|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:02 am
opcy Melania Moon niom to ja wpadam sie tak przywitac tylko *siada w fotelu* smile witam smiertelniczko..... no coz czesc..... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:05 am
Melania Moon opcy Melania Moon niom to ja wpadam sie tak przywitac tylko *siada w fotelu* smile witam smiertelniczko..... no coz czesc..... whee to co robimy???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:06 am
opcy Melania Moon opcy Melania Moon niom to ja wpadam sie tak przywitac tylko *siada w fotelu* smile witam smiertelniczko..... no coz czesc..... whee to co robimy??? ja odpoczywam na "starych śmieciach" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:07 am
opcy Melania Moon opcy Melania Moon niom to ja wpadam sie tak przywitac tylko *siada w fotelu* smile witam smiertelniczko..... no coz czesc..... whee to co robimy??? zna ktos moze gre tibia??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:08 am
~~lena-undesaid~~ zna ktos moze gre tibia?? Tia...kumple z klasy się w to zagrywają...ale ja tam wolę RO...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:08 am
~~lena-undesaid~~ zna ktos moze gre tibia?? ja! ja nawet mam postać ale nie wiem jak w to grać sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:09 am
~~lena-undesaid~~ zna ktos moze gre tibia?? ja znam.... bawilem sie w to przez pare dni..... mialem postac o wdziecnym imieniu Yoghurth
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:09 am
ja znam tibie XD helo wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:10 am
opcy ~~lena-undesaid~~ zna ktos moze gre tibia?? ja znam.... bawilem sie w to przez pare dni..... mialem postac o wdziecnym imieniu Yoghurth XD bardzo wdzieczne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:11 am
Ita Lockheart ja znam tibie XD helo wszystkim helou.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:12 am
opcy Ita Lockheart ja znam tibie XD helo wszystkim helou....... jak tam na naszej gildi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein opcy ~~lena-undesaid~~ zna ktos moze gre tibia?? ja znam.... bawilem sie w to przez pare dni..... mialem postac o wdziecnym imieniu Yoghurth XD bardzo wdzieczne 3nodding dla mnie w takich grach jest za tloczno.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
No rposze, wsscy ja znają, a ja jej ni mam;] Właśnie prosze braciszka o pozwolenie.............- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:13 am
Ita Lockheart opcy Ita Lockheart ja znam tibie XD helo wszystkim helou....... jak tam na naszej gildi xd nie wiem........ normalnie.......... a o co chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|