|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:33 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ novelin O widze, ze nowy seansik ^^ *siada obok Ayi, przechwytując popcorn* Trójkącik tym razem ? wink też sie moge przysiaść? wink jestescie nieletnie i nie mozecie patrzec blaugh *patrzy spokojnie z bezpiecznego miejsca jak Omi zawiązuje oczy jej klonowy* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:34 am
ozz mnie zdradzil... czuje sie normalnie domokun crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:35 am
BeeWolf Ciałko mi zerzarł opcy, A z drzewka pierwsze plony, uniusł bym teraz brew ale nie mam jej.... pocałowac tez nie pocałuje, ale ale ... kontakty z duchami to wyrszy stopien wtajemniczenia ...przelatuje przez cialko Omegi. buuu co on Ci zrobil crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:36 am
Omega Sun BeeWolf Ciałko mi zerzarł opcy, A z drzewka pierwsze plony, uniusł bym teraz brew ale nie mam jej.... pocałowac tez nie pocałuje, ale ale ... kontakty z duchami to wyrszy stopien wtajemniczenia ...przelatuje przez cialko Omegi. buuu co on Ci zrobil crying wnika w jej ciałko no cos ty nieplakusiaj heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:36 am
Aidanna ozz mnie zdradzil... czuje sie normalnie domokun crying a co siępo nim spodziewałaś? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:37 am
ok ja lece... ninja może jeszcze dzisiaj wpadne smile
/ edit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Witam wszystkich.... eek Ojej... znowu? *wyciaga magiczny aparacik i robi zdjecie* PSTRYK! No, moze cos z tego wyjdzie 3nodding heart niby czego(albo kogo)zdiecie robisz?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf Ciałko mi zerzarł opcy, A z drzewka pierwsze plony, uniusł bym teraz brew ale nie mam jej.... pocałowac tez nie pocałuje, ale ale ... kontakty z duchami to wyrszy stopien wtajemniczenia ...przelatuje przez cialko Omegi. buuu co on Ci zrobil crying [siada obok] Nieplacz ... bedzie dobrze ... bedzie mial nowe . Albo zostanie cyborgiem. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:38 am
Omega Sun BeeWolf Ciałko mi zerzarł opcy, A z drzewka pierwsze plony, uniusł bym teraz brew ale nie mam jej.... pocałowac tez nie pocałuje, ale ale ... kontakty z duchami to wyrszy stopien wtajemniczenia ...przelatuje przez cialko Omegi. buuu co on Ci zrobil crying sorry..... *buerk* *wypluwa czaszke z kawalkami niestrawionej skory i wlosow* wielki pradawny CTHULHU mi kazal.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Aidanna ozz mnie zdradzil... czuje sie normalnie domokun crying a co siępo nim spodziewałaś? xd bee mnie ostrzegal domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ novelin O widze, ze nowy seansik ^^ *siada obok Ayi, przechwytując popcorn* Trójkącik tym razem ? wink też sie moge przysiaść? wink jestescie nieletnie i nie mozecie patrzec blaugh ja? przeciez ja tylko popco jem... ja nie patshu na brzydkie obrazki xd a z reszta juz po wszystkim xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:40 am
Aidanna Ntsumi_Aya Aidanna ozz mnie zdradzil... czuje sie normalnie domokun crying a co siępo nim spodziewałaś? xd bee mnie ostrzegal domokun e nic nie mowiłem... opcy masz przesrane bede po nocy ci lancuchami i butelkami po browarze dzwonił w domu ... i bedziesz cierpiał bo nie bedziesz mogł sie napić piwka ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:41 am
opcy Omega Sun buuu co on Ci zrobil crying sorry..... *buerk* *wypluwa czaszke z kawalkami niestrawionej skory i wlosow* wielki pradawny CTHULHU mi kazal......... ja chce Wilczka z powrotem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:42 am
Omega Sun opcy Omega Sun buuu co on Ci zrobil crying sorry..... *buerk* *wypluwa czaszke z kawalkami niestrawionej skory i wlosow* wielki pradawny CTHULHU mi kazal......... ja chce Wilczka z powrotem crying whee ale to nie moja głowa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:43 am
BeeWolf Aidanna Ntsumi_Aya Aidanna ozz mnie zdradzil... czuje sie normalnie domokun crying a co siępo nim spodziewałaś? xd bee mnie ostrzegal domokun e nic nie mowiłem... mowiles w sobote chyba whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|