|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:08 pm
opcy majtki majtki majtki.............. 3 kawy na raz o za duzo jednak.................... pantsu, pantsu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii opcy majtki majtki majtki.............. 3 kawy na raz o za duzo jednak.................... pantsu, pantsu xd oi oi oi........... MAJTKI!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:11 pm
Lethiel opcy muahahaha!!!!!!! kolejne zwyciestwo.......... *patrzy znaczaco na Lethi* co ??!! gdzie ??!! czarno r�żowe !! nie bij !! crying gonk xd ha....... domokun zwyciestwo.......... *rozgalada sie szukajac nowych celow* //edit: *omija wzrokiem Ozziego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:13 pm
opcy Lethiel opcy muahahaha!!!!!!! kolejne zwyciestwo.......... *patrzy znaczaco na Lethi* co ??!! gdzie ??!! czarno r�żowe !! nie bij !! crying gonk xd ha....... domokun zwyciestwo.......... *rozgalada sie szukajac nowych celow* //edit: *omija wzrokiem Ozziego* bardzo mnie cieszy twoje sprostowanie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:15 pm
opcy Lethiel opcy muahahaha!!!!!!! kolejne zwyciestwo.......... *patrzy znaczaco na Lethi* co ??!! gdzie ??!! czarno r�żowe !! nie bij !! crying gonk xd ha....... domokun zwyciestwo.......... *rozgalada sie szukajac nowych celow* //edit: *omija wzrokiem Ozziego* xd .. *zshooca mu na glowe sterte poduszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy Lethiel opcy muahahaha!!!!!!! kolejne zwyciestwo.......... *patrzy znaczaco na Lethi* co ??!! gdzie ??!! czarno r�żowe !! nie bij !! crying gonk xd ha....... domokun zwyciestwo.......... *rozgalada sie szukajac nowych celow* //edit: *omija wzrokiem Ozziego* bardzo mnie cieszy twoje sprostowanie... xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:16 pm
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ OK, ja lece bo w og�le sie do sprawdzianu jutrzejszego nie uczyłam, mam jutro dwie pr�by przedstawien, i musze jescze głowe umyc i sie wyspac... To ci pa. co za ci..pa... ? blaugh co?! evil klepnij mu dwa razy a nie bedzie tu odstawiał jakies machy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:24 pm
hejka! ooo eMka jeszcze sie nie wypowiedziala na ten temat!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:26 pm
4laugh *rozbieg* *skok* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj 4laugh 4laugh 4laugh dawno cie nie bylo :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:27 pm
Lethiel 4laugh *rozbieg* *skok* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj 4laugh 4laugh 4laugh dawno cie nie bylo :> no ... tak... dawno dawno stare Nie ma to jak przytulas o polnocy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:27 pm
czy wy tesh mieliscie napad sushi ?? O_o ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:28 pm
Lethiel czy wy tesh mieliscie napad sushi ?? O_o ... No mnie tez czasami szusziii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:28 pm
Muezzin Lethiel 4laugh *rozbieg* *skok* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj 4laugh 4laugh 4laugh dawno cie nie bylo :> no ... tak... dawno dawno stare Nie ma to jak przytulas o polnocy smile przytulas dobry o kazdej poshe wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|