|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:38 am
oi! partyzanty! mrgreen
kuna no cos na polskiej zaczynaja sie stawiac.........
chyba sie najedli za duzo swierzych owocow....... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:38 am
Ehm ehm, ... a co sie dzieje ?! neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:39 am
revcat Kiray a po za tym...tyle bimbru juz wypiles Towarzyszu Moderatorze no fakt w ogole nie trzezwieje...ale takie juz zycie Partyzanta! *polewa wszystkim* gdyby nie ten bimber to kiepsko by bylo....z tym sie chyba zgodzicie Towarzyszu? xd ano...Twoj bimber daje nam wszystkim sile...i dzieki niemu zawdzieczasz awans na moderatora wink xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:40 am
opcy oi! partyzanty! mrgreen kuna no cos na polskiej zaczynaja sie stawiac......... chyba sie najedli za duzo swierzych owocow....... xp witay twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:42 am
opcy oi! partyzanty! mrgreen kuna no cos na polskiej zaczynaja sie stawiac......... chyba sie najedli za duzo swierzych owocow....... xp UGABUGA ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:44 am
Real_Twisted revcat Kiray a po za tym...tyle bimbru juz wypiles Towarzyszu Moderatorze no fakt w ogole nie trzezwieje...ale takie juz zycie Partyzanta! *polewa wszystkim* gdyby nie ten bimber to kiepsko by bylo....z tym sie chyba zgodzicie Towarzyszu? xd alkohol crying jedyne co w zyciu mnie nie zawiedzie i nie opusci crying twisted alkohol i partyzanci o tym nie zapominaj !!!! zdrowie Towarzysze/ Towarzyszki!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:46 am
opcy oi! partyzanty! mrgreen kuna no cos na polskiej zaczynaja sie stawiac......... chyba sie najedli za duzo swierzych owocow....... xp Oł je, Partizane, Witaj "na niedźwiedzia" a stawiaja sie stawiaja bo czuja w powietrzu unoszacy sie swad przegranej z niepokonana ruska machina.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:48 am
opcy oi! partyzanty! mrgreen kuna no cos na polskiej zaczynaja sie stawiac......... chyba sie najedli za duzo swierzych owocow....... xp UGABUGA ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:49 am
BeeWolf_san opcy oi! partyzanty! mrgreen kuna no cos na polskiej zaczynaja sie stawiac......... chyba sie najedli za duzo swierzych owocow....... xp Oł je, Partizane, Witaj "na niedźwiedzia" a stawiaja sie stawiaja bo czuja w powietrzu unoszacy sie swad przegranej z niepokonana ruska machina. dobrze ze mi przypomniales... zaraz pojde zeskanowac nasz nowy plakat partyzancki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:51 am
BeeWolf_san opcy oi! partyzanty! mrgreen kuna no cos na polskiej zaczynaja sie stawiac......... chyba sie najedli za duzo swierzych owocow....... xp Oł je, Partizane, Witaj "na niedźwiedzia" a stawiaja sie stawiaja bo czuja w powietrzu unoszacy sie swad przegranej z niepokonana ruska machina. pieknie ujete Towarzyszu !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:51 am
Ozzwald BeeWolf_san opcy oi! partyzanty! mrgreen kuna no cos na polskiej zaczynaja sie stawiac......... chyba sie najedli za duzo swierzych owocow....... xp Oł je, Partizane, Witaj "na niedźwiedzia" a stawiaja sie stawiaja bo czuja w powietrzu unoszacy sie swad przegranej z niepokonana ruska machina. dobrze ze mi przypomniales... zaraz pojde zeskanowac nasz nowy plakat partyzancki mrgreen O właśnie Zeskanuj i mi wyslij ... pamientaj w jak najwiekszej rozdzielczosci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:53 am
revcat pieknie ujete Towarzyszu ! biggrin nie dziekuje biggrin bo wiem jaki fajny jestem, ale Voodeczki bym sie napił a ty?! ... wyciaga ukreadkiem Flaszencje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:54 am
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san opcy oi! partyzanty! mrgreen kuna no cos na polskiej zaczynaja sie stawiac......... chyba sie najedli za duzo swierzych owocow....... xp Oł je, Partizane, Witaj "na niedźwiedzia" a stawiaja sie stawiaja bo czuja w powietrzu unoszacy sie swad przegranej z niepokonana ruska machina. dobrze ze mi przypomniales... zaraz pojde zeskanowac nasz nowy plakat partyzancki mrgreen O właśnie Zeskanuj i mi wyslij ... pamientaj w jak najwiekszej rozdzielczosci wink to ja tez poprosze... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:57 am
nu nu nu...................
a ja sie nudze.........
moze mnie ktos zabawi (to byla przosba skierowana do pań) ........... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:57 am
revcat to ja tez poprosze... mrgreen Towarzyszu Kocie, spokojnie tylko spokoj i voodka nas ocala. karzdy dostanie kopije, tego nowego a zarazem jak ze starego plakatu :] ....
OGŁASZAM W SZEM I W OBEC ZE OTWIERAM KONKURSA NA CHYMN I przemowienie partyzanckie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|