Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11122 11123 11124 11125 11126 11127 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ita Lockheart

PostPosted: Tue Apr 26, 2005 9:55 am

Falcone
a pozatym tak własciwie Gaia to akurat nie jestr marnowanie czasu ........ mzoe nie mozemy se pogadac w realu bo jestesmy z roznych miejsc z polski .......... ale mozemy razme poprowadzic inteligentna konwersacje .... czego nie moge z robic z "ziomludziaami " z mojej klasy sweatdrop
a ja to co ?
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 9:55 am

ninja ninja

YumiTao

Falcone

PostPosted: Tue Apr 26, 2005 9:56 am

Ita Lockheart
bo mnie laskoczesz az do bolu i mam przez ciebie duzo siniakow na moim ciałku crying

ciałku question jakie ciałko sama skora i kosci stare
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 9:56 am

Kitty ShadowCat
witaj gosiu! heart *przytuuuuuuuuul* z jakiego miasta jesteś?
Krakow oczywiscie of corse :p

Gosiak

opcy

PostPosted: Tue Apr 26, 2005 9:57 am

Falcone
a pozatym tak własciwie Gaia to akurat nie jestr marnowanie czasu ........ mzoe nie mozemy se pogadac w realu bo jestesmy z roznych miejsc z polski .......... ale mozemy razme poprowadzic inteligentna konwersacje .... czego nie moge z robic z "ziomludziaami " z mojej klasy sweatdrop
inteligentne konwersacje.............. xd

majtkimajtkimajtkimajtki...........!!!!!!!!!!!!!!!! domokun

Ita Lockheart
Falcone
a ja to co ?

ty jestes kilometr ode mnie jestes chora nie mozesz wyjsc na dwor i pewnie masz ojca czychajacego za plecami sweatdrop

Falcone

Ita Lockheart

Falcone
Ita Lockheart
bo mnie laskoczesz az do bolu i mam przez ciebie duzo siniakow na moim ciałku crying

sad wcale nie
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 9:58 am

Gosiak
Kitty ShadowCat

O_o moj brat tam teraz pracooje xd

~~lena-undesaid~~

Kimagure-chan

Gosiak
Kitty ShadowCat
tak myślałam^^ będę w wakacje w Karkowie... jadę też do Ochotnicy Dolnej... to niedaleko Krakowa .... biggrin

opcy
Falcone
inteligentne konwersacje.............. xd

majtkimajtkimajtkimajtki...........!!!!!!!!!!!!!!!! domokun

tak to własnie kocham xd ............

Falcone

Kagenoyami

PostPosted: Tue Apr 26, 2005 10:00 am

Falcone

no własnie w tym problem xd .......... juz bym dawno se gdzies chodził ale nie mam z kim gonk a bezczynne chodzenie bez celu jest gorsze od siedzenia przy kompie sweatdrop ............
Falcone, to ile Ty masz lat? Bierze sie troche kasy, idzie sie do knajpki, siada przy upatrzonym celu i zamawia piwko, ewentualnie soczek... a z taka osobowoscia to rozmowa idzie dalej sama... no i ani sie nie zorientujesz jak zostaniecie dobrymi przyjaciolmi, a jezeli Ci sie poszczesci (czyt. znajdziesz glupia, szybka i na czasie) to wyladujesz na niej wink

Kitty ShadowCat
Gosiak
Kitty ShadowCat
tak myślałam^^ będę w wakacje w Karkowie... jadę też do Ochotnicy Dolnej... to niedaleko Krakowa .... biggrin

ochotnicy? moja przyjaciolka i kumpel maja tam domek^^

lenaa ladny barciszek ? heart

Gosiak

Falcone

Kitty ShadowCat
Gosiak
Kitty ShadowCat

karakow .............. mam kolega fanatyka piłki noznej w klasnie ...... i zawsze mi opowaida o meczech jak sie cracovia napiuerdala z tasakami , pałami i innymi przedmiotami sweatdrop

Ita Lockheart
Falcone
Ita Lockheart

sad wcale nie
ja sie na ten temat nie wypowiem.........

Kitty ShadowCat
Ochotnicy Dolnej... to niedaleko Krakowa .... biggrin
zdefiniuj niedaleko.......

opcy

Lethiel

Tipsy Lunatic

*skok na poduszki*
*pozycja horyzontalna*
*zdychu zdychu z noodoow* xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11122 11123 11124 11125 11126 11127 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games