|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:42 pm
Muezzin Lethiel Muezzin kocham przytulasy smile *siada w kacie na dywaniku, wyjmuje miniTV i przeglada programy* to co my tu mamy ciekawego .... hm.. to mamy cos wspoolnego xd *przytuuuuuul* :> co question miniTV question xd cos mi sie przypomniało mój kumepl mówi tak: Mam coś po naszych przodkach co? WŁOSY NA NOGACH (a tutaj jest śmiech niczym jaskiniowca, brakuje tylko 'ugabuga' i waleniem maczugą o ziemie! xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:44 pm
Victory is Mine, and you shall bow to Me !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:44 pm
Hehe zaczyna sie inteligentnie a kończy na dupie razz
Och ach razz Życie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:45 pm
M-Teen Muezzin Lethiel Muezzin kocham przytulasy smile *siada w kacie na dywaniku, wyjmuje miniTV i przeglada programy* to co my tu mamy ciekawego .... hm.. to mamy cos wspoolnego xd *przytuuuuuul* :> co question miniTV question xd cos mi sie przypomniało mój kumepl mówi tak: Mam coś po naszych przodkach co? WŁOSY NA NOGACH (a tutaj jest śmiech niczym jaskiniowca, brakuje tylko 'ugabuga' i waleniem maczugą o ziemie! xp ) jak ja nie loobię owłosionych noog.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:46 pm
novelin Hehe zaczyna sie inteligentnie a kończy na dupie razz Och ach razz Życie razz ooo....... kolejna ofiara........ domokun twisted jakie masz majtki?????????? niech mnie ktos uderzy (ale lekko)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:46 pm
novelin Hehe zaczyna sie inteligentnie a kończy na dupie razz Och ach razz Życie razz witaj Nov 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:48 pm
opcy novelin Hehe zaczyna sie inteligentnie a kończy na dupie razz Och ach razz Życie razz ooo....... kolejna ofiara........ domokun twisted jakie masz majtki?????????? niech mnie ktos uderzy (ale lekko)*wali kotem po łbie* scream ash ty niedobry scream xd hej Nov whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:48 pm
opcy novelin Hehe zaczyna sie inteligentnie a kończy na dupie razz Och ach razz Życie razz ooo....... kolejna ofiara........ domokun twisted jakie masz majtki?????????? niech mnie ktos uderzy (ale lekko)*pac poduchą* blaugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:51 pm
Hey Kitty whee Hey Leth >przytula<
w sumie, to ja musze spadać... zaraz mnie dorwią rodziciele i odlacza internet [tajniacze się razz ]
No to do jutra folks razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:52 pm
Yo! Czulchulhu na prezydenta !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:52 pm
nom ja tez uciekam papa *przytulas for all (czy sjakos tak smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:53 pm
novelin Hey Kitty whee Hey Leth >przytula< w sumie, to ja musze spadać... zaraz mnie dorwią rodziciele i odlacza internet [tajniacze się razz ] No to do jutra folks razz eme.. papa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:53 pm
racqel Yo! Czulchulhu na prezydenta ! taaa....... wlasnie czytam te Hello Cthulhu i jestem w szoku...... Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|