|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:15 am
Illune Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat O.o. kręci mi się w głowie.... *ma ochote zrobienia czekoś szalonego* *rzuca się na ozziego* twisted zaczynam sie bac... biggrin mhraaa... *zrywa z niego koshoolke* booj się booj.... jestem w stanie.... niewiem jak to nazwać twisted stare cos mi sie wydaje ze Kitty probuje nasladowac Ite... xp świetnie jej idzie xp wroocilam 4laugh whee witajcie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:16 am
Baliaur Kitty dziecino.. nie przesadzaj... melisanke lepiej wypij xp skończyła się meliska xd ..... co się ze mną dzieje..... nie często mam takie napady... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:17 am
Lethiel Illune Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat O.o. kręci mi się w głowie.... *ma ochote zrobienia czekoś szalonego* *rzuca się na ozziego* twisted zaczynam sie bac... biggrin mhraaa... *zrywa z niego koshoolke* booj się booj.... jestem w stanie.... niewiem jak to nazwać twisted stare cos mi sie wydaje ze Kitty probuje nasladowac Ite... xp świetnie jej idzie xp wroocilam 4laugh whee witajcie wink odwal się ode mnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel świetnie jej idzie xp wroocilam 4laugh whee witajcie wink Witaj ...^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Baliaur Kitty dziecino.. nie przesadzaj... melisanke lepiej wypij xp skończyła się meliska xd ..... co się ze mną dzieje..... nie często mam takie napady... sweatdrop mi sie zdarza 12 razy w tygodniu... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Baliaur Kitty dziecino.. nie przesadzaj... melisanke lepiej wypij xp skończyła się meliska xd ..... co się ze mną dzieje..... nie często mam takie napady... sweatdrop Hormony....hormony....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:18 am
Kitty ShadowCat Baliaur Kitty dziecino.. nie przesadzaj... melisanke lepiej wypij xp skończyła się meliska xd ..... co się ze mną dzieje..... nie często mam takie napady... sweatdrop ...to ty chyba mash zadatki na nimfomanke.. hey Leth 4laugh *wsakuju Ozowi na plecy* fajna mam pizamke?? xd Ozz ubralbys sie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:19 am
stop moje drogie panie... na takie cus to ja sie nie zgadzam... bez zadnych tutaj aluzji do siebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:20 am
Kiart Lethiel świetnie jej idzie xp wroocilam 4laugh whee witajcie wink Witaj ...^^ 4laugh witaj Kiartooś 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Kitty ShadowCat Baliaur Kitty dziecino.. nie przesadzaj... melisanke lepiej wypij xp skończyła się meliska xd ..... co się ze mną dzieje..... nie często mam takie napady... sweatdrop ...to ty chyba mash zadatki na nimfomanke.. hey Leth 4laugh *wsakuju Ozowi na plecy* fajna mam pizamke?? xd Ozz ubralbys sie razz nie wiem gdzie mam koszule...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Kitty ShadowCat Baliaur Kitty dziecino.. nie przesadzaj... melisanke lepiej wypij xp skończyła się meliska xd ..... co się ze mną dzieje..... nie często mam takie napady... sweatdrop Hormony....hormony.... txt roku.. moja kuzynka jak miala 13 lat gdy ogladala pokaz meskich "strojow plazowych" powiedziala: "chyba zaraz orgazmu dostne" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Illune Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat O.o. kręci mi się w głowie.... *ma ochote zrobienia czekoś szalonego* *rzuca się na ozziego* twisted zaczynam sie bac... biggrin mhraaa... *zrywa z niego koshoolke* booj się booj.... jestem w stanie.... niewiem jak to nazwać twisted stare cos mi sie wydaje ze Kitty probuje nasladowac Ite... xp świetnie jej idzie xp wroocilam 4laugh whee witajcie wink Ano...pewnie sie wzoruje na jej postach.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:21 am
Ozzwald stop moje drogie panie... na takie cus to ja sie nie zgadzam... bez zadnych tutaj aluzji do siebie... przeciesh jush jestem cicho blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|