|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:21 am
novelin O widze, ze nowy seansik ^^ *siada obok Ayi, przechwytując popcorn* Trójkącik tym razem ? wink raczej nie....... ja za stary na takie wyglupy jestem...... (poniekad wypalono mi synapsy odpowiedzialne za przyjemnosc)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna hejka wam!!! ja tylko na chwile bo u kolezanki jestem xp Konnichiwa... siła woli wyciska sok do szklanki... ale po co jak nie mam czym pić :/ ... Looka na ozzego. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun ze tez ja zawsze przyjde nie w pore gonk Omega, ja tez.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Ntsumi_Aya BeeWolf Addik ps. nie zebym zebral ale... Zimno mi w tych szmatach xp nie marudzic, ja niemam ciała i co ? whee a wlasnie... Bee... co sie stalo ? 0_o kosmici porawali moje ciało i został tylko duch .... xd niee niemożliwe *patrzy na opcego* przecież opcy sie ztąd nie ruszał xd 0_o a pozatym ja już w takie bajeczki nie wierze xd blaugh *macha lizakiem * buu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:22 am
opcy opserwuj... chyba zaraz bede bity
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:23 am
novelin O widze, ze nowy seansik ^^ *siada obok Ayi, przechwytując popcorn* Trójkącik tym razem ? wink niee tym razem nie... a szkoda było by co czytać xd .... xd Heya Adi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:23 am
Ozzwald opcy opserwuj... chyba zaraz bede bity nikt ci nie ma prawa nic zrobić... trenuję judo i cię obronię heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:24 am
Makoto Ami Ozzwald Makoto Ami Ozzwald *zdejmuje jej stanik, rzuca go na fotel i delikatnie wargami muska jej sutki* mmmrrr... kotq... jak przyjemnie heart jestes wyjatkowa i zaslugujesz na takie przyjemnosci.. heart oh... dziękuję ci kotq... jesteś cudowny *całuje jego umięśnioną klatę* heart whee mrrr *rozklada jej nogi i rozpina spodnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun ze tez ja zawsze przyjde nie w pore gonk czesc słonce... lewituje do niej sok pij pij bo ja niemoge a pozatym ma witaminy... whee ozzy co teraz jej zrobisz czekam na dalesze posuniencia... opcy oddaj moje ciało biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:26 am
BeeWolf opcy oddaj moje ciało biggrin whee wypluwa pokryte zielonym sluzem polamane kosci i kawalki miesa......... Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Omega Sun ze tez ja zawsze przyjde nie w pore gonk czesc słonce... lewituje do niej sok pij pij bo ja niemoge a pozatym ma witaminy... whee ozzy co teraz jej zrobisz czekam na dalesze posuniencia... opcy oddaj moje ciało biggrin whee a czekaj na posuniecia... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Kosmici=Opcy ... mmm... ciekawe co z nim robi ... stare nie wiem ale jak je wykorzysta chaniebnie niech nie oddaje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin O widze, ze nowy seansik ^^ *siada obok Ayi, przechwytując popcorn* Trójkącik tym razem ? wink też sie moge przysiaść? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:27 am
redface heart eme...Ozz... tak.... przy ludziach? a z resztą.. heart ... z tobą wszędzie.... *przysuwa się bliżej* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|