|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:10 am
Lethiel papatki ita... argh.. zaczyna mnie brac panika przed jutrem sad Papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel papatki ita... argh.. zaczyna mnie brac panika przed jutrem sad nie boj...... wielki Cthulhu wplynie na komisje tej nocy domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Gosiak ojoj to jest straszne jak sie zacznie rozmowe zs takim osobnikiem ==' nieznosze tego a dla mlodych kibicow takei tematy sa codziennoscia ==' ehh... chcialabym zeby ci chlopcy z tego powyrastali ^^ no a ja musze codzie3nie słuchac ............. arka gora ......... lechia smierdzi ........... i jeszcze jakies głupie mota w stylu ............. " lepiej siostre miec w burdelu niz brata za lechią " ........ ah nie chce nic mowic na ten temat bo sie nie znam ............. piłak nozna to dla mnie ...... hmm nuda no chyba ze sam gram to moze byc ciekawie sweatdrop doskonale cie rozumiem mam podobny poglad ^^ ja mam w klasie prawie samych facetow i ostatnio jest u nich moda na obstawianie meczy to tez mnie jzu dobija ==' monotematycznosc to powolna smierc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:11 am
Falcone no co szczera prawda a jak ktos sie znajdzie na tyle zwariowany ze sie ze mna zadaje to po kilku miechach ma dosc bo jest wykonczony psychicznie sweatdrop ............ proponuje ci zrobic tak jak ja: -zostac zgorzknialym dupkiem! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:12 am
opcy Lethiel papatki ita... argh.. zaczyna mnie brac panika przed jutrem sad nie boj...... wielki Cthulhu wplynie na komisje tej nocy domokun obiecoojesh ?? sad .... najgorsze ze znam temat domokun crying .. ale jak zwykle mi sie wszystko poplacze,... nie bede sie wyslowić mogla crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:13 am
opcy Falcone no co szczera prawda a jak ktos sie znajdzie na tyle zwariowany ze sie ze mna zadaje to po kilku miechach ma dosc bo jest wykonczony psychicznie sweatdrop ............ proponuje ci zrobic tak jak ja: -zostac zgorzknialym dupkiem! 3nodding xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:13 am
opcy Falcone no co szczera prawda a jak ktos sie znajdzie na tyle zwariowany ze sie ze mna zadaje to po kilku miechach ma dosc bo jest wykonczony psychicznie sweatdrop ............ proponuje ci zrobic tak jak ja: -zostac zgorzknialym dupkiem! 3nodding he he ......... sprubije biggrin dobra lece pa wam ........... bardzo miło sie gadało wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:14 am
Falcone opcy Falcone no co szczera prawda a jak ktos sie znajdzie na tyle zwariowany ze sie ze mna zadaje to po kilku miechach ma dosc bo jest wykonczony psychicznie sweatdrop ............ proponuje ci zrobic tak jak ja: -zostac zgorzknialym dupkiem! 3nodding he he ......... sprubije biggrin dobra lece pa wam ........... bardzo miło sie gadało wink papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:16 am
Falcone dobra lece pa wam ........... bardzo miło sie gadało wink narazicho!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:20 am
..... gonk .....
znowu kartke zgoobilam - - .. moze nie powinnam sie do tego dotykać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:24 am
Lethiel ..... gonk ..... znowu kartke zgoobilam - - .. moze nie powinnam sie do tego dotykać xp ja nie mam navet kartki gonk crying gonk bry efrybady...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:25 am
ja nigdy nie uzbieram na OMFG a tym bardziej na Nitemare Bustier crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ..... gonk ..... znowu kartke zgoobilam - - .. moze nie powinnam sie do tego dotykać xp uuuuuu..... widze ze Lethi przemienila sie na wersje Ugabuga! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Lethiel ..... gonk ..... znowu kartke zgoobilam - - .. moze nie powinnam sie do tego dotykać xp ja nie mam navet kartki gonk crying gonk bry efrybady... ale ja teraz zgoobilam tą inna crying gonk tam gdzie mialam definicje gatunku gonk gonk gonk *przytuuuuuuuuul* crying heart crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|