|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:45 am
]Goth bless[ No, a ja sie pochwale ze dostalem zlecenie na 10k crying heart Ludzie mnie potrzebuja... 4laugh (albo przynajmniej stwarzaja takie pozor stare )ja dawno niemiałam zlecenia , ale to chyba tylko moja wina XD narazie zarabiam postami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:45 am
]Goth bless[ No, a ja sie pochwale ze dostalem zlecenie na 10k crying heart Ludzie mnie potrzebuja... 4laugh (albo przynajmniej stwarzaja takie pozor stare )graoolacje! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:46 am
opcy Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang Lovercraft? eek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ No, a ja sie pochwale ze dostalem zlecenie na 10k crying heart Ludzie mnie potrzebuja... 4laugh (albo przynajmniej stwarzaja takie pozor stare )oczywiscie ze cie potrzebooja !!!!! *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee Itooś.. a ile jush goldoow na ten ogonek masz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart *siada na kanapie ( tym razem na a nie pod) i liczy kase* oh niedługo se koci ogonek kupie XD whee mrau a ile panience brakuje? ...Ph´nglui mglw´nafh.... domokun ..Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ No, a ja sie pochwale ze dostalem zlecenie na 10k crying heart Ludzie mnie potrzebuja... 4laugh (albo przynajmniej stwarzaja takie pozor stare )to super biggrin Labu mi umarł w domu crying xd xd kto mi pomoshe wynieść trupa??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Itooś.. a ile jush goldoow na ten ogonek masz ?? 1430 xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:47 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ ok, zagapiłam sie.......... *przytuuuuuuuuuuul koffana lenooś* whee 4laugh 4laugh *przyyyyyyyytul* no i jak tam moje wypracowanko xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:47 am
opcy Ita Lockheart *siada na kanapie ( tym razem na a nie pod) i liczy kase* oh niedługo se koci ogonek kupie XD whee mrau a ile panience brakuje? ...Ph´nglui mglw´nafh.... domokun ..Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang....570 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:48 am
opcy Ita Lockheart *siada na kanapie ( tym razem na a nie pod) i liczy kase* oh niedługo se koci ogonek kupie XD whee mrau a ile panience brakuje? ...Ph´nglui mglw´nafh.... domokun ..Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang....Ja tez z checia sie dorzuce 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:48 am
Ita Lockheart Lethiel Itooś.. a ile jush goldoow na ten ogonek masz ?? 1430 xd xp mogu ci sprzedać za tyle jak chcesz wink ... ogonek bedzie ci ladnie pasowal whee heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:49 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ ok, zagapiłam sie.......... *przytuuuuuuuuuuul koffana lenooś* whee 4laugh 4laugh *przyyyyyyyytul* no i jak tam moje wypracowanko xd ? nio czytalam 3nodding przyda sie.. whee dziekooje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:49 am
]Goth bless[ opcy Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang Lovercraft? eek heart dziwczyny mi wczoraj ksiazke do czaszki wlozyly..... niestety ...ZI DINGIR BHABBHAR L'GAL DEKUD DINGIR..chyba wczesniej nie sprawdzily dokladnie jaka to ...AZAG-THOTH TA ARDATA ! IA MARDUK!....ksiazka....... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:50 am
arigato ]Goth bless[ wink heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:51 am
opcy ]Goth bless[ opcy Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang Lovercraft? eek heart dziwczyny mi wczoraj ksiazke do czaszki wlozyly..... niestety ...ZI DINGIR BHABBHAR L'GAL DEKUD DINGIR..chyba wczesniej nie sprawdzily dokladnie jaka to ...AZAG-THOTH TA ARDATA ! IA MARDUK!....ksiazka....... sweatdrop Z tego co sie orientuje to ma cos wspolnego z demonologia, o ile nie z satanizmem 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|