|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:09 am
Witam ludziska ............ kurcze znalazłem fajna piosenke na kompie i teraz przez nia sie nakreciłem ............. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:09 am
Falcone Witam ludziska ............ kurcze znalazłem fajna piosenke na kompie i teraz przez nia sie nakreciłem ............. whee *przytuuul* witaj Falc wink whee 4laugh jaka piosenke ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:10 am
Kitty ShadowCat Ita Lockheart ludzicha , mam ogonek mrauuuuuu 3nodding 4laugh biggrin m�j pies też ma 3nodding krootki ale ma biggrin eek nie no ..... ja sie powsztrzymie od komentarza..... *LOL*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Witam ludziska ............ kurcze znalazłem fajna piosenke na kompie i teraz przez nia sie nakreciłem ............. whee Ja tez Now playin' : Vader - Litany twisted Opcy, nie wiesz moze czy warto wchodzic w cos takiego, czy to bedzie kolejny gniot w stylu Tibii? stare http://www.astonia.com/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat Ita Lockheart ludzicha , mam ogonek mrauuuuuu 3nodding 4laugh biggrin m�j pies też ma 3nodding krootki ale ma biggrin eek nie no ..... ja sie powsztrzymie od komentarza..... *LOL* xd xd xd *schyla sie i zaslania mu lapkami usta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:11 am
opcy Ita Lockheart opcy Ita Lockheart ludzicha , mam ogonek mrauuuuuu 3nodding 4laugh tez mam biggrin xd w spodniach ? wink nom......... 3nodding wink whee 3nodding xd extra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:12 am
Lethiel opcy Kitty ShadowCat Ita Lockheart ludzicha , mam ogonek mrauuuuuu 3nodding 4laugh biggrin m�j pies też ma 3nodding krootki ale ma biggrin eek nie no ..... ja sie powsztrzymie od komentarza..... *LOL* xd xd xd *schyla sie i zaslania mu lapkami usta* A ja potrafie sobie merdac swoim *zaciska usilnie miesnie zwieracza* xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat Ita Lockheart ludzicha , mam ogonek mrauuuuuu 3nodding 4laugh biggrin m�j pies też ma 3nodding krootki ale ma biggrin eek nie no ..... ja sie powsztrzymie od komentarza..... *LOL* ... stare .... tja zależy kto jak co rozumie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Witam ludziska ............ kurcze znalazłem fajna piosenke na kompie i teraz przez nia sie nakreciłem ............. whee skacze na niego * mrauuuuuuuuuuu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Falcone Witam ludziska ............ kurcze znalazłem fajna piosenke na kompie i teraz przez nia sie nakreciłem ............. whee Ja tez Now playin' : Vader - Litany twisted Opcy, nie wiesz moze czy warto wchodzic w cos takiego, czy to bedzie kolejny gniot w stylu Tibii? stare http://www.astonia.com/ szczeze mowiac to nie znam tego...... jak za friko to sprobowac zawsze mozna.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:13 am
]Goth bless[ ] A ja potrafie sobie merdac swoim *zaciska usilnie miesnie zwieracza* xd heart jaki wytrenowany xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:14 am
]Goth bless[ Falcone Witam ludziska ............ kurcze znalazłem fajna piosenke na kompie i teraz przez nia sie nakreciłem ............. whee Ja tez Now playin' : Vader - Litany twisted Opcy, nie wiesz moze czy warto wchodzic w cos takiego, czy to bedzie kolejny gniot w stylu Tibii? stare http://www.astonia.com/ lol nastepny mmorpg question ja tam po raganroku mam dosc tak mnie ta wciagneło ze zawalałmem szkołe zeby w to grac stare ........ a piosenka to Liquido - narcotic to nie jest ciezkie brzmienie ale kurde jakos miło mi sie kojarzy ...... moze to z jakiegos filmu jest wie ktos ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:14 am
opcy ]Goth bless[ Falcone Witam ludziska ............ kurcze znalazłem fajna piosenke na kompie i teraz przez nia sie nakreciłem ............. whee Ja tez Now playin' : Vader - Litany twisted Opcy, nie wiesz moze czy warto wchodzic w cos takiego, czy to bedzie kolejny gniot w stylu Tibii? stare http://www.astonia.com/ szczeze mowiac to nie znam tego...... jak za rriko to sprobowac zawsze mozna.... 3nodding O.o .. ten obrazek na samym dole.. to nie jest czasem.. Luis Royo ?? ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:15 am
opcy ]Goth bless[ Falcone Witam ludziska ............ kurcze znalazłem fajna piosenke na kompie i teraz przez nia sie nakreciłem ............. whee Ja tez Now playin' : Vader - Litany twisted Opcy, nie wiesz moze czy warto wchodzic w cos takiego, czy to bedzie kolejny gniot w stylu Tibii? stare http://www.astonia.com/ szczeze mowiac to nie znam tego...... jak za rriko to sprobowac zawsze mozna.... 3nodding Aaaa... myslalem ze taki stary wyjadacz jak Ty zna wszystko biggrin Ja teraz kurde normalnie zagrywam na emulku amigi w Alien Breed! domokun heart TO BYLY CZASY eek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:18 am
przegapiłam pinkboxa nie wiem co robic ;( juz nie wroce do tego ;( buuuu jest mi strasznie źle dzis to moj zły dzien crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|