|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:19 am
wroocilam whee
eme.. Ozz ?? .. znowu xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:20 am
Makoto Ami mrrr... robi się gorąco... *ściąga bluzeczke i zostaje w staniq* jesteś taki seksowny...mrrr..... *całuje w usteczka* *robi maślane oczka* heart *zbliża się do niego* heart *przytula* mamusiu !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:21 am
Makoto Ami Ozzwald *kladzie reke na jej kolanie i zaczyna ja przesowac w gore* mrrr... robi się gorąco... *ściąga bluzeczke i zostaje w staniq* jesteś taki seksowny...mrrr..... *całuje w usteczka* *robi maślane oczka* heart *zbliża się do niego* heart *przytula* *rozpina jej stanik i caluje w usta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Makoto Ami mrrr... robi się gorąco... *ściąga bluzeczke i zostaje w staniq* jesteś taki seksowny...mrrr..... *całuje w usteczka* *robi maślane oczka* heart *zbliża się do niego* heart *przytula* mamusiu !! xd a widziales co ja wczoraj robilem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czy Mako i Ozz to jedna osoba? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:22 am
Ozzwald co sie jej stalo... przeciez na poczte pojde o 16... Julka: zawiodlam sie na tobie -_-! cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:22 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai Makoto Ami mrrr... robi się gorąco... *ściąga bluzeczke i zostaje w staniq* jesteś taki seksowny...mrrr..... *całuje w usteczka* *robi maślane oczka* heart *zbliża się do niego* heart *przytula* mamusiu !! xd a widziales co ja wczoraj robilem ? nie O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:23 am
Ozzwald Makoto Ami Ozzwald *kladzie reke na jej kolanie i zaczyna ja przesowac w gore* mrrr... robi się gorąco... *ściąga bluzeczke i zostaje w staniq* jesteś taki seksowny...mrrr..... *całuje w usteczka* *robi maślane oczka* heart *zbliża się do niego* heart *przytula* *rozpina jej stanik i caluje w usta* jejq.... to nie burdel jest... Blanka! scream xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ozzwald co sie jej stalo... przeciez na poczte pojde o 16... Julka: zawiodlam sie na tobie -_-! cry ale co ja zrobielm... przecierz ona ma wodza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai czy Mako i Ozz to jedna osoba? xd mmm... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:24 am
Kiart Lavagetas_heqetai czy Mako i Ozz to jedna osoba? xd mmm... 3nodding nie ma to jak samozadowolenie.... Julka: kto powiedzial ze mam wodza??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:24 am
Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai Makoto Ami mrrr... robi się gorąco... *ściąga bluzeczke i zostaje w staniq* jesteś taki seksowny...mrrr..... *całuje w usteczka* *robi maślane oczka* heart *zbliża się do niego* heart *przytula* mamusiu !! xd a widziales co ja wczoraj robilem ? nie O_o dam ci link na pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:25 am
Baliaur Kiart Lavagetas_heqetai czy Mako i Ozz to jedna osoba? xd mmm... 3nodding nie ma to jak samozadowolenie.... Julka: kto powiedzial ze mam wodza?? ups cos moje info nie jest pelne.... sweatdrop gonk ja ide do bankomatu.... bede niedlugo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:25 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai Makoto Ami mrrr... robi się gorąco... *ściąga bluzeczke i zostaje w staniq* jesteś taki seksowny...mrrr..... *całuje w usteczka* *robi maślane oczka* heart *zbliża się do niego* heart *przytula* mamusiu !! xd a widziales co ja wczoraj robilem ? nie O_o dam ci link na pm oki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:27 am
Kiart Lavagetas_heqetai czy Mako i Ozz to jedna osoba? xd mmm... 3nodding tio nie jedna osoba.. właśnie gadam z ami przez telefon.... co za.... scream xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|