|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:42 pm
opcy Miho_14 *bierze szlafrok i opatula sie szczelnie*....... ale mialam biale z wielkimi zoltymi kfiatkami xd jesli cie to pocieszy xd Yay............ zycie ma znowu sens!!!!!!!  tja ten obrazek mi cos przypomina..... ...majtki...... meine majtki z hello kitty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:43 pm
Lethiel *odchyla kawalek dżinsoof* nie plakoosiaj sad zobacz jakie śliczne rooshowe xd i jak lepiej ?? whee xd xd xd Hell YEAH!!!!!!!!!!!!! xd xd xd @Kitt: (twoje sa zapewne zacne) ale majtek trzeba duzo............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:45 pm
Miho_14 opcy Miho_14 *bierze szlafrok i opatula sie szczelnie*....... ale mialam biale z wielkimi zoltymi kfiatkami xd jesli cie to pocieszy xd Yay............ zycie ma znowu sens!!!!!!!  tja ten obrazek mi cos przypomina..... ...majtki...... meine majtki z hello kitty xd yeah! hello kitty rulezzz... ja mam bluzkę, piżamkę, skarpetki, majtki,stanik, shlafrok, ręcznik, zabawki, spineczki do włosoow, zegarek na ścianie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:48 pm
Kitty ShadowCat Miho_14 opcy Miho_14 *bierze szlafrok i opatula sie szczelnie*....... ale mialam biale z wielkimi zoltymi kfiatkami xd jesli cie to pocieszy xd Yay............ zycie ma znowu sens!!!!!!!  tja ten obrazek mi cos przypomina..... ...majtki...... meine majtki z hello kitty xd yeah! hello kitty rulezzz... ja mam bluzkę, piżamkę, skarpetki, majtki,stanik, shlafrok, ręcznik, zabawki, spineczki do włosoow, zegarek na ścianie..... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:48 pm
opcy Lethiel *odchyla kawalek dżinsoof* nie plakoosiaj sad zobacz jakie śliczne rooshowe xd i jak lepiej ?? whee xd xd xd Hell YEAH!!!!!!!!!!!!! xd xd xd 4laugh whee 4laugh jupi !! uszcześliwilam Opcusia xd jestem z siebie doomna :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:49 pm
Lethiel opcy Lethiel *odchyla kawalek dżinsoof* nie plakoosiaj sad zobacz jakie śliczne rooshowe xd i jak lepiej ?? whee xd xd xd Hell YEAH!!!!!!!!!!!!! xd xd xd 4laugh whee 4laugh jupi !! uszcześliwilam Opcusia xd jestem z siebie doomna :] majtki sa sila ktora mnie trzyma przy zyciu! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:50 pm
dora ludki moje kochane whee ide nyny, bo jutro trza wczesnie wstac i na miasto jechac, na zakupy. (jutro nie mam szkoly i po jutrze. ==> egzaminy gimnazjalne...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:55 pm
opcy Lethiel opcy Lethiel *odchyla kawalek dżinsoof* nie plakoosiaj sad zobacz jakie śliczne rooshowe xd i jak lepiej ?? whee xd xd xd Hell YEAH!!!!!!!!!!!!! xd xd xd 4laugh whee 4laugh jupi !! uszcześliwilam Opcusia xd jestem z siebie doomna :] majtki sa sila ktora mnie trzyma przy zyciu! 3nodding papa miho 4laugh tesh bym jush spac poszla.. ale musze szukać materialoow na matoore ktora mam w srode.. jupiiii... nie mam jeszcze nic.. mimo ze mialam tyle miesiecy na przygotowamnie gonk crying .. argh..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:00 pm
dobra Lethi ja tez spadam...... *ostroznie zrzuca ja na poduchy*
*no to jeszcze przytul na pozegnanie*
narka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:01 pm
eme.... zrobilam quota nie tam gdzie trzeba xd .. lol .. o tej poshe przestaaaaje mysleć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:03 pm
opcy dobra Lethi ja tez spadam...... *ostroznie zrzuca ja na poduchy* *no to jeszcze przytul na pozegnanie* narka! *przytuuuuuuuul* papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:12 pm