|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:24 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ ] A ja potrafie sobie merdac swoim *zaciska usilnie miesnie zwieracza* xd heart jaki wytrenowany xd zebys wiedziala... Chcesz zobaczyc wiecej? wink heart mrau z chęcią wink xd wink whee 3nodding Mrrr... to ja moge Ci dac namiary i pokaze Ci znacznie wiecej... wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:24 am
]Goth bless[ Lethiel [quote="] ale tematryka jego rysonkoow jest nieco eek sweatdrop xd eek ... Tematyka jego pracek? KOBIETO gonk Jego tematyka jest PIEKNO, PIEKNO w czystej postaci. W postaci nagiego kobiecego ciala... jeeeejjjku... ja MARZE o tym, zeby tak potrafic to piekno uchwycic.. Dla zainteresowanych: http://artfan.net/jpg/art/luis_royo/index.php hm.. moze i racja wink 3nodding whee .. ale ten strashliwy wielki stwoor... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:26 am
]Goth bless[ Mrrr... to ja moge Ci dac namiary i pokaze Ci znacznie wiecej... wink heart redface czy tak można ? moja ciekawosc mnie przerasta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:26 am
Ita Lockheart opcy Falcone prosze nie demoralizowac mojej kolezanki XD LOL widac cie wczoraj nie bylo.......... xd ninja ciiii bo sie wyda xd a co zescie robili .......... aha wiec na realu taka skromna a tutaj taki mały zboczeniec .......... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:27 am
Lethiel ]Goth bless[ Lethiel [quote="] ale tematryka jego rysonkoow jest nieco eek sweatdrop xd eek ... Tematyka jego pracek? KOBIETO gonk Jego tematyka jest PIEKNO, PIEKNO w czystej postaci. W postaci nagiego kobiecego ciala... jeeeejjjku... ja MARZE o tym, zeby tak potrafic to piekno uchwycic.. Dla zainteresowanych: http://artfan.net/jpg/art/luis_royo/index.php hm.. moze i racja wink 3nodding whee .. ale ten strashliwy wielki stwoor... xd Ten "straszliwy wielki stwor" to nic innego jak punkt zaczepny. Kontrast. Cos co podkresli piekno damy... Ohhh.... zakochalem sie, po prostu sie zakochalem... i to bynajmniej nie w panu Royo, a w jego pracach i w kobietach... Ahh.. kobiety to niezaprzeczalnie PIEKNE stworzenia 4laugh heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:27 am
Falcone a co zescie robili .......... aha wiec na realu taka skromna a tutaj taki mały zboczeniec .......... xd xd kto tu jest taki zboczony hm ? xd whee z pewnoscia nie ja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:28 am
]Goth bless[ Lethiel ]Goth bless[ Lethiel [quote="] ale tematryka jego rysonkoow jest nieco eek sweatdrop xd eek ... Tematyka jego pracek? KOBIETO gonk Jego tematyka jest PIEKNO, PIEKNO w czystej postaci. W postaci nagiego kobiecego ciala... jeeeejjjku... ja MARZE o tym, zeby tak potrafic to piekno uchwycic.. Dla zainteresowanych: http://artfan.net/jpg/art/luis_royo/index.php hm.. moze i racja wink 3nodding whee .. ale ten strashliwy wielki stwoor... xd Ten "straszliwy wielki stwor" to nic innego jak punkt zaczepny. Kontrast. Cos co podkresli piekno damy... Ohhh.... zakochalem sie, po prostu sie zakochalem... i to bynajmniej nie w panu Royo, a w jego pracach i w kobietach... Ahh.. kobiety to niezaprzeczalnie PIEKNE stworzenia 4laugh heart heart heart xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:28 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ Mrrr... to ja moge Ci dac namiary i pokaze Ci znacznie wiecej... wink heart redface czy tak można ? moja ciekawosc mnie przerasta xd Nie przejmuj sie, to bedzie uczciwa wymiana, bo Ty tez przeciez cos za to pokazesz, prawda? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:29 am
]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ Mrrr... to ja moge Ci dac namiary i pokaze Ci znacznie wiecej... wink heart redface czy tak można ? moja ciekawosc mnie przerasta xd Nie przejmuj sie, to bedzie uczciwa wymiana, bo Ty tez przeciez cos za to pokazesz, prawda? wink heart oczywiście wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:29 am
Goth bless Ahh.. kobiety to niezaprzeczalnie PIEKNE stworzenia 4laugh heart heart heart piekne piekne ........... az miło pomazyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:31 am
Ita Lockheart Falcone a co zescie robili .......... aha wiec na realu taka skromna a tutaj taki mały zboczeniec .......... xd xd kto tu jest taki zboczony hm ? xd whee z pewnoscia nie ja wink ja jestem przyzwoity , wykwitny i taki tam jeszcze okreslane przez te madre i skomplikowane słowa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:31 am
Falcone Goth bless Ahh.. kobiety to niezaprzeczalnie PIEKNE stworzenia 4laugh heart heart heart piekne piekne ........... az miło pomazyc sweatdrop A po co marzyc, drogi Falconie? Skoro, jak glosi motto malych zoltych elektrycznych chomikow - "mozesz miec je wszystkie"? A przynajmniej jedna z nich, bo wszystkich naraz miec nie sposob wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:32 am
Falcone Ita Lockheart Falcone a co zescie robili .......... aha wiec na realu taka skromna a tutaj taki mały zboczeniec .......... xd xd kto tu jest taki zboczony hm ? xd whee z pewnoscia nie ja wink ja jestem przyzwoity , wykwitny i taki tam jeszcze okreslane przez te madre i skomplikowane słowa xd jasne jasne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|