|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:13 am
opcy Delein opcy ~~lena-undesaid~~ zna ktos moze gre tibia?? ja znam.... bawilem sie w to przez pare dni..... mialem postac o wdziecnym imieniu Yoghurth XD bardzo wdzieczne 3nodding dla mnie w takich grach jest za tloczno....... racja , mnie strasznie wkurzało jak ktos mnie zablokowywał drzwiami ktorych nieumiałam otworzyc , a pozatym szybko mi sie z nudziło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:13 am
opcy dla mnie w takich grach jest za tloczno....... Hehe, polski serwer Ragnaroka DRT ma ok 150 użytkowników jednocześnie na dupnej mapie...nie ma źle whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:14 am
opcy Ita Lockheart opcy Ita Lockheart ja znam tibie XD helo wszystkim helou....... jak tam na naszej gildi xd nie wiem........ normalnie.......... a o co chodzi? inaczej zadazm pytanie .... co u wwas ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:15 am
Co u nas? Bee stara sie, zeby bylo jak najbardziej pasztetowo xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:17 am
]Goth bless[ Co u nas? Bee stara sie, zeby bylo jak najbardziej pasztetowo xd domokun mógłbyś mi wkleić ten mój rysunek od ciebie dla mnie bo zapomniałam zapisać... ploshu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:17 am
]Goth bless[ Co u nas? Bee stara sie, zeby bylo jak najbardziej pasztetowo xd domokun pasztetowo xd ? lubie pasztet blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:19 am
]Goth bless[ Co u nas? Bee stara sie, zeby bylo jak najbardziej pasztetowo xd domokun [/quote xd Dobrze powiedziane, jak tam zdiecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:20 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ Co u nas? Bee stara sie, zeby bylo jak najbardziej pasztetowo xd domokun pasztetowo xd ? lubie pasztet blaugh oooffeee... pasztety drobiowe xp xd i inne mięsne... ja lubię pasztet sojowy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart ]Goth bless[ Co u nas? Bee stara sie, zeby bylo jak najbardziej pasztetowo xd domokun pasztetowo xd ? lubie pasztet blaugh pasztet jest seksi....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ita Lockheart ]Goth bless[ Co u nas? Bee stara sie, zeby bylo jak najbardziej pasztetowo xd domokun pasztetowo xd ? lubie pasztet blaugh pasztet jest seksi....... 3nodding xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:21 am
opcy Ita Lockheart ]Goth bless[ Co u nas? Bee stara sie, zeby bylo jak najbardziej pasztetowo xd domokun pasztetowo xd ? lubie pasztet blaugh pasztet jest seksi....... 3nodding czemu tak sądzisz ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:21 am
*wchodzi* hejo stworzonka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:22 am
Ita Lockheart opcy Ita Lockheart ]Goth bless[ Co u nas? Bee stara sie, zeby bylo jak najbardziej pasztetowo xd domokun pasztetowo xd ? lubie pasztet blaugh pasztet jest seksi....... 3nodding czemu tak sądzisz ? wink tak sobie.. pasztet jest bardzo zacnym produktem spozywczym po prostu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:22 am
M-Teen *wchodzi* hejo stworzonka 4laugh hejo robaczku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:23 am
M-Teen *wchodzi* hejo stworzonka 4laugh hej eMka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|