Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11123 11124 11125 11126 11127 11128 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kimagure-chan

PostPosted: Tue Apr 26, 2005 10:01 am

Gosiak
Kitty ShadowCat
Gosiak
Kitty ShadowCat
witaj gosiu! heart *przytuuuuuuuuul* z jakiego miasta jesteś?
Krakow oczywiscie of corse :p
tak myślałam^^ będę w wakacje w Karkowie... jadę też do Ochotnicy Dolnej... to niedaleko Krakowa .... biggrin

ochotnicy? moja przyjaciolka i kumpel maja tam domek^^

lenaa ladny barciszek ? heart
moshe się spotkamy? wink

dobra ludzicha mykam , mateczka wzywa , moze wroce (dzisiaj ) xd *rozdaje całuski na pozegnanie* xd wink whee

Ita Lockheart

Kagenoyami

Gosiak
Kitty ShadowCat
Gosiak
Kitty ShadowCat
tak myślałam^^ będę w wakacje w Karkowie... jadę też do Ochotnicy Dolnej... to niedaleko Krakowa .... biggrin

Impra? eek To ja sie pisze, 1,5h od Tychow 3nodding
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 10:02 am

Gosiak
Kitty ShadowCat
Gosiak
Kitty ShadowCat

zajety blaugh

~~lena-undesaid~~

Kagenoyami

PostPosted: Tue Apr 26, 2005 10:02 am

Ita Lockheart
dobra ludzicha mykam , mateczka wzywa , moze wroce (dzisiaj ) xd *rozdaje całuski na pozegnanie* xd wink whee

*przyjmuje buziaczka* Narazie 3nodding
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 10:03 am

Falcone
Kitty ShadowCat
Gosiak
Kitty ShadowCat

karakow .............. mam kolega fanatyka piłki noznej w klasnie ...... i zawsze mi opowaida o meczech jak sie cracovia napiuerdala z tasakami , pałami i innymi przedmiotami sweatdrop

ojoj to jest straszne jak sie zacznie rozmowe zs takim osobnikiem ==' nieznosze tego a dla mlodych kibicow takei tematy sa codziennoscia ==' ehh... chcialabym zeby ci chlopcy z tego powyrastali ^^

Gosiak

opcy

PostPosted: Tue Apr 26, 2005 10:04 am

Ita Lockheart
nara............

]Goth bless[
Falcone

no własnie w tym problem xd .......... juz bym dawno se gdzies chodził ale nie mam z kim gonk a bezczynne chodzenie bez celu jest gorsze od siedzenia przy kompie sweatdrop ............
Falcone, to ile Ty masz lat? Bierze sie troche kasy, idzie sie do knajpki, siada przy upatrzonym celu i zamawia piwko, ewentualnie soczek... a z taka osobowoscia to rozmowa idzie dalej sama... no i ani sie nie zorientujesz jak zostaniecie dobrymi przyjaciolmi, a jezeli Ci sie poszczesci (czyt. znajdziesz glupia, szybka i na czasie) to wyladujesz na niej wink

włąsnie o to chodzi ........ nikt mnie nie lubi xp .......
kase ....... nie ma kasy xd .......... knajpka tez nie bo mieszka na zadupiu ........... a lat mam prawie 17

Falcone

Kimagure-chan

będę pshejeshdzała przez poznań... moshe siem spotkam z moją sis Jas heart
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 10:05 am

Falcone
]Goth bless[
Falcone

no własnie w tym problem xd .......... juz bym dawno se gdzies chodził ale nie mam z kim gonk a bezczynne chodzenie bez celu jest gorsze od siedzenia przy kompie sweatdrop ............
Falcone, to ile Ty masz lat? Bierze sie troche kasy, idzie sie do knajpki, siada przy upatrzonym celu i zamawia piwko, ewentualnie soczek... a z taka osobowoscia to rozmowa idzie dalej sama... no i ani sie nie zorientujesz jak zostaniecie dobrymi przyjaciolmi, a jezeli Ci sie poszczesci (czyt. znajdziesz glupia, szybka i na czasie) to wyladujesz na niej wink

włąsnie o to chodzi ........ nikt mnie nie lubi xp .......
kase ....... nie ma kasy xd .......... knajpka tez nie bo mieszka na zadupiu ........... a lat mam prawie 17

stare xp

Kagenoyami

Gosiak

PostPosted: Tue Apr 26, 2005 10:05 am

Kitty ShadowCat
Gosiak
Kitty ShadowCat
Gosiak
Kitty ShadowCat

moshe się spotkamy? wink

jak tylko bedziesz w Krk daj znac :] jak rowniez bede to nie ma sprawy ^^

Lenaa : zajety ?
zawsze mozna go z tego wyleczyc ;p
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 10:06 am

ja na wakacje jade na kolejny odcinek serialu "Klinika doktora Brenn'a" 3nodding

opcy

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Tue Apr 26, 2005 10:07 am

papatki ita...

argh.. zaczyna mnie brac panika przed jutrem sad
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 10:07 am

Gosiak
ojoj to jest straszne jak sie zacznie rozmowe zs takim osobnikiem ==' nieznosze tego a dla mlodych kibicow takei tematy sa codziennoscia ==' ehh... chcialabym zeby ci chlopcy z tego powyrastali ^^

no a ja musze codzie3nie słuchac ............. arka gora ......... lechia smierdzi ........... i jeszcze jakies głupie mota w stylu .............
" lepiej siostre miec w burdelu niz brata za lechią " ........
ah nie chce nic mowic na ten temat bo sie nie znam .............
piłak nozna to dla mnie ...... hmm nuda no chyba ze sam gram to moze byc ciekawie sweatdrop

Falcone

Falcone

PostPosted: Tue Apr 26, 2005 10:09 am

]Goth bless[
stare xp

no co szczera prawda a jak ktos sie znajdzie na tyle zwariowany ze sie ze mna zadaje to po kilku miechach ma dosc bo jest wykonczony psychicznie sweatdrop ............
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11123 11124 11125 11126 11127 11128 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games