|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:41 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai o w morde eek eek eek eek OMG stressed sweatdrop xp tak wiem.... skandal... nie ma miejsca na moje piwo w lodowce.... crying bracie- dałeś czadu jednym slowem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:42 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai o w morde eek eek eek eek OMG stressed sweatdrop xp tak wiem.... skandal... nie ma miejsca na moje piwo w lodowce.... crying kochanie *skacze i przewraca na kanape* heart *siada na nim* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Truskawa.. ty sie smutaj... bo ja ja mam w reallu razz teraz az 1m ode mnie.... i pyta sie o jej sexowna bielizne... @Lovelas... ty mnie nie znash i nie wiesh na co mnioe stac a na co nie.. wiec sobie kochanienki nie pozwalaj proshe cie bardzo.. pogadamy jak przestaniesz mnie traktowac jak prostytutke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:44 am
Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai o w morde eek eek eek eek OMG stressed sweatdrop xp tak wiem.... skandal... nie ma miejsca na moje piwo w lodowce.... crying bracie- dałeś czadu jednym slowem blaugh ale mi uciekla... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:45 am
Lavagetas_heqetai Baliaur Truskawa.. ty sie smutaj... bo ja ja mam w reallu razz teraz az 1m ode mnie.... i pyta sie o jej sexowna bielizne... @Lovelas... ty mnie nie znash i nie wiesh na co mnioe stac a na co nie.. wiec sobie kochanienki nie pozwalaj proshe cie bardzo.. pogadamy jak przestaniesz mnie traktowac jak prostytutke ja tylko kcialam zazartowac z twojego siga cry *wybiega przez drzi trzaskajac nimi glosno* faceci.. -_-!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy YumiTao opcy napisze jeszcze jedna strone i koncze......... bo chyba umre........... stare dasz rade smile wlasnie sie biore za tlumaczenie ostatniej...... 10 stron w 3 godziny to chyba dosyc......... jestem z ciebie dumna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzy widze ze maz kolejna kobiete coraz lepiej 3 w 2 dni biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Makoto Ami Ozzwald Lavagetas_heqetai o w morde eek eek eek eek OMG stressed sweatdrop xp tak wiem.... skandal... nie ma miejsca na moje piwo w lodowce.... crying kochanie *skacze i przewraca na kanape* heart *siada na nim* heart *bwai sie kosmykiem wlosow*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:46 am
pa... [wstaje z ziemi i macha na pozegnanie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:49 am
Ozzwald Makoto Ami Ozzwald Lavagetas_heqetai o w morde eek eek eek eek OMG stressed sweatdrop xp tak wiem.... skandal... nie ma miejsca na moje piwo w lodowce.... crying kochanie *skacze i przewraca na kanape* heart *siada na nim* heart *bwai sie kosmykiem wlosow* heart *zaczyna czule całować usteczka* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:53 am
Makoto Ami Ozzwald Makoto Ami Ozzwald Lavagetas_heqetai o w morde eek eek eek eek OMG stressed sweatdrop xp tak wiem.... skandal... nie ma miejsca na moje piwo w lodowce.... crying kochanie *skacze i przewraca na kanape* heart *siada na nim* heart *bwai sie kosmykiem wlosow* heart *zaczyna czule całować usteczka* heart *wklada reke pod spudniczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|