|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:03 am
Addik YumiTao Addik Kiart Ja musze leciec ... Papa All...^^ wink Siema smile Czemu wszyscy uciekaja ?? sweatdrop Smutno mi ... crying ojej tylko nie płacz xd [zaczyna krazyc w kolko i przeciera oczy] opanuj sie ... opanuj ... przeciesh wiesh ze dasz rade stressed sweatdrop nie badz kolargor...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:03 am
Yo wszystkim, juz musze leciec, bo sie przerwa konczy.
bede poznym wieczoprem (chyba) ide dzis ogladac kolejny pokoj, moze bedzie fajny?
to paps!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:06 am
*wklada reke pod spudniczke*mrrr... jak milutko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:07 am
Addik [zaczyna krazyc w kolko i przeciera oczy] opanuj sie ... opanuj ... przeciesh wiesh ze dasz rade stressed sweatdrop he ?? *skacze na niego* *przytuuuuuul* whee 4laugh blaugh xd wroocilam :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:08 am
Ozzwald Addik YumiTao Addik Kiart Ja musze leciec ... Papa All...^^ wink Siema smile Czemu wszyscy uciekaja ?? sweatdrop Smutno mi ... crying ojej tylko nie płacz xd [zaczyna krazyc w kolko i przeciera oczy] opanuj sie ... opanuj ... przeciesh wiesh ze dasz rade stressed sweatdrop nie badz kolargor... Jush mi lepiej .... ale jak patrze jak wy sie sciskacie to mnie krew zalewa ps. nie zebym zebral ale... Zimno mi w tych szmatach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:10 am
Makoto Ami Ozzwald *wklada reke pod spudniczke* mrrr... jak milutko heart a moze byc jeszcze przyjemniej... heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:11 am
Makoto Ami Ozzwald *wklada reke pod spudniczke* mrrr... jak milutko heart Ozz jak ty to robisz...... ja w takich momentach co najwyzej po pysku dostawalem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:12 am
Ozzwald Makoto Ami Ozzwald *wklada reke pod spudniczke* mrrr... jak milutko heart a moze byc jeszcze przyjemniej... heart wink mrrr.... no to spraw mi tą przyjemność *przygryza wargę* heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Makoto Ami Ozzwald *wklada reke pod spudniczke* mrrr... jak milutko heart Ozz jak ty to robisz...... ja w takich momentach co najwyzej po pysku dostawalem...... ja tez... ale od paru dni cos dziwnego sie z kobietami dzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:14 am
opcy Makoto Ami Ozzwald *wklada reke pod spudniczke* mrrr... jak milutko heart Ozz jak ty to robisz...... ja w takich momentach co najwyzej po pysku dostawalem...... mrrr... kotq... a może ty się przyłączysz? *całuje usteczka* heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:14 am
ide bo mi do dupy dzisiaj działa gaia :/ i nie ma to wiekszego sensu
(jezeli ktos odgadnie konkurs to prosze na pm pisac zamiast 500g daje 1000g xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:15 am
Addik ps. nie zebym zebral ale... Zimno mi w tych szmatach xp nie marudzic, ja niemam ciała i co ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|