|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:15 am
Makoto Ami Ozzwald Makoto Ami Ozzwald *wklada reke pod spudniczke* mrrr... jak milutko heart a moze byc jeszcze przyjemniej... heart wink mrrr.... no to spraw mi tą przyjemność *przygryza wargę* heart whee *zdejmuje jej stanik, rzuca go na fotel i delikatnie wargami muska jej sutki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:16 am
BeeWolf Addik ps. nie zebym zebral ale... Zimno mi w tych szmatach xp nie marudzic, ja niemam ciała i co ? whee a wlasnie... Bee... co sie stalo ? 0_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:16 am
Cześć *wpada do pokojui upada na pysk* xp zabierzcie mnie od tego angielskiegooo *drze sie z ziemii* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:17 am
Ozzwald *zdejmuje jej stanik, rzuca go na fotel i delikatnie wargami muska jej sutki* mmmrrr... kotq... jak przyjemnie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:18 am
Illune Cześć *wpada do pokojui upada na pysk* xp zabierzcie mnie od tego angielskiegooo *drze sie z ziemii* xp spokojnie spokojnie xd mamy co oglądać xd *siedzi na kanapie i pożera popcorn* chcesz troche? *podaje kartonik z poprornem xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya BeeWolf Addik ps. nie zebym zebral ale... Zimno mi w tych szmatach xp nie marudzic, ja niemam ciała i co ? whee a wlasnie... Bee... co sie stalo ? 0_o kosmici porawali moje ciało i został tylko duch .... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:19 am
O widze, ze nowy seansik ^^
*siada obok Ayi, przechwytując popcorn*
Trójkącik tym razem ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Makoto Ami Ozzwald *zdejmuje jej stanik, rzuca go na fotel i delikatnie wargami muska jej sutki* mmmrrr... kotq... jak przyjemnie heart jestes wyjatkowa i zaslugujesz na takie przyjemnosci.. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nie chce mi sie tego czytac bo zaraz sie porzygam...narazie *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka wam!!! ja tylko na chwile bo u kolezanki jestem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*patrzy sie błagalnie w swojego nero* Czy... czy sie nagra?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:20 am
ze tez ja zawsze przyjde nie w pore gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Makoto Ami Ozzwald *zdejmuje jej stanik, rzuca go na fotel i delikatnie wargami muska jej sutki* mmmrrr... kotq... jak przyjemnie heart jestes wyjatkowa i zaslugujesz na takie przyjemnosci.. heart tylko nie pisz Makoto ze idziesz na takie sciemy.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Makoto Ami Ozzwald *zdejmuje jej stanik, rzuca go na fotel i delikatnie wargami muska jej sutki* mmmrrr... kotq... jak przyjemnie heart jestes wyjatkowa i zaslugujesz na takie przyjemnosci.. heart oh... dziękuję ci kotq... jesteś cudowny *całuje jego umięśnioną klatę* heart whee mrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|