|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:13 am
Baliaur a ja kcialam zrobic zupe z Lovelasa Hegtai crying Ozz jestes okrutny.... *idze do kata poudawac ze beczy* Ps. Julka jest wsciekle zazdrosna (bosh Julka jest chora gonk ) ja.. to ty mnie urazilasz rzucajac instrukcja kobiety(kamasuta)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Makoto Ami Kitty ShadowCat hejka Ami... pisze Asia (13) czy Blanka?(17) wink to ja Blancia... *przytul* mrrrr.... kotq *tuli ozzwalda* a ty ile masz latek? heart bosh co to ma byc randka w ciemno?? czy na slepo?? gonk wezcie mnie stad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Makoto Ami Kitty ShadowCat hejka Ami... pisze Asia (13) czy Blanka?(17) wink to ja Blancia... *przytul* mrrrr.... kotq *tuli ozzwalda* a ty ile masz latek? heart we wrzesniu skoncze 19 promyczku... heart *siada mu na kolanach i zaczyna całować szyjkę* heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:14 am
Ja- Yosei Kiart ...Elo ... ^^..Ja tam lubie fizyke ... xd ...raju... stare ... xd >... ninja ... Narka Aya ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Baliaur a ja kcialam zrobic zupe z Lovelasa Hegtai crying Ozz jestes okrutny.... *idze do kata poudawac ze beczy* Ps. Julka jest wsciekle zazdrosna (bosh Julka jest chora gonk ) ja.. to ty mnie urazilasz rzucajac instrukcja kobiety(kamasuta) srki ale ja nie jestem pralka.. ani zlewozmywarka..... @Loveolas yez U are rajt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai xd
Bal mam nadzieje ze z tym zaslugiwaniem sobie poradze i nie dostane liscia xd xd xd xd *smije sie ninja xd **porzuca poduche i też laskocze* blaugh zer0 litości twisted xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:15 am
Makoto Ami Ozzwald Makoto Ami Kitty ShadowCat hejka Ami... pisze Asia (13) czy Blanka?(17) wink to ja Blancia... *przytul* mrrrr.... kotq *tuli ozzwalda* a ty ile masz latek? heart we wrzesniu skoncze 19 promyczku... heart *siada mu na kolanach i zaczyna całować szyjkę* heart 4laugh *kladzie reke na jej kolanie i zaczyna ja przesowac w gore*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:16 am
Baliaur Ozzwald Baliaur a ja kcialam zrobic zupe z Lovelasa Hegtai crying Ozz jestes okrutny.... *idze do kata poudawac ze beczy* Ps. Julka jest wsciekle zazdrosna (bosh Julka jest chora gonk ) ja.. to ty mnie urazilasz rzucajac instrukcja kobiety(kamasuta) srki ale ja nie jestem pralka.. ani zlewozmywarka..... @Loveolas yez U are rajt as allways
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:17 am
Ozzwald Makoto Ami Ozzwald Makoto Ami Kitty ShadowCat hejka Ami... pisze Asia (13) czy Blanka?(17) wink to ja Blancia... *przytul* mrrrr.... kotq *tuli ozzwalda* a ty ile masz latek? heart we wrzesniu skoncze 19 promyczku... heart *siada mu na kolanach i zaczyna całować szyjkę* heart 4laugh *kladzie reke na jej kolanie i zaczyna ja przesowac w gore* kamasutra w praktyce?? Ps.: Julka wszystko czyta (ale ona ma pogrzane..) boshe... niech mnie ktos NIE przytuli xp niech mnie cos trzasnie... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:17 am
Ozzwald *kladzie reke na jej kolanie i zaczyna ja przesowac w gore* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:18 am
Ozzwald *kladzie reke na jej kolanie i zaczyna ja przesowac w gore* mrrr... robi się gorąco... *ściąga bluzeczke i zostaje w staniq* jesteś taki seksowny...mrrr..... *całuje w usteczka* *robi maślane oczka* heart *zbliża się do niego* heart *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:18 am
Baliaur Ozzwald Makoto Ami Ozzwald Makoto Ami Kitty ShadowCat hejka Ami... pisze Asia (13) czy Blanka?(17) wink to ja Blancia... *przytul* mrrrr.... kotq *tuli ozzwalda* a ty ile masz latek? heart we wrzesniu skoncze 19 promyczku... heart *siada mu na kolanach i zaczyna całować szyjkę* heart 4laugh *kladzie reke na jej kolanie i zaczyna ja przesowac w gore* kamasutra w praktyce?? Ps.: Julka wszystko czyta (ale ona ma pogrzane..) boshe... niech mnie ktos NIE przytuli xp niech mnie cos trzasnie... gonk co sie jej stalo... przeciez na poczte pojde o 16...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:19 am
Makoto Ami Ozzwald *kladzie reke na jej kolanie i zaczyna ja przesowac w gore* mrrr... robi się gorąco... *ściąga bluzeczke i zostaje w staniq* jesteś taki seksowny...mrrr..... *całuje w usteczka* *robi maślane oczka* heart *zbliża się do niego* heart *przytula* Z.E.D. atakuje???? *robi jej sie zimn i zyga w kacie...* bosh gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|