|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:42 am
]Goth bless[ eek .... No coz... wiary w siebie to Ty, moj drogi Falconie, nie masz xp Ale zastanawia mnie dlaczego? Przeciez: a) masz wyjebista osobowosc b) masz wyjebiste cialo c) masz wyjebisty ogonek (niepotrzebne skreslic) Wiec, jak mawial slynny ksiaze Duke: "What are you waitin' for? Christmas?" osobowosc >>> hmmm zjebana ciało >>> zjebane ogonek >>> [cenzura] ale i tak jestem szczesliwy ........... tylko teraz sie zastanawiam co ja robie przed kompem zamiast kozystrac z zycioa ........, i wiekszosc ludzi ktorych znam tez se pierdoli zycie siedzac przed kompem zamiast kozystac z piekna jakie nam jest dane ^^ ......... w konicu młodym jest sie tylko raz ......... chociaz ja zawsze bede dzieckiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:43 am
Ita Lockheart opcy uuuu....... twisted a propos ubran.... dziewczyny....... jakie macie majtki??? cool świetnie , zostane sprzedana xd wink ty sie nie wymiguj tylko odpowiedaj! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:44 am
Falcone osobowosc >>> hmmm zjebana ciało >>> zjebane ogonek >>> [cenzura] ale i tak jestem szczesliwy ........... tylko teraz sie zastanawiam co ja robie przed kompem zamiast kozystrac z zycioa ........, i wiekszosc ludzi ktorych znam tez se pierdoli zycie siedzac przed kompem zamiast kozystac z piekna jakie nam jest dane ^^ ......... w konicu młodym jest sie tylko raz ......... chociaz ja zawsze bede dzieckiem *przyyyyyyyyyyyyyyytula mocno na pocieszenie* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:44 am
Falcone ]Goth bless[ eek .... No coz... wiary w siebie to Ty, moj drogi Falconie, nie masz xp Ale zastanawia mnie dlaczego? Przeciez: a) masz wyjebista osobowosc b) masz wyjebiste cialo c) masz wyjebisty ogonek (niepotrzebne skreslic) Wiec, jak mawial slynny ksiaze Duke: "What are you waitin' for? Christmas?" osobowosc >>> hmmm zjebana ciało >>> zjebane ogonek >>> [cenzura] ale i tak jestem szczesliwy ........... tylko teraz sie zastanawiam co ja robie przed kompem zamiast kozystrac z zycioa ........, i wiekszosc ludzi ktorych znam tez se pierdoli zycie siedzac przed kompem zamiast kozystac z piekna jakie nam jest dane ^^ ......... w konicu młodym jest sie tylko raz ......... chociaz ja zawsze bede dzieckiem Wiec co? Dalej bedziesz sobie pierdolil zycie? xp IDZIEMY NA KOBIETKI! ALE JUZ!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:45 am
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ita Lockheart opcy uuuu....... twisted a propos ubran.... dziewczyny....... jakie macie majtki??? cool świetnie , zostane sprzedana xd wink ty sie nie wymiguj tylko odpowiedaj! wink ja ci powiem bo sie w penetratorow bawiłem biggrin same figi stringow nie nosi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ita Lockheart opcy uuuu....... twisted a propos ubran.... dziewczyny....... jakie macie majtki??? cool świetnie , zostane sprzedana xd wink ty sie nie wymiguj tylko odpowiedaj! wink xd ja ? odpowiadac ? sami sprawdzcie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*spermamentny stan tworzenia rysoonkoofff* xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:46 am
Ita Lockheart opcy Ita Lockheart opcy uuuu....... twisted a propos ubran.... dziewczyny....... jakie macie majtki??? cool świetnie , zostane sprzedana xd wink ty sie nie wymiguj tylko odpowiedaj! wink xd ja ? odpowiadac ? sami sprawdzcie wink *Podchodzi i chamsko i bezczelnie (ale delikatnie) dotyka jej pupci* 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:46 am
Falcone opcy Ita Lockheart opcy uuuu....... twisted a propos ubran.... dziewczyny....... jakie macie majtki??? cool świetnie , zostane sprzedana xd wink ty sie nie wymiguj tylko odpowiedaj! wink ja ci powiem bo sie w penetratorow bawiłem biggrin same figi stringow nie nosi sweatdrop bo czesto spodniczki nosze a tak jest lepiej ( chyba ze spaceruje z tobom to wtedy lepiej miec spodnie bo mnie bijesh .... jak błam u lekarza dzisiaj to mi krwiaki i sinkiolce liczył ) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:47 am
]Goth bless[ *Podchodzi i chamsko i bezczelnie (ale delikatnie) dotyka jej pupci* 3nodding heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:48 am
Ita Lockheart opcy Ita Lockheart opcy uuuu....... twisted a propos ubran.... dziewczyny....... jakie macie majtki??? cool świetnie , zostane sprzedana xd wink ty sie nie wymiguj tylko odpowiedaj! wink xd ja ? odpowiadac ? sami sprawdzcie wink *sprawdza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Wiec co? Dalej bedziesz sobie pierdolil zycie? xp IDZIEMY NA KOBIETKI! ALE JUZ!!! scream ja to nie mowie tylko o kobitach .......... ale spojrzcie gdzie ludzie spedzajac 70% czasu po szkole ............ na kompie ............ i to wiekszosci bezsensowne siedzenie i rozmawianie przez GG ....... zamiast sie w realu spotkac z ludzmi i sie dobzre bawic ....... komputer was nie przytuli ......... nie połaskocze ......... noi tez ne kopnie ani nie udezy co w gronie porzyjacioł bywa nawet miłe i zabawne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Falcone chcesz tani sprzedam ......... przesle poczta i jeszcze dołoze komplet ubran i jej mang ............ uuuu....... twisted a propos ubran.... dziewczyny....... jakie macie majtki??? cool niebieskie :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:49 am
Falcone ]Goth bless[ Wiec co? Dalej bedziesz sobie pierdolil zycie? xp IDZIEMY NA KOBIETKI! ALE JUZ!!! scream ja to nie mowie tylko o kobitach .......... ale spojrzcie gdzie ludzie spedzajac 70% czasu po szkole ............ na kompie ............ i to wiekszosci bezsensowne siedzenie i rozmawianie przez GG ....... zamiast sie w realu spotkac z ludzmi i sie dobzre bawic ....... komputer was nie przytuli ......... nie połaskocze ......... noi tez ne kopnie ani nie udezy co w gronie porzyjacioł bywa nawet miłe i zabawne wink moj kopie jak sie tzrymam grzejnika........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|