|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 2:31 pm
Lady_Vi jaki pewniak twisted Arif nie daj sie tak latwo..niech powalcza o to co ladne cool xd ....no wiesz... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 4:45 pm
Vykk Lady_Vi jaki pewniak twisted Arif nie daj sie tak latwo..niech powalcza o to co ladne cool xd ....no wiesz... twisted Czemu jak kobiety maja racje to faceci zaraz sie fochuja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:04 pm
Arife Vykk Lady_Vi jaki pewniak twisted Arif nie daj sie tak latwo..niech powalcza o to co ladne cool xd ....no wiesz... twisted Czemu jak kobiety maja racje to faceci zaraz sie fochuja...ich meska duma... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 3:29 am
Lady_Vi Arife Vykk Lady_Vi jaki pewniak twisted Arif nie daj sie tak latwo..niech powalcza o to co ladne cool xd ....no wiesz... twisted Czemu jak kobiety maja racje to faceci zaraz sie fochuja...ich meska duma... stare hiehiehie rofl
ale kobiety sa gorsze pod wzgledem zazdrosci, nawet po mnie to widac pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 4:13 am
Arife Lady_Vi Arife Czemu jak kobiety maja racje to faceci zaraz sie fochuja... ich meska duma... stare hiehiehie rofl
ale kobiety sa gorsze pod wzgledem zazdrosci, nawet po mnie to widac pirate stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 5:27 am
Vykk Arife Lady_Vi Arife Czemu jak kobiety maja racje to faceci zaraz sie fochuja... ich meska duma... stare hiehiehie rofl
ale kobiety sa gorsze pod wzgledem zazdrosci, nawet po mnie to widac pirate stare Ja wiedzialam ze to qutniesz....
hiehiehie
uderz w stol a nozyce sie odezwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 7:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 1:06 am
nie przesadzajmy biggrin pochwal sie soba jeszcze wink chocby w topicu "cos o sobie" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 1:16 am
Vykk nie przesadzajmy biggrin pochwal sie soba jeszcze wink chocby w topicu "cos o sobie" 3nodding może. .. zobacze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 11:16 pm
Lady_Vi Arife Vykk Lady_Vi jaki pewniak twisted Arif nie daj sie tak latwo..niech powalcza o to co ladne cool xd ....no wiesz... twisted Czemu jak kobiety maja racje to faceci zaraz sie fochuja...ich meska duma... stare znów mit o "męskiej dumie"? nie ma czegoś takiego... to dziewczyny wymyśliły to pojęcie... za cholere nie wiem po co, chyba żeby sobie tlumaczyć tym wszystko czego nie rozumieją w facetach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 11:59 am
osz kuffa........ albo mi kogos przypominasz albo mam juz manie przesladowcza..... *wychodzi pouderzac glowa o sciane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 12:10 pm
czeeeść! widze ze wpadłaś wink hehe to b.fajnie ^^ miałam kiedy podobna fryzurke do ciebie, ale stwierdziłam, ze jednak wole sama siebie w dłuższych kudłach ... i tak cierpie katusze za swoje włosy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:56 pm
ha ha ha == XD a nikt z gai oprocz leny i rin nie widzial mojego zdiecia~~!! (xD xD ) ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|