|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:30 am
gdzie te gorące źroodla ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:31 am
Geralt_Bialy_Wilk DnD bardzo fajne jest... polecam... i powiem to co wszyscy: jest elastyczne jak diabli... jak sie komuś system Wiedźmina nie spodobał, to można wiedźmaka wepchnąć bez problemu do DnD ;] tak wiem tylko cena eek eek eek ................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:31 am
Falcone Sayokun Geralt_Bialy_Wilk ja jak narazie gram tylko w klasyka... DnD rlz ;] a nad pokoikiem sie zastanowie, jak wymyśle numerek to Ci dam znać w dnd nie grałem tylko w warhammera i legęde 5 kręgów D&D ach.................. zagral bym se w to jak jestem w Empicu i na to patrze to normalnie dech zapiera piekna gra ale jak patrze do tylku na cene to sie odrazu zniechecam xd wiesz... w zasadzie potrzeba tylko podręcznika gracza, ew. bestiariusz, kości k4, k6, k8, k10, k12 i k20... rzadziej przydaje się k100... no ale masz 10k10 razz no i jest atak bez broni który zadaje k3 obrażeń... widzieliście kiedyś taką kość? XD z czasem przyda się też podręcznik MG... i tyle smile a na to można sie grupą zrzucić wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:32 am
hm.. na gorące źroodelka za cieplo.. moze wybudoojemy basen ?... z taka przyjemna chlodną wodą..... mmmmmmm....... whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:33 am
Lethiel hm.. na gorące źroodelka za cieplo.. moze wybudoojemy basen ?... z taka przyjemna chlodną wodą..... mmmmmmm....... whee 3nodding jestem za! ;] chętnie bym sie popluskał, tylko zakupie jakieś galoty do pluskania ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:34 am
Geralt_Bialy_Wilk Falcone Sayokun Geralt_Bialy_Wilk ja jak narazie gram tylko w klasyka... DnD rlz ;] a nad pokoikiem sie zastanowie, jak wymyśle numerek to Ci dam znać w dnd nie grałem tylko w warhammera i legęde 5 kręgów D&D ach.................. zagral bym se w to jak jestem w Empicu i na to patrze to normalnie dech zapiera piekna gra ale jak patrze do tylku na cene to sie odrazu zniechecam xd wiesz... w zasadzie potrzeba tylko podręcznika gracza, ew. bestiariusz, kości k4, k6, k8, k10, k12 i k20... rzadziej przydaje się k100... no ale masz 10k10 razz no i jest atak bez broni który zadaje k3 obrażeń... widzieliście kiedyś taką kość? XD z czasem przyda się też podręcznik MG... i tyle smile a na to można sie grupą zrzucić wink ja nie stety nie mam takich kumpli ktorzy az tak sie tym interesuja jeden dostal ksizke no i sobie gramy a ja sam nie uzbieram na 3 ksizki (raczej ksiegi) po 79 zl za sztuke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:35 am
Lethiel hm.. na gorące źroodelka za cieplo.. moze wybudoojemy basen ?... z taka przyjemna chlodną wodą..... mmmmmmm....... whee 3nodding a ja tam wole gorace zrodla biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel hm.. na gorące źroodelka za cieplo.. moze wybudoojemy basen ?... z taka przyjemna chlodną wodą..... mmmmmmm....... whee 3nodding jestem za! ;] chętnie bym sie popluskał, tylko zakupie jakieś galoty do pluskania ;P nio 2 glosy za basenem.... mmmmmm..... baaasen.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
79? eek drogie te empiki XD na isa.pl jest po 69+koszt wysyłki (ale ślą kurierem i masz na drugi dzień), a teraz jest jakaś promocja chyba... bo mój kumpel kupuje książke MG
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:37 am
Falcone Lethiel hm.. na gorące źroodelka za cieplo.. moze wybudoojemy basen ?... z taka przyjemna chlodną wodą..... mmmmmmm....... whee 3nodding a ja tam wole gorace zrodla biggrin po moim opalaniu na sloneczq mam zdecydowanie dosyć gorąca.... puff..... whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:37 am