|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:18 am
Lethiel opcy ]Goth bless[ Falcone Witam ludziska ............ kurcze znalazłem fajna piosenke na kompie i teraz przez nia sie nakreciłem ............. whee Ja tez Now playin' : Vader - Litany twisted Opcy, nie wiesz moze czy warto wchodzic w cos takiego, czy to bedzie kolejny gniot w stylu Tibii? stare http://www.astonia.com/ szczeze mowiac to nie znam tego...... jak za rriko to sprobowac zawsze mozna.... 3nodding O.o .. ten obrazek na samym dole.. to nie jest czasem.. Luis Royo ?? .. Oczywiscie ze tak, ten w logo tez, dlatego mnie to tak przyciagnelo *dumny* Jestem wiernym fanem Luisa i widzialem jego wszystkie opublikowane pracki 3nodding heart Chce rysowac tak jak on! gonk scream scream scream domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:19 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ ] A ja potrafie sobie merdac swoim *zaciska usilnie miesnie zwieracza* xd heart jaki wytrenowany xd zebys wiedziala... Chcesz zobaczyc wiecej? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:19 am
Night_Lady przegapiłam pinkboxa nie wiem co robic ;( juz nie wroce do tego ;( buuuu jest mi strasznie źle dzis to moj zły dzien crying crying crying crying crying jezeli go przegailaś.. to puszcza ci go jeszcse raz wink .. ale wtedy jush koniecznie musisz go zlapać.. bo to ostatnia szansa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:20 am
Night_Lady przegapiłam pinkboxa nie wiem co robic ;( juz nie wroce do tego ;( buuuu jest mi strasznie źle dzis to moj zły dzien crying crying crying crying crying jak masz zły dzien przez to ze przegapiłas Pink boxa to masz wyjebsite powody to martwienia .................. a jak przez cos innego to RESPECT i zycze polepszenia humoru .......... apozatym Box wroci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Night_Lady przegapiłam pinkboxa nie wiem co robic ;( juz nie wroce do tego ;( buuuu jest mi strasznie źle dzis to moj zły dzien crying crying crying crying crying jezeli go przegailaś.. to puszcza ci go jeszcse raz wink .. ale wtedy jush koniecznie musisz go zlapać.. bo to ostatnia szansa 3nodding własnie ja przepusciłam ;( buuu ja to mam szczescie crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Aaaa... myslalem ze taki stary wyjadacz jak Ty zna wszystko biggrin Ja teraz kurde normalnie zagrywam na emulku amigi w Alien Breed! domokun heart TO BYLY CZASY eek heart ja gram w Dooma jedynke i dwojke na doomsday engine aktualnie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ ] A ja potrafie sobie merdac swoim *zaciska usilnie miesnie zwieracza* xd heart jaki wytrenowany xd zebys wiedziala... Chcesz zobaczyc wiecej? wink heart mrau z chęcią wink xd wink whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:21 am
]Goth bless[ Oczywiscie ze tak, ten w logo tez, dlatego mnie to tak przyciagnelo *dumny* Jestem wiernym fanem Luisa i widzialem jego wszystkie opublikowane pracki 3nodding heart Chce rysowac tak jak on! gonk scream scream scream domokun heart heh.. nio coosh...fajnie rysooje.. trzeba mu przyznać wink ale tematyka jego rysonkoow jest nieco eek sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:21 am
]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ ] A ja potrafie sobie merdac swoim *zaciska usilnie miesnie zwieracza* xd heart jaki wytrenowany xd zebys wiedziala... Chcesz zobaczyc wiecej? wink heart prosze nie demoralizowac mojej kolezanki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:22 am
Falcone prosze nie demoralizowac mojej kolezanki XD LOL widac cie wczoraj nie bylo.......... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:23 am
Falcone ]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ ] A ja potrafie sobie merdac swoim *zaciska usilnie miesnie zwieracza* xd heart jaki wytrenowany xd zebys wiedziala... Chcesz zobaczyc wiecej? wink heart prosze nie demoralizowac mojej kolezanki XD mrau xd dobrze ze niewidziałes tego co tu sie działo wczesniej xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:23 am
Lethiel [quote="] ale tematryka jego rysonkoow jest nieco eek sweatdrop xd eek ... Tematyka jego pracek? KOBIETO gonk Jego tematyka jest PIEKNO, PIEKNO w czystej postaci. W postaci nagiego kobiecego ciala... jeeeejjjku... ja MARZE o tym, zeby tak potrafic to piekno uchwycic.. Dla zainteresowanych: http://artfan.net/jpg/art/luis_royo/index.php
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:24 am
opcy Falcone prosze nie demoralizowac mojej kolezanki XD LOL widac cie wczoraj nie bylo.......... xd ninja ciiii bo sie wyda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|