|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:51 am
kto ma kwesta jekiegos....... bo zas mi sie tysiak uzbieral........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:53 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ ok, zagapiłam sie.......... *przytuuuuuuuuuuul koffana lenooś* whee 4laugh 4laugh *przyyyyyyyytul* no i jak tam moje wypracowanko xd ? nio czytalam 3nodding przyda sie.. whee dziekooje 3nodding ni a co wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:53 am
]Goth bless[ opcy ]Goth bless[ opcy Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang Lovercraft? eek heart dziwczyny mi wczoraj ksiazke do czaszki wlozyly..... niestety ...ZI DINGIR BHABBHAR L'GAL DEKUD DINGIR..chyba wczesniej nie sprawdzily dokladnie jaka to ...AZAG-THOTH TA ARDATA ! IA MARDUK!....ksiazka....... sweatdrop Z tego co sie orientuje to ma cos wspolnego z demonologia, o ile nie z satanizmem 3nodding heart mowisz zaprawde niczym czlowiek oswiecony przez Shub-Niggurath!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:59 am
opcy mowisz zaprawde niczym czlowiek oswiecony przez Shub-Niggurath! No to jestem teraz calkowicie przekonany, ze to pan Lovercraft heart wink Ph'nglui mglw'nafh Cthukuhu R'lyeh wagn'nagla fhtagn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:05 am
]Goth bless[ opcy mowisz zaprawde niczym czlowiek oswiecony przez Shub-Niggurath! No to jestem teraz calkowicie przekonany, ze to pan Lovercraft heart wink Ph'nglui mglw'nafh Cthukuhu R'lyeh wagn'nagla fhtagn http://www.hello-cthulhu.com/ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ludzicha , mam ogonek mrauuuuuu 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nikt nic nie pisze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:06 am
opcy ]Goth bless[ opcy mowisz zaprawde niczym czlowiek oswiecony przez Shub-Niggurath! No to jestem teraz calkowicie przekonany, ze to pan Lovercraft heart wink Ph'nglui mglw'nafh Cthukuhu R'lyeh wagn'nagla fhtagn http://www.hello-cthulhu.com/ xd ooo heart ... bo wczoraj nie skończylam czytać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:06 am
Ita Lockheart ludzicha , mam ogonek mrauuuuuu 3nodding 4laugh tez mam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:07 am
opcy Ita Lockheart ludzicha , mam ogonek mrauuuuuu 3nodding 4laugh tez mam biggrin xd w spodniach ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:07 am
opcy ]Goth bless[ opcy mowisz zaprawde niczym czlowiek oswiecony przez Shub-Niggurath! No to jestem teraz calkowicie przekonany, ze to pan Lovercraft heart wink Ph'nglui mglw'nafh Cthukuhu R'lyeh wagn'nagla fhtagn http://www.hello-cthulhu.com/ xd xd xd xd *szalenczy smiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart opcy Ita Lockheart ludzicha , mam ogonek mrauuuuuu 3nodding 4laugh tez mam biggrin xd w spodniach ? wink nom......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart opcy Ita Lockheart ludzicha , mam ogonek mrauuuuuu 3nodding 4laugh tez mam biggrin xd w spodniach ? wink To calkiem tak jak ja 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|