|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:33 am
]Goth bless[ Falcone Goth bless Ahh.. kobiety to niezaprzeczalnie PIEKNE stworzenia 4laugh heart heart heart piekne piekne ........... az miło pomazyc sweatdrop A po co marzyc, drogi Falconie? Skoro, jak glosi motto malych zoltych elektrycznych chomikow - "mozesz miec je wszystkie"? A przynajmniej jedna z nich, bo wszystkich naraz miec nie sposob wink heart e tam ............ ja tam zostane pewnie starym kawalerem i bede spiła wino pod skelepm a nastepnego dnia zarabiał na nastepne zbierajac puszki ............ znajde jakis wyjebisty karton uzadze sie w jakims strategicznym miejscu i tak spedze marne dni mojego marnego zycia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:34 am
]Goth bless[ Ita Lockheart Falcone Goth bless Ahh.. kobiety to niezaprzeczalnie PIEKNE stworzenia 4laugh heart heart heart piekne piekne ........... az miło pomazyc sweatdrop a ja , twoja psiapsi22;a to co ? xd Ja tez chce miec taka psiapsiolke wink heart chciec to miec , jestem otwarta na kazde propozycje wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:34 am
//Now Playing: Martina Topley Bird [The Quixotic #02] Need One [3:55]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:36 am
Falcone ]Goth bless[ Falcone Goth bless Ahh.. kobiety to niezaprzeczalnie PIEKNE stworzenia 4laugh heart heart heart piekne piekne ........... az miło pomazyc sweatdrop A po co marzyc, drogi Falconie? Skoro, jak glosi motto malych zoltych elektrycznych chomikow - "mozesz miec je wszystkie"? A przynajmniej jedna z nich, bo wszystkich naraz miec nie sposob wink heart e tam ............ ja tam zostane pewnie starym kawalerem i bede spiła wino pod skelepm a nastepnego dnia zarabiał na nastepne zbierajac puszki ............ znajde jakis wyjebisty karton uzadze sie w jakims strategicznym miejscu i tak spedze marne dni mojego marnego zycia eek .... No coz... wiary w siebie to Ty, moj drogi Falconie, nie masz xp Ale zastanawia mnie dlaczego? Przeciez: a) masz wyjebista osobowosc b) masz wyjebiste cialo c) masz wyjebisty ogonek (niepotrzebne skreslic) Wiec, jak mawial slynny ksiaze Duke: "What are you waitin' for? Christmas?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ]Goth bless[ Falcone Goth bless Ahh.. kobiety to niezaprzeczalnie PIEKNE stworzenia 4laugh heart heart heart piekne piekne ........... az miło pomazyc sweatdrop A po co marzyc, drogi Falconie? Skoro, jak glosi motto malych zoltych elektrycznych chomikow - "mozesz miec je wszystkie"? A przynajmniej jedna z nich, bo wszystkich naraz miec nie sposob wink heart e tam ............ ja tam zostane pewnie starym kawalerem i bede spiła wino pod skelepm a nastepnego dnia zarabiał na nastepne zbierajac puszki ............ znajde jakis wyjebisty karton uzadze sie w jakims strategicznym miejscu i tak spedze marne dni mojego marnego zycia xd interesujące...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:37 am
Falcone chcesz tani sprzedam ......... przesle poczta i jeszcze dołoze komplet ubran i jej mang ............ uuuu....... twisted a propos ubran.... dziewczyny....... jakie macie majtki??? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:38 am
|
|
|
|
|
|
|
opcy uuuu....... twisted a propos ubran.... dziewczyny....... jakie macie majtki??? cool świetnie , zostane sprzedana xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy uuuu....... twisted a propos ubran.... dziewczyny....... jakie macie majtki??? cool Gdy rozmawiaja z Toba, Opcy - wilgotne xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:39 am
]Goth bless[ opcy uuuu....... twisted a propos ubran.... dziewczyny....... jakie macie majtki??? cool Gdy rozmawiaja z Toba, Opcy - wilgotne xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:39 am
]Goth bless[ opcy uuuu....... twisted a propos ubran.... dziewczyny....... jakie macie majtki??? cool Gdy rozmawiaja z Toba, Opcy - wilgotne xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:41 am
opcy ]Goth bless[ opcy uuuu....... twisted a propos ubran.... dziewczyny....... jakie macie majtki??? cool Gdy rozmawiaja z Toba, Opcy - wilgotne xd xd xd  xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|