|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:23 am
opcy tak sobie.. pasztet jest bardzo zacnym produktem spozywczym po prostu! ja lubie pasztet , jest mniam xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:24 am
M-Teen *wchodzi* hejo stworzonka 4laugh witaj eMciu *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:25 am
Ita Lockheart M-Teen *wchodzi* hejo stworzonka 4laugh hejo robaczku xd łobaczki biggrin hej łopcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:27 am
Kitty ShadowCat M-Teen *wchodzi* hejo stworzonka 4laugh witaj eMciu *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee heart hej juz po nawet bylo fajnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:29 am
co za zycie , nikt nie pisze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:30 am
wroocilam !! xd .. witajcie 4laugh whee
dosyć nauki do matoory .. poucze sie jeszcze wieczorem.. bo mi sie teraz wszystko pomiesza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:30 am
Ita Lockheart co za zycie , nikt nie pisze sweatdrop tez to zauwazylam.. zrestza j ai tak zarz spadam na angola xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:31 am
Lethiel wroocilam !! xd .. witajcie 4laugh whee dosyć nauki do matoory .. poucze sie jeszcze wieczorem.. bo mi sie teraz wszystko pomiesza xp witaj *przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:32 am
M-Teen Ita Lockheart co za zycie , nikt nie pisze sweatdrop tez to zauwazylam.. zrestza j ai tak zarz spadam na angola xp to powodzenia na angielskim , tzeb a jakis iekawy temacik wymyslec xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:32 am
Lethiel wroocilam !! xd .. witajcie 4laugh whee dosyć nauki do matoory .. poucze sie jeszcze wieczorem.. bo mi sie teraz wszystko pomiesza xp hejka biggrin *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:33 am
ooo.. ładne smile whee kittka twoj sobowtor biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:35 am
o kurcze , swojego avatarka powinnam narysowac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:35 am
Ita Lockheart M-Teen Ita Lockheart co za zycie , nikt nie pisze sweatdrop tez to zauwazylam.. zrestza j ai tak zarz spadam na angola xp to powodzenia na angielskim , tzeb a jakis iekawy temacik wymyslec xd blaugh cholerka..... leb mnie boli..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|