|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 04, 2010 1:10 pm
Nem akarom meg törni a lelkesedésedet Lurzt, de csak Hétfőn lesz Húsvét.... Még nincs ünnep....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 04, 2010 10:23 pm
Medvelaszlo Nem akarom meg törni a lelkesedésedet Lurzt, de csak Hétfőn lesz Húsvét.... Még nincs ünnep.... hétfő van boldog nyuszit, bár ezzel a kijelentéseddel vitatkoznék, mert húsvét vasárnap is van ... de ne is figyelj rám xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 5:49 am
Büszkeségem, hogy előszülinapi ajándékként, vegyes pénzügyi forrásokból vettem egy görkorit smile (Nem drága fajtát de ez is jó)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 12:03 pm
Büszkeségem: Elkezdődött a sulimban a nyílt napok amit December óta szervezek. Úgy tűnik nagy sikere lesz!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 12:26 pm
Medvelaszlo Büszkeségem: Elkezdődött a sulimban a nyílt napok amit December óta szervezek. Úgy tűnik nagy sikere lesz!!!!! büszke vagyok rád mackóm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 11:44 am
Büszkeségem: Hatalmas sikert aratott a magyar Gyula napok. rengeteg külsős cég jött és nagyon sokk suliból jöttek gyerekek. Remekül alakult inden. Ami kicsi baj volt azt aránylag hamar megoldottuk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 20, 2010 4:11 pm
Büszkeségem: Öko felelős voltam, az előző hétvégén, sportválasztók napjain. Nagyon sok embert világosítottam fel a szelektív hulladék használatról és rendkívül jól éreztem magamat. Hétfőn meg írtam egy tuti dolgozatot (mivel végzős vagyok) úgyhogy minden happy most nekem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 06, 2010 8:07 am
Büszke vagyok arra, hogy sikerült elérnem 48%-ot a vizsgámon, ami nem elég a ketteshez, ergo, megbuktam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 06, 2010 9:23 am
Malreni Büszke vagyok arra, hogy sikerült elérnem 48%-ot a vizsgámon, ami nem elég a ketteshez, ergo, megbuktam. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 08, 2010 1:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 09, 2010 1:02 am
Wow, grat biggrin Jók a képek és a videók smile Meg az utolsó videó végén "*füttyentés* fék!!" Lol smile (Én csak quadon mentem még)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 09, 2010 12:33 pm
Obilia Wow, grat biggrin Jók a képek és a videók smile Meg az utolsó videó végén "*füttyentés* fék!!" Lol smile (Én csak quadon mentem még) Ömmm sajnos rosszul lett fel töltve... az első az utolsó az utolsó az első. Tehát az utolsó felvételen(ami valóságban az első) Ott indulok el éppen. És apám visít hogy álljak le mert még nem vezettem a mocit xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 09, 2010 1:17 pm
Ha már a quadnál tartunk (vagyis tartotok), "büszke" vagyok rá, hogy múltkor nem estem le a quadról, pedig elég szerencsétlen egy leányzó vagyok, ha fel kell ülni valamire smile Meg ha minden igaz, év végén ötös leszek mindenből, de csak mert túl jószívűek a tanáraim redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 09, 2010 1:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 09, 2010 1:53 pm
Krikki-chan Ha már a quadnál tartunk (vagyis tartotok), "büszke" vagyok rá, hogy múltkor nem estem le a quadról, pedig elég szerencsétlen egy leányzó vagyok, ha fel kell ülni valamire smile Meg ha minden igaz, év végén ötös leszek mindenből, de csak mert túl jószívűek a tanáraim redface Jajaj óvatosan akkor legközelebb wink Én meg... büszke vagyok arra tökjó német scifi conra, mint csodálatos élményre és első külföldi conomra (április 30-május 3). smile Meg... büszkeségem hogy vettem egy szép a5-ös wow illusztrációt annak ellenére hogy alig ismerem a wow-t. Napsi ez édes volt smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|