|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:01 am
Gosiak Kitty ShadowCat Gosiak Kitty ShadowCat witaj gosiu! heart *przytuuuuuuuuul* z jakiego miasta jesteś? Krakow oczywiscie of corse :p tak myślałam^^ będę w wakacje w Karkowie... jadę też do Ochotnicy Dolnej... to niedaleko Krakowa .... biggrin ochotnicy? moja przyjaciolka i kumpel maja tam domek^^ lenaa ladny barciszek ? heart moshe się spotkamy? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ludzicha mykam , mateczka wzywa , moze wroce (dzisiaj ) xd *rozdaje całuski na pozegnanie* xd wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Kitty ShadowCat Gosiak Kitty ShadowCat witaj gosiu! heart *przytuuuuuuuuul* z jakiego miasta jesteś? Krakow oczywiscie of corse :p tak myślałam^^ będę w wakacje w Karkowie... jadę też do Ochotnicy Dolnej... to niedaleko Krakowa .... biggrin ochotnicy? moja przyjaciolka i kumpel maja tam domek^^ lenaa ladny barciszek ? heart Impra? eek To ja sie pisze, 1,5h od Tychow 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:02 am
Gosiak Kitty ShadowCat Gosiak Kitty ShadowCat witaj gosiu! heart *przytuuuuuuuuul* z jakiego miasta jesteś? Krakow oczywiscie of corse :p tak myślałam^^ będę w wakacje w Karkowie... jadę też do Ochotnicy Dolnej... to niedaleko Krakowa .... biggrin ochotnicy? moja przyjaciolka i kumpel maja tam domek^^ lenaa ladny barciszek ? heart zajety blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:02 am
Ita Lockheart dobra ludzicha mykam , mateczka wzywa , moze wroce (dzisiaj ) xd *rozdaje całuski na pozegnanie* xd wink whee *przyjmuje buziaczka* Narazie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:03 am
Falcone Kitty ShadowCat Gosiak Kitty ShadowCat witaj gosiu! heart *przytuuuuuuuuul* z jakiego miasta jesteś? Krakow oczywiscie of corse :p tak myślałam^^ będę w wakacje w Karkowie... jadę też do Ochotnicy Dolnej... to niedaleko Krakowa .... biggrin karakow .............. mam kolega fanatyka piłki noznej w klasnie ...... i zawsze mi opowaida o meczech jak sie cracovia napiuerdala z tasakami , pałami i innymi przedmiotami sweatdrop ojoj to jest straszne jak sie zacznie rozmowe zs takim osobnikiem ==' nieznosze tego a dla mlodych kibicow takei tematy sa codziennoscia ==' ehh... chcialabym zeby ci chlopcy z tego powyrastali ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:04 am
Ita Lockheart dobra ludzicha mykam , mateczka wzywa , moze wroce (dzisiaj ) xd *rozdaje całuski na pozegnanie* xd wink whee nara............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Falcone no własnie w tym problem xd .......... juz bym dawno se gdzies chodził ale nie mam z kim gonk a bezczynne chodzenie bez celu jest gorsze od siedzenia przy kompie sweatdrop ............ Falcone, to ile Ty masz lat? Bierze sie troche kasy, idzie sie do knajpki, siada przy upatrzonym celu i zamawia piwko, ewentualnie soczek... a z taka osobowoscia to rozmowa idzie dalej sama... no i ani sie nie zorientujesz jak zostaniecie dobrymi przyjaciolmi, a jezeli Ci sie poszczesci (czyt. znajdziesz glupia, szybka i na czasie) to wyladujesz na niej wink włąsnie o to chodzi ........ nikt mnie nie lubi xp ....... kase ....... nie ma kasy xd .......... knajpka tez nie bo mieszka na zadupiu ........... a lat mam prawie 17
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
będę pshejeshdzała przez poznań... moshe siem spotkam z moją sis Jas heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:05 am
Falcone ]Goth bless[ Falcone no własnie w tym problem xd .......... juz bym dawno se gdzies chodził ale nie mam z kim gonk a bezczynne chodzenie bez celu jest gorsze od siedzenia przy kompie sweatdrop ............ Falcone, to ile Ty masz lat? Bierze sie troche kasy, idzie sie do knajpki, siada przy upatrzonym celu i zamawia piwko, ewentualnie soczek... a z taka osobowoscia to rozmowa idzie dalej sama... no i ani sie nie zorientujesz jak zostaniecie dobrymi przyjaciolmi, a jezeli Ci sie poszczesci (czyt. znajdziesz glupia, szybka i na czasie) to wyladujesz na niej wink włąsnie o to chodzi ........ nikt mnie nie lubi xp ....... kase ....... nie ma kasy xd .......... knajpka tez nie bo mieszka na zadupiu ........... a lat mam prawie 17 stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:05 am
Kitty ShadowCat Gosiak Kitty ShadowCat Gosiak Kitty ShadowCat witaj gosiu! heart *przytuuuuuuuuul* z jakiego miasta jesteś? Krakow oczywiscie of corse :p tak myślałam^^ będę w wakacje w Karkowie... jadę też do Ochotnicy Dolnej... to niedaleko Krakowa .... biggrin ochotnicy? moja przyjaciolka i kumpel maja tam domek^^ lenaa ladny barciszek ? heart moshe się spotkamy? wink jak tylko bedziesz w Krk daj znac :] jak rowniez bede to nie ma sprawy ^^ Lenaa : zajety ? zawsze mozna go z tego wyleczyc ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:06 am
ja na wakacje jade na kolejny odcinek serialu "Klinika doktora Brenn'a" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:07 am
papatki ita...
argh.. zaczyna mnie brac panika przed jutrem sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:07 am
Gosiak ojoj to jest straszne jak sie zacznie rozmowe zs takim osobnikiem ==' nieznosze tego a dla mlodych kibicow takei tematy sa codziennoscia ==' ehh... chcialabym zeby ci chlopcy z tego powyrastali ^^ no a ja musze codzie3nie słuchac ............. arka gora ......... lechia smierdzi ........... i jeszcze jakies głupie mota w stylu ............. " lepiej siostre miec w burdelu niz brata za lechią " ........ ah nie chce nic mowic na ten temat bo sie nie znam ............. piłak nozna to dla mnie ...... hmm nuda no chyba ze sam gram to moze byc ciekawie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:09 am
no co szczera prawda a jak ktos sie znajdzie na tyle zwariowany ze sie ze mna zadaje to po kilku miechach ma dosc bo jest wykonczony psychicznie sweatdrop ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|