|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:49 am
Falcone ]Goth bless[ Wiec co? Dalej bedziesz sobie pierdolil zycie? xp IDZIEMY NA KOBIETKI! ALE JUZ!!! scream ja to nie mowie tylko o kobitach .......... ale spojrzcie gdzie ludzie spedzajac 70% czasu po szkole ............ na kompie ............ i to wiekszosci bezsensowne siedzenie i rozmawianie przez GG ....... zamiast sie w realu spotkac z ludzmi i sie dobzre bawic ....... komputer was nie przytuli ......... nie połaskocze ......... noi tez ne kopnie ani nie udezy co w gronie porzyjacioł bywa nawet miłe i zabawne wink xd Racja... Hej.. to co Ty tu jeszcze robisz?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ]Goth bless[ Wiec co? Dalej bedziesz sobie pierdolil zycie? xp IDZIEMY NA KOBIETKI! ALE JUZ!!! scream ja to nie mowie tylko o kobitach .......... ale spojrzcie gdzie ludzie spedzajac 70% czasu po szkole ............ na kompie ............ i to wiekszosci bezsensowne siedzenie i rozmawianie przez GG ....... zamiast sie w realu spotkac z ludzmi i sie dobzre bawic ....... komputer was nie przytuli ......... nie połaskocze ......... noi tez ne kopnie ani nie udezy co w gronie porzyjacioł bywa nawet miłe i zabawne wink kopanie i bice w realu... hihihi whee .. oczywiscie ze przyjemne :> .. mwhhahahhaha xd whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ]Goth bless[ Wiec co? Dalej bedziesz sobie pierdolil zycie? xp IDZIEMY NA KOBIETKI! ALE JUZ!!! scream ja to nie mowie tylko o kobitach .......... ale spojrzcie gdzie ludzie spedzajac 70% czasu po szkole ............ na kompie ............ i to wiekszosci bezsensowne siedzenie i rozmawianie przez GG ....... zamiast sie w realu spotkac z ludzmi i sie dobzre bawic ....... komputer was nie przytuli ......... nie połaskocze ......... noi tez ne kopnie ani nie udezy co w gronie porzyjacioł bywa nawet miłe i zabawne wink zabawne xd pewnie dla ciebie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bueheeheh elo yo dzieciakuu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:50 am
Ita Lockheart bo czesto spodniczki nosze a tak jest lepiej ( chyba ze spaceruje z tobom to wtedy lepiej miec spodnie bo mnie bijesh .... jak błam u lekarza dzisiaj to mi krwiaki i sinkiolce liczył ) xd moja wina ze jestes takie .... takie pffff......... xd chociaz w gebe dostałem ostro z twojej koscistej łapy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Falcone chcesz tani sprzedam ......... przesle poczta i jeszcze dołoze komplet ubran i jej mang ............ uuuu....... twisted a propos ubran.... dziewczyny....... jakie macie majtki??? cool rooshowe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Falcone ]Goth bless[ eek .... No coz... wiary w siebie to Ty, moj drogi Falconie, nie masz xp Ale zastanawia mnie dlaczego? Przeciez: a) masz wyjebista osobowosc b) masz wyjebiste cialo c) masz wyjebisty ogonek (niepotrzebne skreslic) Wiec, jak mawial slynny ksiaze Duke: "What are you waitin' for? Christmas?" osobowosc >>> hmmm zjebana ciało >>> zjebane ogonek >>> [cenzura] ale i tak jestem szczesliwy ........... tylko teraz sie zastanawiam co ja robie przed kompem zamiast kozystrac z zycioa ........, i wiekszosc ludzi ktorych znam tez se pierdoli zycie siedzac przed kompem zamiast kozystac z piekna jakie nam jest dane ^^ ......... w konicu młodym jest sie tylko raz ......... chociaz ja zawsze bede dzieckiem Wiec co? Dalej bedziesz sobie pierdolil zycie? xp IDZIEMY NA KOBIETKI! ALE JUZ!!! scream eek xd patrzy na nich z rozbawieniem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak bueheeheh elo yo dzieciakuu whee czesc Gosiaq... no to czesc oficjalna mamy za soba...... jakie masz majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:51 am
Gosiak bueheeheh elo yo dzieciakuu whee Witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:51 am
Falcone Ita Lockheart bo czesto spodniczki nosze a tak jest lepiej ( chyba ze spaceruje z tobom to wtedy lepiej miec spodnie bo mnie bijesh .... jak błam u lekarza dzisiaj to mi krwiaki i sinkiolce liczył ) xd moja wina ze jestes takie .... takie pffff......... xd chociaz w gebe dostałem ostro z twojej koscistej łapy stare bo mnie laskoczesz az do bolu i mam przez ciebie duzo siniakow na moim ciałku crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:52 am
]Goth bless[ Falcone ]Goth bless[ Wiec co? Dalej bedziesz sobie pierdolil zycie? xp IDZIEMY NA KOBIETKI! ALE JUZ!!! scream ja to nie mowie tylko o kobitach .......... ale spojrzcie gdzie ludzie spedzajac 70% czasu po szkole ............ na kompie ............ i to wiekszosci bezsensowne siedzenie i rozmawianie przez GG ....... zamiast sie w realu spotkac z ludzmi i sie dobzre bawic ....... komputer was nie przytuli ......... nie połaskocze ......... noi tez ne kopnie ani nie udezy co w gronie porzyjacioł bywa nawet miłe i zabawne wink xd Racja... Hej.. to co Ty tu jeszcze robisz?? stare no własnie w tym problem xd .......... juz bym dawno se gdzies chodził ale nie mam z kim gonk a bezczynne chodzenie bez celu jest gorsze od siedzenia przy kompie sweatdrop ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj gosiu! heart *przytuuuuuuuuul* z jakiego miasta jesteś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak bueheeheh elo yo dzieciakuu whee witaj gosiaczq wink *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:53 am
opcy Gosiak bueheeheh elo yo dzieciakuu whee czesc Gosiaq... no to czesc oficjalna mamy za soba...... jakie masz majtki? czarne ^^ ale za to mam wyprasowana nogeee^^ dzis rano dokonalam tego czynu troche boli biggrin ale blizna bedzie duza ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:54 am
a pozatym tak własciwie Gaia to akurat nie jestr marnowanie czasu ........ mzoe nie mozemy se pogadac w realu bo jestesmy z roznych miejsc z polski .......... ale mozemy razme poprowadzic inteligentna konwersacje .... czego nie moge z robic z "ziomludziaami " z mojej klasy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|