|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Ja musze leciec ... Papa All...^^ wink narazie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Ja musze leciec ... Papa All...^^ wink Siema smile Czemu wszyscy uciekaja ?? sweatdrop Smutno mi ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:55 am
ja tez uciekam- jakby co to jestem na gadu
papa
Kiciu czekam na to coś 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:56 am
xd xd xd *patrzy na bawiącą się Ami* ash ty... nu nu xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:57 am
Addik Kiart Ja musze leciec ... Papa All...^^ wink Siema smile Czemu wszyscy uciekaja ?? sweatdrop Smutno mi ... crying Drapie sie po głowie, nie wiem... patrzy sie co Ozzy kabinuje... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:57 am
Lavagetas_heqetai ja tez uciekam- jakby co to jestem na gadu papa Kiciu czekam na to coś 4laugh a napisz coś do mnie po ciem pogadać sad 5439763.... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:58 am
Addik Kiart Ja musze leciec ... Papa All...^^ wink Siema smile Czemu wszyscy uciekaja ?? sweatdrop Smutno mi ... crying ojej tylko nie płacz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:58 am
eek O Kurde ! Ale was duzo !
(Tak tylko z pracy pisze, zeby nie bylo)
opc - co tlumaczysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:00 am
racqel eek O Kurde ! Ale was duzo ! (Tak tylko z pracy pisze, zeby nie bylo) opc - co tlumaczysz? witaj... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:01 am
racqel eek O Kurde ! Ale was duzo ! (Tak tylko z pracy pisze, zeby nie bylo) opc - co tlumaczysz? xp eee..cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel eek O Kurde ! Ale was duzo ! (Tak tylko z pracy pisze, zeby nie bylo) opc - co tlumaczysz? witaj racqel smile hej lenuś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lenooooooooooś moja kochana *skok* *przytuuuuuuuuuuul* ... jak miło że jesteś... xd zobacz co roibi ozz z moją kumpelą xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Addik Kiart Ja musze leciec ... Papa All...^^ wink Siema smile Czemu wszyscy uciekaja ?? sweatdrop Smutno mi ... crying ojej tylko nie płacz xd [zaczyna krazyc w kolko i przeciera oczy] opanuj sie ... opanuj ... przeciesh wiesh ze dasz rade stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|