|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:27 am
pa Ozz... Pisarz a za ile sie ODDASH?? ;D
*siedzi skulona w fotelu* faceci sa ochydni (JUlka: Popieram!!!!) gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:28 am
Makoto Ami Ozzwald *kladzie reke na jej kolanie i zaczyna ja przesowac w gore* mrrr... robi się gorąco... *ściąga bluzeczke i zostaje w staniq* jesteś taki seksowny...mrrr..... *całuje w usteczka* *robi maślane oczka* heart *zbliża się do niego* heart *przytula* lol lol lol nie moge....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:28 am
Baliaur pa Ozz... Pisarz a za ile sie ODDASH?? ;D *siedzi skulona w fotelu* faceci sa ochydni (JUlka: Popieram!!!!) gonk ...ej - nie zycze sobie takich ogolnikowych stwierdzen stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:29 am
Baliaur pa Ozz... Pisarz a za ile sie ODDASH?? ;D *siedzi skulona w fotelu* faceci sa ochydni (JUlka: Popieram!!!!) gonk nie stać cie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrrr.... *całuje ozzwalda*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Baliaur pa Ozz... Pisarz a za ile sie ODDASH?? ;D *siedzi skulona w fotelu* faceci sa ochydni (JUlka: Popieram!!!!) gonk ...ej - nie zycze sobie takich ogolnikowych stwierdzen stare no to zabij wszystkich co takie stwierdzenia powoduja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:30 am
Makoto Ami mrrr.... *całuje ozzwalda* ...ozz poszedl do bankomatu... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Kiart Lavagetas_heqetai czy Mako i Ozz to jedna osoba? xd mmm... 3nodding tio nie jedna osoba.. właśnie gadam z ami przez telefon.... co za.... scream xd xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Makoto Ami Ozzwald *kladzie reke na jej kolanie i zaczyna ja przesowac w gore* mrrr... robi się gorąco... *ściąga bluzeczke i zostaje w staniq* jesteś taki seksowny...mrrr..... *całuje w usteczka* *robi maślane oczka* heart *zbliża się do niego* heart *przytula* lol lol lol nie moge....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:31 am
Lavagetas_heqetai Baliaur pa Ozz... Pisarz a za ile sie ODDASH?? ;D *siedzi skulona w fotelu* faceci sa ochydni (JUlka: Popieram!!!!) gonk nie stać cie dziekuje i tak rezygnuje. nie stac mnie.. pobic cie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:32 am
napisze jeszcze jedna strone i koncze.........
bo chyba umre........... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:33 am
Ja- Yosei Makoto Ami mrrr.... *całuje ozzwalda* ...ozz poszedl do bankomatu... xd to caluj bankomat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:33 am
znowu mi szajba odbija.... *zaczyna śpiewać po rosyjsq* sie agumienti.... sie argumienti xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:34 am
bry i narka... za minutę dzwonek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:35 am
Baliaur Ja- Yosei Baliaur pa Ozz... Pisarz a za ile sie ODDASH?? ;D *siedzi skulona w fotelu* faceci sa ochydni (JUlka: Popieram!!!!) gonk ...ej - nie zycze sobie takich ogolnikowych stwierdzen stare no to zabij wszystkich co takie stwierdzenia powoduja... ...daj mi tylko liste adresow ... ninja ...(a raczej tu powinnas mi dac liste adresow tych, ktorych nie mam zabic...wiem o co Ci chodzi, ale nie szufladkuj tak wszystkich...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|