|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:55 am
Falcone a pozatym tak własciwie Gaia to akurat nie jestr marnowanie czasu ........ mzoe nie mozemy se pogadac w realu bo jestesmy z roznych miejsc z polski .......... ale mozemy razme poprowadzic inteligentna konwersacje .... czego nie moge z robic z "ziomludziaami " z mojej klasy sweatdrop a ja to co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:56 am
Ita Lockheart bo mnie laskoczesz az do bolu i mam przez ciebie duzo siniakow na moim ciałku crying ciałku question jakie ciałko sama skora i kosci stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:56 am
Kitty ShadowCat witaj gosiu! heart *przytuuuuuuuuul* z jakiego miasta jesteś? Krakow oczywiscie of corse :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:57 am
Falcone a pozatym tak własciwie Gaia to akurat nie jestr marnowanie czasu ........ mzoe nie mozemy se pogadac w realu bo jestesmy z roznych miejsc z polski .......... ale mozemy razme poprowadzic inteligentna konwersacje .... czego nie moge z robic z "ziomludziaami " z mojej klasy sweatdrop inteligentne konwersacje.............. xd majtkimajtkimajtkimajtki...........!!!!!!!!!!!!!!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Falcone a pozatym tak własciwie Gaia to akurat nie jestr marnowanie czasu ........ mzoe nie mozemy se pogadac w realu bo jestesmy z roznych miejsc z polski .......... ale mozemy razme poprowadzic inteligentna konwersacje .... czego nie moge z robic z "ziomludziaami " z mojej klasy sweatdrop a ja to co ? ty jestes kilometr ode mnie jestes chora nie mozesz wyjsc na dwor i pewnie masz ojca czychajacego za plecami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ita Lockheart bo mnie laskoczesz az do bolu i mam przez ciebie duzo siniakow na moim ciałku crying ciałku question jakie ciałko sama skora i kosci stare sad wcale nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:58 am
Gosiak Kitty ShadowCat witaj gosiu! heart *przytuuuuuuuuul* z jakiego miasta jesteś? Krakow oczywiscie of corse :p O_o moj brat tam teraz pracooje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Kitty ShadowCat witaj gosiu! heart *przytuuuuuuuuul* z jakiego miasta jesteś? Krakow oczywiscie of corse :p tak myślałam^^ będę w wakacje w Karkowie... jadę też do Ochotnicy Dolnej... to niedaleko Krakowa .... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Falcone a pozatym tak własciwie Gaia to akurat nie jestr marnowanie czasu ........ mzoe nie mozemy se pogadac w realu bo jestesmy z roznych miejsc z polski .......... ale mozemy razme poprowadzic inteligentna konwersacje .... czego nie moge z robic z "ziomludziaami " z mojej klasy sweatdrop inteligentne konwersacje.............. xd majtkimajtkimajtkimajtki...........!!!!!!!!!!!!!!!! domokun tak to własnie kocham xd ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:00 am
Falcone no własnie w tym problem xd .......... juz bym dawno se gdzies chodził ale nie mam z kim gonk a bezczynne chodzenie bez celu jest gorsze od siedzenia przy kompie sweatdrop ............ Falcone, to ile Ty masz lat? Bierze sie troche kasy, idzie sie do knajpki, siada przy upatrzonym celu i zamawia piwko, ewentualnie soczek... a z taka osobowoscia to rozmowa idzie dalej sama... no i ani sie nie zorientujesz jak zostaniecie dobrymi przyjaciolmi, a jezeli Ci sie poszczesci (czyt. znajdziesz glupia, szybka i na czasie) to wyladujesz na niej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Gosiak Kitty ShadowCat witaj gosiu! heart *przytuuuuuuuuul* z jakiego miasta jesteś? Krakow oczywiscie of corse :p tak myślałam^^ będę w wakacje w Karkowie... jadę też do Ochotnicy Dolnej... to niedaleko Krakowa .... biggrin ochotnicy? moja przyjaciolka i kumpel maja tam domek^^ lenaa ladny barciszek ? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Gosiak Kitty ShadowCat witaj gosiu! heart *przytuuuuuuuuul* z jakiego miasta jesteś? Krakow oczywiscie of corse :p tak myślałam^^ będę w wakacje w Karkowie... jadę też do Ochotnicy Dolnej... to niedaleko Krakowa .... biggrin karakow .............. mam kolega fanatyka piłki noznej w klasnie ...... i zawsze mi opowaida o meczech jak sie cracovia napiuerdala z tasakami , pałami i innymi przedmiotami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Falcone Ita Lockheart bo mnie laskoczesz az do bolu i mam przez ciebie duzo siniakow na moim ciałku crying ciałku question jakie ciałko sama skora i kosci stare sad wcale nie ja sie na ten temat nie wypowiem......... Kitty ShadowCat Ochotnicy Dolnej... to niedaleko Krakowa .... biggrin zdefiniuj niedaleko.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|