|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:37 am
Baliaur Jaswinder Christoff_Gangrell Jaswinder Christoff_Gangrell Yeah technlogia infomacyjna rzadzi... wykładowca wyszedł dał zadanie ale ni chu chu rozumiem o co chodzi... sweatdrop a co kazał zrobić? MAKiem sie bawimy.. i TO ma być takie trudne? maiałam to w I liceum... sweatdrop Jas.. nie lam sie.. to jest tylko Chriss xp CZep sie... blaugh nie chce mi tworzyc 5 kryteriowych masek.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozz !! whee whee whee dziś masz ta matoore ??!! o ktoorej ?? *przytuuuuuul* ja jutro.. i wlaśnie po malu zaczynam panikować xd mialem wczoraj... O_o ... aaaaaaaargh xd xd xd .. jestem niedoinformowana crying *przytuuuuuul* i jak ci poshlo ?? xd no musze sie nacieszyc tymi 20 ptk ktore dostalem... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur M-Teen Sestu nie martw sie wink PS. podobno byly listy do napisania, nie? wink ninja ale temat tylko1.. napisz list do znajomego z zagranicy by zachecic go do przyjazdu do jakiegos miasya w polsce gonk moze i latwy ale mi nie pasowal.... heh na testach mi 1,5 paczki husteczek poszlo xp mi pasowal gonk calosc mi pasowala tylko to nieszczesne wypracowanie ><"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf Zadam wam małe pytanko. Co chcecie robic w przyszłosci ? bo ja niewiem xp nie wiem.. nie chce wiedzieć xd ty niechcesz wiedziec a ja niewiem ... xp Studia mnie nudzą, nic mi sie niechce, .................................................... moze zostane krolem i krolowa sera ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:39 am
Lethiel BeeWolf Zadam wam małe pytanko. Co chcecie robic w przyszłosci ? bo ja niewiem xp nie wiem.. nie chce wiedzieć xd ja nie wiem gdzie mnie ponioesie.. za 3h ide na herbatke z Julka tyle wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Zadam wam małe pytanko. Co chcecie robic w przyszłosci ? bo ja niewiem xp nielonego pojecia nie mam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald no musze sie nacieszyc tymi 20 ptk ktore dostalem... blaugh O.o ..... OMG !!!!! nastepny geniusz !!! 4laugh 4laugh 4laugh *skok na Ozza* *ćmok w czolo* yay !!!! whee whee heart whee whee gratoolacje !!!!!!!! 4laugh .. cio sie nie chwalileś ?? :> domokun heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:40 am
BeeWolf Lethiel BeeWolf Zadam wam małe pytanko. Co chcecie robic w przyszłosci ? bo ja niewiem xp nie wiem.. nie chce wiedzieć xd ty niechcesz wiedziec a ja niewiem ... xp Studia mnie nudzą, nic mi sie niechce, .................................................... moze zostane krolem i krolowa sera ? xd xd xd ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:41 am
Setsuna Dragonclaw no hej ><" gdyby nie taki drobiazg jak brak czasu na przepisanie do konca wypracowania to byloby dobrze... a tak to nawet pewnosci nie mam czy wogole to sprawdza gonk hehe ja mialam 1h dloozej.. a pisalam od razu na czysto.. mi nie moga odliczyc punktow za estetyke bo dysgrafem jestem :Big:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lethiel BeeWolf Zadam wam małe pytanko. Co chcecie robic w przyszłosci ? bo ja niewiem xp nie wiem.. nie chce wiedzieć xd ja nie wiem gdzie mnie ponioesie.. za 3h ide na herbatke z Julka tyle wiem xd ja jedyne co wiem, to to, ze M-Teen do mnie przyjdzie za jakies pol godziny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald no musze sie nacieszyc tymi 20 ptk ktore dostalem... blaugh O.o ..... OMG !!!!! nastepny geniusz !!! 4laugh 4laugh 4laugh *skok na Ozza* *ćmok w czolo* yay !!!! whee whee heart whee whee gratoolacje !!!!!!!! 4laugh .. cio sie nie chwalileś ?? :> domokun heart domokun a po co mam sie chwalic... ja bym sie pochwalil jak by mnie policja zatrzymala i mial we krwi 13 promili a taki egzamin.. ee tam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:42 am
Christoff_Gangrell CZep sie... blaugh nie chce mi tworzyc 5 kryteriowych masek.... sweatdrop ej a do czego jest ten program?? niedoinformowana jestem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:44 am
esh... mykam ludziska pouczyc sie angielskiego xp papaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:44 am
Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf Zadam wam małe pytanko. Co chcecie robic w przyszłosci ? bo ja niewiem xp nie wiem.. nie chce wiedzieć xd ty niechcesz wiedziec a ja niewiem ... xp Studia mnie nudzą, nic mi sie niechce, .................................................... moze zostane krolem i krolowa sera ? xd xd xd .... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:45 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald no musze sie nacieszyc tymi 20 ptk ktore dostalem... blaugh O.o ..... OMG !!!!! nastepny geniusz !!! 4laugh 4laugh 4laugh *skok na Ozza* *ćmok w czolo* yay !!!! whee whee heart whee whee gratoolacje !!!!!!!! 4laugh .. cio sie nie chwalileś ?? :> domokun heart domokun a po co mam sie chwalic... ja bym sie pochwalil jak by mnie policja zatrzymala i mial we krwi 13 promili a taki egzamin.. ee tam... xd .. jake e tam :> .... ja mam nadzieje na te 50% .. zeby chociash 10/20 uzyskac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|