|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:27 am
~~lena-undesaid~~ novelin O widze, ze nowy seansik ^^ *siada obok Ayi, przechwytując popcorn* Trójkącik tym razem ? wink też sie moge przysiaść? wink Jasne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:28 am
opcy BeeWolf opcy oddaj moje ciało biggrin whee wypluwa pokryte zielonym sluzem polamane kosci i kawalki miesa......... Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang eek eek *chowa sie za duchem Bee* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Omega Sun ze tez ja zawsze przyjde nie w pore gonk czesc słonce... lewituje do niej sok pij pij bo ja niemoge a pozatym ma witaminy... whee z kartonowego drzewka? a wlasciwie co Ci sie stalo, dlaczego jestes duszkiem crying ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:29 am
Makoto Ami redface heart eme...Ozz... tak.... przy ludziach? a z resztą.. heart ... z tobą wszędzie.... *przysuwa się bliżej* heart masz racje... nie mozemy tego tutaj zrobic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
przecierz wcześniej napisałam "Hey Adi" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy BeeWolf opcy oddaj moje ciało biggrin whee wypluwa pokryte zielonym sluzem polamane kosci i kawalki miesa......... Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtangUga buga .... To moje ?? łrazrez einm ycpo comopan ikzcetsok ejom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:30 am
Ozzwald *rozklada jej nogi i rozpina spodnie* eek ninja *nie patshy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:31 am
Witam wszystkich.... eek Ojej... znowu? *wyciaga magiczny aparacik i robi zdjecie* PSTRYK! No, moze cos z tego wyjdzie 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ novelin O widze, ze nowy seansik ^^ *siada obok Ayi, przechwytując popcorn* Trójkącik tym razem ? wink też sie moge przysiaść? wink jestescie nieletnie i nie mozecie patrzec blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ami jestes wspaniala..*caluje w usta* ale musz znikac... *okrywa ja kocykiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:32 am
]Goth bless[ Witam wszystkich.... eek Ojej... znowu? *wyciaga magiczny aparacik i robi zdjecie* PSTRYK! No, moze cos z tego wyjdzie 3nodding heart xd nieee... juz skończyli -_____- (chyba)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf Omega Sun ze tez ja zawsze przyjde nie w pore gonk czesc słonce... lewituje do niej sok pij pij bo ja niemoge a pozatym ma witaminy... whee z kartonowego drzewka? a wlasciwie co Ci sie stalo, dlaczego jestes duszkiem crying ? Ciałko mi zerzarł opcy, A z drzewka pierwsze plony, uniusł bym teraz brew ale nie mam jej.... pocałowac tez nie pocałuje, ale ale ... kontakty z duchami to wyrszy stopien wtajemniczenia ...przelatuje przez cialko Omegi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:33 am
novelin ~~lena-undesaid~~ novelin O widze, ze nowy seansik ^^ *siada obok Ayi, przechwytując popcorn* Trójkącik tym razem ? wink też sie moge przysiaść? wink Jasne biggrin Po ozzie bym sie spodziewała... Ale po nowej...? Bedu show xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|