|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:55 am
Ntsumi_Aya Witam ninja przeszłam... na chwilke xd Witaj ... biggrin :dzis niektorzy tylko na chwilke.. xp :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel rzeczywiscie.. swietna zabawa xd *zrzoosa go z kanapy* *zasypooje poduchami* :> blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ejj mash jeszcze mnie.. na plecach... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai nie ma sprawy sloneczko nie spiesz sie wink mam nadzieję że się spodoba 3nodding heart *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* napewno^^ ciekawe co to :cDzobaczysh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Baliaur Lavagetas_heqetai Bal no wlasnie widze jakiś misio chodzi xd xd
Witaj Kiart wink yayyyyyy *wymachuje lapami jak szalony GRYZLI i macha kroliczym ogonkiem* xp Uwazaj jak wymachujesh bo jeszcze kogos podrapiesz ... eek [intuicyjnie robi unik i upada na tylek ... ] Auc... nic Ci nie jest ? blaugh *podaje lapke, zeby pomoc wstac * biggrin my sie chyba jeszcze nie znamy biggrin *podaje lapke* aya jestem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:56 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam ninja przeszłam... na chwilke xd nawet o tym nie mysl xd hejko 3nodding czemu nie ? xd *pac poducha xd * wrr xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:57 am
Baliaur ejj mash jeszcze mnie.. na plecach... stressed wiem, moj plecak- widzialem takie plecaki niedzwiedziowe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:57 am
Kiart Ntsumi_Aya Witam ninja przeszłam... na chwilke xd Witaj ... biggrin :dzis niektorzy tylko na chwilke.. xp : ja mam jeszcze chyba.... 3 minuty xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:58 am
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai nie ma sprawy sloneczko nie spiesz sie wink mam nadzieję że się spodoba 3nodding heart *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* napewno^^ ciekawe co to :cDzobaczysh heart to czekam z niecierpliwoscia 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam ninja przeszłam... na chwilke xd nawet o tym nie mysl xd hejko 3nodding czemu nie ? xd *pac poducha xd * wrr xd blaugh *przewraca go* xd i co teraz ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Kiart Ntsumi_Aya Witam ninja przeszłam... na chwilke xd Witaj ... biggrin :dzis niektorzy tylko na chwilke.. xp : ja mam jeszcze chyba.... 3 minuty xp xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:59 am
Lavagetas_heqetai Baliaur ejj mash jeszcze mnie.. na plecach... stressed wiem, moj plecak- widzialem takie plecaki niedzwiedziowe xd arghhh *inicjacja trybu wsciekle gryzli* wrrr *wbija sie pazurami w jego ramiona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:59 am
Kiart Ntsumi_Aya Kiart Ntsumi_Aya Witam ninja przeszłam... na chwilke xd Witaj ... biggrin :dzis niektorzy tylko na chwilke.. xp : ja mam jeszcze chyba.... 3 minuty xp xp xd 2 gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:00 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam ninja przeszłam... na chwilke xd nawet o tym nie mysl xd hejko 3nodding czemu nie ? xd *pac poducha xd * wrr xd blaugh *przewraca go* xd i co teraz ? blaugh ee no nic chyba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|