|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:22 am
Christoff_Gangrell Jaswinder Christoff_Gangrell Yeah technlogia infomacyjna rzadzi... wykładowca wyszedł dał zadanie ale ni chu chu rozumiem o co chodzi... sweatdrop a co kazał zrobić? MAKiem sie bawimy.. co to do jasnej ciasnej?? system tepienia lamerstwa :ROTFL (Chriss uwazaj bo to cie zje blaugh ) hey Ozz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *przytuuuuuuuuul kopciooszka* 4laugh witaj whee hm.. Addik.. ciebie nie znam.. *podchodzi podaje lapke* Lethi jestem whee *prztuuuuuuuul* whee [podaje reke ] Czesc , jestem nowy ale ja jush was troszke poznalem z opowiadan julki i tomira xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Jaswinder Christoff_Gangrell Yeah technlogia infomacyjna rzadzi... wykładowca wyszedł dał zadanie ale ni chu chu rozumiem o co chodzi... sweatdrop a co kazał zrobić? MAKiem sie bawimy.. i TO ma być takie trudne? maiałam to w I liceum... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:23 am
Setsuna Dragonclaw gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk totalna zalamka gonk nerwy w strzepach i przeswiadczenie ze mi zle poszlo gonk czyli wroocilam z egzaminu witka all gonk sweatdrop crying heh widze ze wszystkim tak samo sie egzy podobaly.. hey Setsu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:24 am
Jaswinder Christoff_Gangrell Jaswinder Christoff_Gangrell Yeah technlogia infomacyjna rzadzi... wykładowca wyszedł dał zadanie ale ni chu chu rozumiem o co chodzi... sweatdrop a co kazał zrobić? MAKiem sie bawimy.. i TO ma być takie trudne? maiałam to w I liceum... sweatdrop Jas.. nie lam sie.. to jest tylko Chriss xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:25 am
Sory ale jush muszeleciec nalekcje...
[wstaje , zabiera plecak i ucieka z placem ]
Pogadamy poozniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:26 am
Baliaur Chriss ale z ciebie lama tysiaclecia sweatdrop vjestes jesio?? hey Leth *przytul* widze ze ci sie humorek poprawil 3nodding *przytuuuuuul* nio... wszystko sie wyjasnilo whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:26 am
Sestu nie martw sie wink
PS. podobno byly listy do napisania, nie? wink ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:27 am
Ozz !! whee whee whee dziś masz ta matoore ??!! o ktoorej ?? *przytuuuuuul* ja jutro.. i wlaśnie po malu zaczynam panikować xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:27 am
Jaswinder Christoff_Gangrell Jaswinder Christoff_Gangrell Yeah technlogia infomacyjna rzadzi... wykładowca wyszedł dał zadanie ale ni chu chu rozumiem o co chodzi... sweatdrop a co kazał zrobić? MAKiem sie bawimy.. i TO ma być takie trudne? maiałam to w I liceum... sweatdrop ale co ty z tego w liceum zrobilas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:28 am
Lethiel Ozz !! whee whee whee dziś masz ta matoore ??!! o ktoorej ?? *przytuuuuuul* ja jutro.. i wlaśnie po malu zaczynam panikować xd mialem wczoraj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:28 am
M-Teen Sestu nie martw sie wink PS. podobno byly listy do napisania, nie? wink ninja ale temat tylko1.. napisz list do znajomego z zagranicy by zachecic go do przyjazdu do jakiegos miasya w polsce gonk moze i latwy ale mi nie pasowal.... heh na testach mi 1,5 paczki husteczek poszlo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:30 am
Ozzwald Jaswinder Christoff_Gangrell Jaswinder Christoff_Gangrell Yeah technlogia infomacyjna rzadzi... wykładowca wyszedł dał zadanie ale ni chu chu rozumiem o co chodzi... sweatdrop a co kazał zrobić? MAKiem sie bawimy.. i TO ma być takie trudne? maiałam to w I liceum... sweatdrop ale co ty z tego w liceum zrobilas... w licku nie da sie infy nauczyc.... Ozz skad ty mash taka shlyczna obrozke?? wink powiedz ze Julce listu nie wyslales crying powiedz ze nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:31 am
Ozzwald Lethiel Ozz !! whee whee whee dziś masz ta matoore ??!! o ktoorej ?? *przytuuuuuul* ja jutro.. i wlaśnie po malu zaczynam panikować xd mialem wczoraj... O_o ... aaaaaaaargh xd xd xd .. jestem niedoinformowana crying *przytuuuuuul* i jak ci poshlo ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:31 am
Baliaur M-Teen Sestu nie martw sie wink PS. podobno byly listy do napisania, nie? wink ninja ale temat tylko1.. napisz list do znajomego z zagranicy by zachecic go do przyjazdu do jakiegos miasya w polsce gonk moze i latwy ale mi nie pasowal.... heh na testach mi 1,5 paczki husteczek poszlo xp o siet sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|