|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:44 am
Aidanna BeeWolf Aidanna Ntsumi_Aya Aidanna ozz mnie zdradzil... czuje sie normalnie domokun crying a co siępo nim spodziewałaś? xd bee mnie ostrzegal domokun e nic nie mowiłem... mowiles w sobote chyba whee niapamintam nic mi nieudowodnicie. nie udzielam odpowiedzi bez adwokata...a a moje ciało zjadł opcy wiec niemam adwokata. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:44 am
BeeWolf Omega Sun ja chce Wilczka z powrotem crying whee ale to nie moja głowa biggrin yyy.. eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:45 am
Meow...*Siada na oparciu fotela i sie rozglada*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf Omega Sun ja chce Wilczka z powrotem crying whee ale to nie moja głowa biggrin yyy.. eek unosi sie jako swiecaca na niebiesko/biało/czarno kulka ... Aaaa.... wlatuje do ciałka omi tu zostane :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Aidanna BeeWolf Aidanna Ntsumi_Aya Aidanna ozz mnie zdradzil... czuje sie normalnie domokun crying a co siępo nim spodziewałaś? xd bee mnie ostrzegal domokun e nic nie mowiłem... mowiles w sobote chyba whee niapamintam nic mi nieudowodnicie. nie udzielam odpowiedzi bez adwokata...a a moje ciało zjadł opcy wiec niemam adwokata. whee blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:47 am
Omega Sun BeeWolf Omega Sun ja chce Wilczka z powrotem crying whee ale to nie moja głowa biggrin yyy.. eek Moje ..... [Biegnie , rzuca sie na sloj , lapie w powietrzu , przewraca sie , wpada na sciane , wali sie w glowe i traci przytomnosc] xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:48 am
Addik Omega Sun BeeWolf Omega Sun ja chce Wilczka z powrotem crying whee ale to nie moja głowa biggrin yyy.. eek Moje ..... [Biegnie , rzuca sie na sloj , lapie w powietrzu , przewraca sie , wpada na sciane , wali sie w glowe i traci przytomnosc] xp Ale złapał biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:49 am
niom to ja wpadam sie tak przywitac tylko *siada w fotelu* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:50 am
BeeWolf unosi sie jako swiecaca na niebiesko/biało/czarno kulka ... Aaaa.... wlatuje do ciałka omi tu zostane :* heart dwa duchy w jednym cialku ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:52 am
Melania Moon niom to ja wpadam sie tak przywitac tylko *siada w fotelu* smile hello 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:53 am
[zaczyna sie wiercić , podskakiwac a po chwili wyskakuje z niego duch] eek
Help... pomocy .... moze by mnie tak ktos ocucil ?? xp
[wciaga go {ducha} spowrotem do ciala ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:55 am
Addik [zaczyna sie wiercić , podskakiwac a po chwili wyskakuje z niego duch] eek Help... pomocy .... moze by mnie tak ktos ocucil ?? xp [wciaga go {ducha} spowrotem do ciala ] psiknij go muchozolem... to wroci biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:56 am
Melania Moon niom to ja wpadam sie tak przywitac tylko *siada w fotelu* smile witam smiertelniczko.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:58 am
[wstaje , rozglada sie ] stare Co jest ?? Gdzie ja jestem ?? [zszokowany wychodzi] ps. musze leciec .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|