|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:36 am
opcy napisze jeszcze jedna strone i koncze......... bo chyba umre........... stare O.o ... nie umieeeeeraj !!!!!!!!! gonk *skok na opcego* *wywraca go* *przytuuuuuuuuuuuul* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o w morde eek eek eek eek OMG stressed sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy napisze jeszcze jedna strone i koncze......... bo chyba umre........... stare dasz rade smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:37 am
bosh.. ludzie.. to jest gildia a nie randka w ciemno stare
ide moze jutro po testach bede... albo i nie......
ide z Julka na herbatke.....
ona jest lepsha od was wszystkich razem wzietych xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai o w morde eek eek eek eek OMG stressed sweatdrop xp hi hi sweatdrop *wielki wyuuuuuuuuuuul* jak ja cię lubiu Lavuś heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao opcy napisze jeszcze jedna strone i koncze......... bo chyba umre........... stare dasz rade smile wlasnie sie biore za tlumaczenie ostatniej...... 10 stron w 3 godziny to chyba dosyc.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:38 am
Jaswinder bry i narka... za minutę dzwonek... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ona jest lepsha od was wszystkich razem wzietych xp tez tak sadze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur bosh.. ludzie.. to jest gildia a nie randka w ciemno stare ide moze jutro po testach bede... albo i nie...... ide z Julka na herbatke..... ona jest lepsha od was wszystkich razem wzietych xp *został smagnięty ukrytym biczem podlosci* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:39 am
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai o w morde eek eek eek eek OMG stressed sweatdrop xp hi hi sweatdrop *wielki wyuuuuuuuuuuul* jak ja cię lubiu Lavuś heart redface dziekuje ja Ciebie tez^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:40 am
Baliaur bosh.. ludzie.. to jest gildia a nie randka w ciemno stare ide moze jutro po testach bede... albo i nie...... ide z Julka na herbatke..... ona jest lepsha od was wszystkich razem wzietych xp oczywiście.. prawdziwy przyjaciel jest wart wiecej nish cale tloomy znajomych wink ... pozdroow Julcie .. papatki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:40 am
Lavagetas_heqetai o w morde eek eek eek eek OMG stressed sweatdrop xp tak wiem.... skandal... nie ma miejsca na moje piwo w lodowce.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:41 am
Truskawa.. ty sie smutaj... bo ja ja mam w reallu razz teraz az 1m ode mnie.... i pyta sie o jej sexowna bielizne...
@Lovelas... ty mnie nie znash i nie wiesh na co mnioe stac a na co nie.. wiec sobie kochanienki nie pozwalaj proshe cie bardzo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|