|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 2:04 pm
rownoczesnie przeczytalam Twojego posta i mama cos do mnie gadala o kims a ja do niej 'Dziękuje' xd dziekuje pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 3:24 pm
haha pwned xd
Pozdrów mamę mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 5:45 am
a w zyciu <_< zacznie wypytywac blablablaaaa i jeszcze wiecej XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 11:32 am
Yuuita_BrAtZ a w zyciu <_< zacznie wypytywac blablablaaaa i jeszcze wiecej XD Nooo pozdrów xp rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 8:04 am
mamy to miłe stworzenia, nic złego ci nie zrobi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 2:47 am
widze, ze wna gaia online sa same ładne polskie dziewczyny biggrin heart szkoda ze ja jak to kolega ujął jestem nieprzystojny haha xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 11:31 am
dziki_wieprz mamy to miłe stworzenia, nic złego ci nie zrobi 3nodding wiem, ze mi nic nie zrobi ale będzie sie wypytywac a ja nie lubie XD @Juv: kazdy jest ładny na swoj sposob :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 1:29 pm
Yuuita_BrAtZ dziki_wieprz mamy to miłe stworzenia, nic złego ci nie zrobi 3nodding wiem, ze mi nic nie zrobi ale będzie sie wypytywac a ja nie lubie XD @Juv: kazdy jest ładny na swoj sposob :3 No pozdrów, teściowa musi znać swojego zięcia rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 1:31 am
slucham? <_< widze, niezle sobie punktujesz u mnie <______<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 1:37 am
No ichcio nie drażnij byka! rofl (w sumie to bym zareagowała tak samo jak Yui xd xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 3:14 am
Yuuita_BrAtZ slucham? <_< widze, niezle sobie punktujesz u mnie <______< No dobra, to przecież tylko niewinny żarcik *robi kocie oczka* xD Lady Majorie No ichcio nie drażnij byka! rofl (w sumie to bym zareagowała tak samo jak Yui xd xd ) Pozdrów swoją mamę ode mnie! (wiesz, że to żart, nie?) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 5:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 8:05 am
ichabot Pozdrów swoją mamę ode mnie! (wiesz, że to żart, nie?) xp Zastanowię się jeszcze xPP (nie, nie wiem rofl )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 11:10 am
ichabot Yuuita_BrAtZ slucham? <_< widze, niezle sobie punktujesz u mnie <______< No dobra, to przecież tylko niewinny żarcik *robi kocie oczka* xD ze mną sie nie zartuje twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 12:26 pm
Powiedziałbym "gracko" ;p Lady Majorie ichabot Pozdrów swoją mamę ode mnie! (wiesz, że to żart, nie?) xp Zastanowię się jeszcze xPP (nie, nie wiem rofl ) whee Yuuita_BrAtZ ichabot Yuuita_BrAtZ slucham? <_< widze, niezle sobie punktujesz u mnie <______< No dobra, to przecież tylko niewinny żarcik *robi kocie oczka* xD ze mną sie nie zartuje twisted Ach, jesteś okrutna emo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|