|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:46 am
zmykam zajac sie matoorka !! .. wrooce jak sobie przerwe zrobie wink whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:46 am
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald no musze sie nacieszyc tymi 20 ptk ktore dostalem... blaugh O.o ..... OMG !!!!! nastepny geniusz !!! 4laugh 4laugh 4laugh *skok na Ozza* *ćmok w czolo* yay !!!! whee whee heart whee whee gratoolacje !!!!!!!! 4laugh .. cio sie nie chwalileś ?? :> domokun heart domokun a po co mam sie chwalic... ja bym sie pochwalil jak by mnie policja zatrzymala i mial we krwi 13 promili a taki egzamin.. ee tam... xd .. jake e tam :> .... ja mam nadzieje na te 50% .. zeby chociash 10/20 uzyskac 3nodding napewno zdobedziesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:47 am
Setsuna Dragonclaw esh... mykam ludziska pouczyc sie angielskiego xp papaty ja sie ostatnio uczylam angielskiego.. ee chyba tylko wkuwalam tabele czasownikow na pamiec.... ja sie z angola nigdy nie uczye blaugh papa Setsu & Leth
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:49 am
a ja ide sie powiesic pa . xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:50 am
BeeWolf a ja ide sie powiesic pa . xp powodzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:52 am
BeeWolf a ja ide sie powiesic pa . xp pa urwania sznura zycze :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:55 am
s**t nie ma to jak goraczka na egzach xp domokun i hate sql
s**t brakuje mi 2k do bear pajamas :/ akurat taniej sa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:00 am
Baliaur s**t nie ma to jak goraczka na egzach xp domokun i hate sql s**t brakuje mi 2k do bear pajamas :/ akurat taniej sa juz cie nie bedzie brakowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:02 am
Ozzwald Baliaur s**t nie ma to jak goraczka na egzach xp domokun i hate sql s**t brakuje mi 2k do bear pajamas :/ akurat taniej sa juz cie nie bedzie brakowac... o.O s**t dzieki xd heh teraz 3ba tylko aukcyji pilnowac xp *przytul i buziak w polik* redface thx Ozz xd a why nie zalozysh spodni od Julki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:04 am
Baliaur Ozzwald Baliaur s**t nie ma to jak goraczka na egzach xp domokun i hate sql s**t brakuje mi 2k do bear pajamas :/ akurat taniej sa juz cie nie bedzie brakowac... o.O s**t dzieki xd heh teraz 3ba tylko aukcyji pilnowac xp *przytul i buziak w polik* redface thx Ozz xd a why nie zalozysh spodni od Julki?? bo wczoraj mi sie inventory wieszalo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:05 am
goopue pytanko.. kto wie kiedy kwitna trawy II typu?? i jak sie choduje kawe?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:06 am
Baliaur goopue pytanko.. kto wie kiedy kwitna trawy II typu?? i jak sie choduje kawe?? xp eee... nie mam pojecia... to pytanie nie z mojej kategorii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:09 am
Ozzwald Baliaur goopue pytanko.. kto wie kiedy kwitna trawy II typu?? i jak sie choduje kawe?? xp eee... nie mam pojecia... to pytanie nie z mojej kategorii... najgorsze ze ja tyz nie mam xp a kawe sobie kupilam bo jak z Julka w geancie bylysmy i zobaczylam nasionka za 3zl to nie moglam sobie odmowic xd ich liebe caffe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:11 am
Baliaur Ozzwald Baliaur goopue pytanko.. kto wie kiedy kwitna trawy II typu?? i jak sie choduje kawe?? xp eee... nie mam pojecia... to pytanie nie z mojej kategorii... najgorsze ze ja tyz nie mam xp a kawe sobie kupilam bo jak z Julka w geancie bylysmy i zobaczylam nasionka za 3zl to nie moglam sobie odmowic xd ich liebe caffe xd nie lubie smaku kawy... ale lubie jak mi pomaga przetrzymac kilka nocy bez snu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:13 am
Ozzwald Baliaur Ozzwald Baliaur goopue pytanko.. kto wie kiedy kwitna trawy II typu?? i jak sie choduje kawe?? xp eee... nie mam pojecia... to pytanie nie z mojej kategorii... najgorsze ze ja tyz nie mam xp a kawe sobie kupilam bo jak z Julka w geancie bylysmy i zobaczylam nasionka za 3zl to nie moglam sobie odmowic xd ich liebe caffe xd nie lubie smaku kawy... ale lubie jak mi pomaga przetrzymac kilka nocy bez snu... ja wlasnie odwrotnie.. blaugh a bez snu to bym nie wytrzymala bo spioch jestem.. ja musze sopac chociaz 3h
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|