|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:00 am
Baliaur Lavagetas_heqetai Baliaur ejj mash jeszcze mnie.. na plecach... stressed wiem, moj plecak- widzialem takie plecaki niedzwiedziowe xd arghhh *inicjacja trybu wsciekle gryzli* wrrr *wbija sie pazurami w jego ramiona* mrrr mocniej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:01 am
Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai Baliaur ejj mash jeszcze mnie.. na plecach... stressed wiem, moj plecak- widzialem takie plecaki niedzwiedziowe xd arghhh *inicjacja trybu wsciekle gryzli* wrrr *wbija sie pazurami w jego ramiona* mrrr mocniej xd Ale ty sado maso ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:02 am
*leży dalej* xd ale cieplo xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai Baliaur ejj mash jeszcze mnie.. na plecach... stressed wiem, moj plecak- widzialem takie plecaki niedzwiedziowe xd arghhh *inicjacja trybu wsciekle gryzli* wrrr *wbija sie pazurami w jego ramiona* mrrr mocniej xd *robi mu a puci puci* grzeczny bobasek xd nie podskakuj bo pieprzniesh glowa w sufit xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:04 am
Ntsumi_Aya *leży dalej* xd ale cieplo xd xd xd bo goracy chlopiec jestem redface xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:04 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya *leży dalej* xd ale cieplo xd xd xd bo goracy chlopiec jestem redface xd xd whee bosh faceci sweatdrop *przewraca go na podloge* muhahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:05 am
Baliaur *robi mu a puci puci* grzeczny bobasek xd nie podskakuj bo pieprzniesh glowa w sufit xd ja tak na posladkach poprosze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
No , fajne stressed Wy tu sie obsciskujecie , skaczecie po sobie a mnie nikt nawet nie pomoze wstac z ziemi ...
[ dalej lezy na tylku ,po niezbyt udanym uniku]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Makoto Ami O.o. witam szanownych Polak xd Witaj ...^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:06 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya *leży dalej* xd ale cieplo xd xd xd bo goracy chlopiec jestem redface xd xd whee xd xd xd *wykorzystuje nieuwage i pac go poducha* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|