|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:36 am
opcy Ita Lockheart M-Teen Ita Lockheart co za zycie , nikt nie pisze sweatdrop tez to zauwazylam.. zrestza j ai tak zarz spadam na angola xp to powodzenia na angielskim , tzeb a jakis iekawy temacik wymyslec xd blaugh cholerka..... leb mnie boli..... xp mnie tez , mam gorączke sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon Lethiel wroocilam !! xd .. witajcie 4laugh whee dosyć nauki do matoory .. poucze sie jeszcze wieczorem.. bo mi sie teraz wszystko pomiesza xp hejka biggrin *przytula* eek heart Czesc Melania! Jak ja dawno Cie nie widzialem! Hahaha! Pamietam Cie jak bylismy jeszcze w starej gildii *naszywka na jego bluzie - "It's me, Kage <3"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:37 am
Ita Lockheart opcy cholerka..... leb mnie boli..... xp mnie tez , mam gorączke sweatdrop ja po prostu od rana pisze............ xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:37 am
M-Teen Lethiel wroocilam !! xd .. witajcie 4laugh whee dosyć nauki do matoory .. poucze sie jeszcze wieczorem.. bo mi sie teraz wszystko pomiesza xp witaj *przytula* 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* 4laugh whee witaj ooo .. mel O.o witaj 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:38 am
opcy cholerka..... leb mnie boli..... xp O.o *wlazi mu na glowe* o przyda ci sie czesanko !! scream heart whee *czesu czesu* *schyla sie* *podaje ibuprom* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:39 am
]Goth bless[ Melania Moon Lethiel wroocilam !! xd .. witajcie 4laugh whee dosyć nauki do matoory .. poucze sie jeszcze wieczorem.. bo mi sie teraz wszystko pomiesza xp hejka biggrin *przytula* eek heart Czesc Melania! Jak ja dawno Cie nie widzialem! Hahaha! Pamietam Cie jak bylismy jeszcze w starej gildii *naszywka na jego bluzie - "It's me, Kage <3"* KAGE *sciska* nom ja ciebie tezzzzz dawnoooo nie widzialam biggrin whee biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:40 am
Lethiel opcy cholerka..... leb mnie boli..... xp O.o *wlazi mu na glowe* o przyda ci sie czesanko !! scream heart whee *czesu czesu* *schyla sie* *podaje ibuprom* biggrin dzieki..... *pochlania razem z opakowaniem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:41 am
opcy Lethiel opcy cholerka..... leb mnie boli..... xp O.o *wlazi mu na glowe* o przyda ci sie czesanko !! scream heart whee *czesu czesu* *schyla sie* *podaje ibuprom* biggrin dzieki..... *pochlania razem z opakowaniem* O.o auuu .. nie gryz po palooshkach crying *zabiera lapke* crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:42 am
ok, zagapiłam sie..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:42 am
*siada na kanapie ( tym razem na a nie pod) i liczy kase* oh niedługo se koci ogonek kupie XD whee mrau
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:43 am
Lethiel opcy dzieki..... *pochlania razem z opakowaniem* O.o auuu .. nie gryz po palooshkach crying *zabiera lapke* crying crying crying sory......... Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtangnie chcialem.............. moooozg!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:43 am
~~lena-undesaid~~ ok, zagapiłam sie.......... *przytuuuuuuuuuuul koffana lenooś* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:44 am
No, a ja sie pochwale ze dostalem zlecenie na 10k crying heart Ludzie mnie potrzebuja... 4laugh (albo przynajmniej stwarzaja takie pozor stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:45 am
opcy Lethiel opcy dzieki..... *pochlania razem z opakowaniem* O.o auuu .. nie gryz po palooshkach crying *zabiera lapke* crying crying crying sory......... Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtangnie chcialem.............. moooozg!!!!!!!!!!!! O.o .... piiiiiisk !!! *wbija mu nooz do masla w oko* gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|