuul* heart :* heart SPOKӊ! I TO JUŻ! O.o ... O.o ... O.o .. dostalam blue boxa ... O_o .. znowu !!!! wczoraj tesh mialam O_o ... eek ja tez tak chce!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:43 am
Lethiel ja bede od 15.. bo moze byc wczesniej sad .. a wyniki nie wiadomo kiedy.. sad .. ty sie uczyc muszish !!! heart scream heart nie mam sie jak, z czego ani czego... sweatdrop tak pshynajmiej moze mi poopovadash svoje texty i moze sie dokshtalce wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:43 am
~~lena-undesaid~~ eek ja tez tak chce!! crying myslish ze beda coś chcieli w zamian ?? eek gonk eek otwierac ?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:45 am
Azram Lethiel ja bede od 15.. bo moze byc wczesniej sad .. a wyniki nie wiadomo kiedy.. sad .. ty sie uczyc muszish !!! heart scream heart nie mam sie jak, z czego ani czego... sweatdrop tak pshynajmiej moze mi poopovadash svoje texty i moze sie dokshtalce wink heart O.o .. nic nie powiem xd ... nie chce nic moowić przed nikim !! tylko komisja :> .. ale moge ci moje materialy wcisnac xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:45 am
*wchodzi drzac lekko przez lekki mrozik w pokoju*
brr..Hey wszystkim domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:46 am
[ Kaku ] *wchodzi drzac lekko przez lekki mrozik w pokoju* brr..Hey wszystkim domokun witaj Kaku *przytuuuuuuul ogromniasty* whee cieplej ?? wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:47 am
Lethiel O.o .. nic nie powiem xd ... nie chce nic moowić przed nikim !! tylko komisja :> .. ale moge ci moje materialy wcisnac xd ... no wiesh co xp nie chcesz mi pomooc xd :* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:47 am
[ Kaku ] *wchodzi drzac lekko przez lekki mrozik w pokoju* brr..Hey wszystkim domokun hejhej......... ja chyba bede spadal......... bede pozniej.......... nara!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:48 am
Lethiel [ Kaku ] *wchodzi drzac lekko przez lekki mrozik w pokoju* brr..Hey wszystkim domokun witaj Kaku *przytuuuuuuul ogromniasty* whee cieplej ?? wink blaugh mhm, ide ubrac cos cieplejszego. jutro zdaje ustny angielski, glupio byloby rozchorowac sie dzien wczesniej stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:48 am
Azram Lethiel O.o .. nic nie powiem xd ... nie chce nic moowić przed nikim !! tylko komisja :> .. ale moge ci moje materialy wcisnac xd ... no wiesh co xp nie chcesz mi pomooc xd :* whee oczywiście ze chce !!!!!!!! heart heart heart ale nie moowiąc O_o ... nic byś nie zrozoomial z tego belkotu i pomieszania z poplątaniem gonk xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|